maandag 13 juli 2009

spiegel

Een tijdje terug waren we in Brecht (Belgie) bij Linda om oude franse luiken op te halen, behalve die prachtige luiken stond er nog veel meer moois!
Gelukkig heeft onze Volvo een flinke achterbak, want uiteindelijk ging er ook een mega (zware) spiegel met ons mee terug naar ons stadje aan de IJssel.
Ik zag al direct voor me hoe het ging worden.. metamorfose van de overloop.. de ladenkast eruit.. deze spiegel aan de muur en dan een mooi bankje ervoor met de bustes erop.
En... ik wist ook wèlk bankje...
Dat was ik nl al tegengekomen in de webwinkel van Angélique (Past and Present), alleen had ik er (dacht ik) geen plek voor, helaas!
Maar nu dus wel...
Een paar weken later stond hèt bankje bij ons op de overloop.
De loeizware spiegel stond tijdelijk op een paar dikke houten balken, want hoe hang je zo'n ding veilig op..
Dit weekend hebben we de spiegel definitief opgehangen en is het plaatje in mijn hoofd ook werkelijkheid geworden. Het is toch altijd spannend of dat wat je bedacht hebt in de praktijk ook goed is. Maar in dit geval is het helemaal top!
Zo is er weer een klusje afgestreept van onze kluslijst, nu de luiken nog.. daar was alles om begonnen.. maar ook die klus is bijna geklaard (en het was een fíkse klus), het wachten is op de luikvasthouders die we hebben besteld, originele franse herderinnetjes!

11 opmerkingen:

English style zei

Wat heet Linda het leuk he !! die keuken ben ik helemaal weg van (en de rest trouwens ook :-))
vind je spiegel echt superrrr !! en ik geloof gelijk dat het een behoorlijk klusje was om hem goed opgehangen te krijgen, maar het is een plaatje zo !!!
Ben je bij past and present ook op wezen halen ?? is ook al zo leuk !!!
groetjes en een fijne dag gewenst!
Yvon

Sfeer van Toen zei

Mmm. Linda? Ik ken het niet, dus ben altijd wel in voor een nieuw adresje :-)
Je spiegel is echt SUPERgaaf! Hij past er echt schitterend, samen met het bankje en de buste maakt het het plaatje helemaal af. Wat zal jij genieten!
Groetjes van Petra

lia zei

Dat staat inderdaad super leuk. Dat bankje is ook een beauty. Vaak weet je zelf wel hoe, maar eerst moet je de spullen vinden. En dat is jouw goed gelukt.

Groetjes Lia

jeanette zei

ik ben ook erg benieuwd naar je luiken, kan niet wachten"-) ik vind dat bankje van je zo mooi...ik heb er zo vaak naar gekeken op de site van angelique maar helaas ik kan deze niet kwijt. wat staat de spiegel er ook prachtig bij, het past allemaal perfect bij elkaar, het zo zo moeten zijn!

Simple pleasure zei

Leuk om een van de dingen die je in je hoofd al klaar hebt, ook werkelijkheid te laten worden. Inderdaad is het altijd maar afwachten of het in werkelijkheid net zo is als je had bedacht. Maar dit is SUPER geworden, het bankje lijkt er voor gemaakt, en de spiegel is prachtig!
Groetjes Jo

t brocante sfeertje zei

Hai Corine,ja beter he die zon foto's!Leuk dat jij Linda ook kent!!Wat n huis zo mooi he vindt je ook niet?Heb je de mail met maten van de kast wel ontvangen?Groetjes,Ingrid

Bonjade zei

Wat een heerlijk hoekje zo en wat een mooie nieuwe aanwinsten.....en die ketting.....prachtig.
Fijne avond

Marianne@Songbirdisnesting zei

Die bustes zijn echt prachtig en ze komen ook echt mooi uit zo voor die spiegel (daar heb je trouwens waarschijnlijk een paar stevige bouten voor nodig gehad).
Groetjes, M

Carolina zei

Wat een sfeertje weer, en Linda zij heeft zo'n mooie spullen!! En dat bankje... daar heb ik elke keer over getwijfeld om die te kopen bij Angélique, maar ja waar moet ik het kwijt hé. Maar hier staat ie helemaal super!!!
Geniet ervan!!

Groetjes Carolina

Elly zei

Wauw, wat een prachtig plaatje! Die spiegel is echt geweldig, en dat bankje lijkt er wel voor gemaakt zo! Leuk met die bustes er op! Heerlijk om weer iets af te strepen van een lijstje. Ik maak ze ook altijd en ben dan helemaal voldaan als alles doorgestreept is! En dan beginnen we gewoon weer met een nieuw lijstje, want het lijkt wel of het nou nooit eens af komt!

Anoniem zei

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風