vrijdag 28 augustus 2009

zo mooi!

Vanmorgen heeft het hier flink geregend en het waait hard, maar nu schijnt gelukkig de zon weer.
Ik heb even een paar bloempjes geplukt...
Ik was wat laat met het zaaien van de lathyrus dit voorjaar, de bloei komt eigenlijk net op gang, ben benieuwd of er nu toch nog zo'n bloemenovervloed komt als normaal.
Gelukkig krijgen we volgende week, (volgens de weerspecialisten) nog een heerlijk warme zomerweek, dus wie weet kan ik dan alsnog genieten van een waterval aan lathyrusbloemen, ik vind ze zo mooi en ze ruiken zo heerlijk!
Prachtig toch met die regendruppels...
Bij de achterdeur kwam ik de uitgebloeide clematisknoppen tegen.. ...ook mooi...
Mijn week was niet top, het weekend was gezellig druk maar dat moet ik dan daarna weer flink bezuren. Op zich niet erg, maar toch..
Als ik dan zulke mooie plaatjes zie, dan schiet ik zomaar vol... en dan ben ik blij dat ik kan genieten van kleine dingen!

12 opmerkingen:

peet zei

Hoi Corine
Bij ons waait het ook heftig windkracht 6 a7
maar gelukkig hebben we nog een heerlijk weekje in het verschiet .
Wat heb je je lathyrus prachtig op de foto gezet met die druppeltjes .
Ik kan `m hier al ruiken .Ik had `m ook staan , maar hij raakt bij mij op zijn eind , jammer want iedere keer als ik langs liep kreeg ik zijn heerlijke parfum in mijn neus, daar kan ik ook van genieten .
Eigenlijk moeten we daar onze positieve kracht maar uithalen, die kleine dingen die we hebben om van te genieten !
Ik heb ook weer erg genoten van dit berichtje .
Corinne ik hoop dat je volgende week beter is !
Groetjes Peet

Simple pleasure zei

Wat prachtig die druppels op de bloemen, schoonheid zit in kleine dingen.
Groetjes Jo

Bellavien zei

Stormachtig weer in Nld. Hier ook de nodige wind, maar soms valt dat niet eens meer op, op een eiland, prachtige foto, vind de uitgebloeide clematis knop ook prachtig.

Goed weekend.

Brocante Prulletjes zei

Nou inderdaad wat een wind he ! Ik zat vanmorgen in mijn kleine smart op de snelweg, en ik moest moeite doen om op m'n eigen rijstrook te blijven, best spannend ! Kleine dingen...ze laten je soms zo alles even relativeren, herlijk als je dan ineens zomaar iets kleins opvalt..zo moet het zijn. Vandaag is weer een nieuwe dag, neem het per dag, doe ik ook, en dat geeft best wel eens even lucht, dan hoef je en niet van gisteren te dragen, en morgen blijft dan ook nog even verborgen, geniet van he moment, en dat doe ik ook als ik jouw fotootjes zie, dank je wel !

lia zei

Lekker ruikende bloemetjes, die doen je goed. Dan hoop ik dat je volg week een veld vol hebt.
Ik weet wat je bedoelt, je neemt er genoegen mee want het is niet anders ,maar soms././..//..

Een heel fijn weekend
groetjes LIa

Ilse zei

Mooooooiiiiiii

brocante roos zei

Prachtige foto's. Het zijn de kleine dingen die het 'm doen....Ik hoop dat je weer bent bijgekomen van het afgelopen weekend.

Fijn weekend,
Groetjes Marjan

jeanette zei

ooo..dus ik ben hier niet de enige waarvan de lathyrus nog in knop zit, ik snap er niks van bij iedereen bloeit dat ding uitbundig en ik kan ze de knop wel uitkijken, maar ik heb ze ook veel te laat geplant. ik vind je foto`s prachtig zo naar een dikke regenbui...

fijn weekend, groetjes jeanette

Freekje zei

Genieten van de kleine dingen!

'geluk is de kunst een boeketje te plukken van de bloemen waar je bij kan'

Ook al is je week niet zo super, je hebt letterlijk je boeketje geplukt!

Fijn weekend, Freekje

Bonjade zei

Nou en dat is rijkdom hoor dat je hiervan al zo kunt genieten.....
Ik geniet mee.
Prachtige beelden met pure eenvoud.
Super.
Fijn weekend

English style zei

Prachtige foto's weer, hoop voor je dat je van de late bloei nog even kan genieten ! wie weet wat er nog van het warme (al bijna najaarszonnetje)komt.
de uitgebloeide bloemen van de clematis gebruik ik wel eens in kransen, staat heel decoratief, je kunt zoveel moois uit de natuur halen he
hoop dat je weer een beetje bent bijgekomen, jammer dat je na wat drukte altijd weer moet bezuren he, weet er helaas alles van, en je moet er mee leren leven zeggen ze dan zo makkelijk, maar dat valt niet altijd mee
liefs Yvonne

Marja Visscher zei

Schrok even van je somberheid. Zoals je het schrijft lijkt het alsof wij op de hoogte moeten zijn van eneige ongerief. Dacht dat ik wat gemist had en heb daarom even je blog doorgespit. Kon echter niets vinden dat op iets zorgelijks duidde. Dus roep ik je gewoon tot de orde. Kom op hoor, lekker genieten van alles om je heen. En laten we eerlijk zijn wie krijgt er nou geen tranen in de ogen van de schoonheid van latyhrus, toch?! Misschien een vrouwelijke variant van zoiets als: 'Sterk hè die fishermansfriend....'
Lieve groet, Marja