woensdag 24 juni 2009

een dagje rust

Voordat ik ga genieten van een zonnige buitendag neem ik even tijd voor een nieuwe post. De meiden liggen nog op bed. De jongste heb ik een dagje ziek gemeld op school, telkens duizelig en vlekken voor de ogen, ze eet slecht, kortom.. moe en aan vakantie toe! Vandaag geen toets dus even bijtanken en dan de laatste anderhalve week nog volhouden.
Zo 's morgens als het nog heerlijk rustig is in huis kan ik zelf ook lekker kalm op gang komen.. een kop thee en een schaaltje aardbeien erbij..
Rondkijken in ons eigen gedoetje en beseffen dat ons huis echt als THUIS voelt..
Ook al is onze woonkamer nu even een rommeltje, omdat er een kast uit is die we willen verven.
Alle lagen was moeten er eerst af.. gelukkig wordt dat voor ons gedaan! Wij willen voordat we op vakantie gaan het grootste deel van het buitenschilderwerk klaar hebben. Maar die kast is gisteren onverwacht al opgehaald, alles eruit.. ja en waar laat ik dat voorlopig??
In ieder geval kan ik me voor na de vakantie vast verheugen op het schilderen van de kast..
Voor vandaag geldt: als je me zoekt.. ik ben in de tuin..
Grote kans dat ik vandaag het erf niet af kom, morgen stort ik me weer in de drukte, boodschappen enzo... zaterdag is het hier namelijk feest.. Rianne wordt 18!! Ze heeft gelijk haar eerste autorijles, dus dat wordt een bijzondere dag..

13 opmerkingen:

Simple pleasure zei

Alvast gefeliciteerd met Rianne 18 jaar is toch wel weer een mijlpaal in het leven van je kind.Groot gelijk dat je een dagje buiten gaat vertoeven, van het lekkere weer moet je gewoon genieten want hier in Nederland is het zo weer voorbij. Mooie collages heb je gemaakt, je kleine bankje is supermooi!!
Groetjes Jo

Bonnie zei

Mooie collages.
Beterschap en alvast van harte met je dochter.
Druk, druk druk dus.......misschien toch nog even tijd voor de zon vanmiddag??
Heerlijk als thuis echt je thuis is....zo moet het zijn.
Fijne dag

G-style zei

Hoi Corine ,
ik heb dat ook dat ik zo kan genieten van het s'ochtends alleen zijn als alles naar school en het werk is . Ook ik voel me heel rijk met alles als ik om me heen kijk en dat zit hem dan in de kleine persoonlijke spulletjes en meubeltjes die in de loop der jaren verzameld zijn en een plekje om ons heen hebben gekregen . Niet meer meedoen aan trends wat wonen betreft maar gewoon je eigen smaak en stijl volgen voelt gewoon het beste .
Vervelend dat je dochter zo weinig energie heeft , komt straks wel weer goed als het eenmaal vakantie is maar voor nu rot voor haar.
Je collages zien er weer geweldig uit , dat voetenbankje op de grond met de mooie spullen erop en omheen . Je tuin ziet er ook zo gezellig uit met het zink , boerenbankje , vogelkooi en dat zinken vakkenkistje .
Wat voor soort grind hebben jullie daar trouwens liggen want ik wil nog wat in de voortuin in combinatie met witte rozen en die van jullie heeft een mooi gemengde kleur.
Nou , als ik je niet weer "spreek" dan alvast een fijne dag zaterdag !
groetjes Gea

lia zei

Je hebt ook zo'n lekker gezellig huis. Dus echt thuis. Je tuin ziet er ook al zo gezellie uit. Daar kom je de dag wel door denk ik. Ik kom vandaag niet in de zon, heb de hele dag al een knallende hoofdpijn. Maar alvast gefeliciteerd met de verj van je dochter. 18 is toch een speciale leeftijd. En haar niet zenuwachtig maken hé als ze wegrijd.

groetjes Lia

Mama Monique zei

Ik hoop dat je van je dag hebt kunnen genieten! ;o)

Fijn als je huis ook echt je thuis mag zijn. Voor ons is dit nog niet het geval, maar leven daarom maar in onze toekomstdroom. Misschien dus ooit nog een seen thuis voor ons.

Tot slot alvast een fijne verjaardagsdag toegewenst. Hopen dat het weer een beetje mooier wordt als dat ze tot nu toe beweren. Is altijd leuker om te rijden in een zonnetje, dan door een stortbui met onweer... :-(

theeleuten zei

Och je dochter al weer 18,mijn oudste is al weer 14 wat gaat dat toch hard he?
En dan gelijk autorijles..spannend hoor!
Ja heerlijk zo genieten in je eigen huis....'sochtends als iedereen aan het werk is of school,ff stofzuigen met de hond uit en dan mijn eerste bakje koffie...echt zo'n geluksmomentje....

Mooie tuin heb je!!

Groetjes Evelien

my day zei

Hoi Corine,
hoop dat je van deze mooie zonnige dag hebt genoten,ik geniet nu van je mooie collages.
Verder alvast gefeliciteerd met je dochter,en voor je andere dochter veel beterschap.Nog een paar weekjes en dan heerlijk uitrusten.
Fijne avond,groetjes Ingrid.

t brocante sfeertje zei

Hai,alvast van harte met je 18 jarige dochter!N mijlpaal hoor.Heerlijk he dat je zo tevreden kan zijn met de spullen om je heen.Ik heb net spulletjes opgehaald in zo'n mooie landelijke omgeving oprijlaan van zo'n 500 mtr.dan kan t wel gaan kriebelen van dat wil ik ook als ik later.....maar als ik zo om mij heen kijk ach mag ik ook niet mopperen en dat is goed dat je blij kan zijn met wat je hebt!Vrijdag meet ik de kast op hoor echt...echt.Groetjes,Ingrid

Marja Visscher zei

Soms moet je je zelf gewoon even die rust van thuis gunnen. Geanimeerd door je verhaal vanmorgen, ga ik dat nu ook doen. De ergste drukte van de dealine van mijn tijdschrift is nu even voorbij. Ga lekkere lang douchen, de tuin in foto's maken, want mijn blog blijft schromelijk achter. Brrrr... een mens kan niet alles. Maar ik volg je vandaag, als je me zoekt ben ik in de tuin!
Fijne dag nog!
Warme groet, Marja

Twa zei

Wat heerlijk, een dagje rust. Moeten we vaker doen. Hier ook nog 1,5 week en dan is het ook vakantie!! Ik duik straks ook de tuin in met een goed boek. Geniet ervan!

Marja Visscher zei

Dag Corine,
Kijk maar even op mijn blog wat jouw inspiratie mij gebracht heeft. Dank je wel!
vriendelijke groeten, Marja

Simple pleasure zei

Hier was ik nog even weer, ik mocht een award uitdelen en ik heb jou er ook een toebedeeld.
Groetjes Jo

Jeannette zei

Ik ben vreselijk laat maar....Rianne nog hartelijk gefeliciteerd met je 18e verjaardag!
En je huis....dat ziet er ook uit als een echt thuis. Ben trouwens benieuwd naar je nieuw geschilderde kast.
Liefs, Jeannette