donderdag 1 oktober 2009

auto's

Vandaag voel ik me zo heerlijk vrij.. Vandaag heb ik de Volvo! Ja, eigenlijk slaat het nergens op, wij hebben namelijk 2 auto's, dus ik heb er altijd één voor de deur. Terwijl ik er zo over schrijf weet ik natuurlijk best dat dit een vreselijk 'verwend nesterig'- verhaal is, maar ja... Natuurlijk ben ik reuzeblij met mijn karretje, ik kan 'm zomaar pakken als ik weg wil, dat is een heerlijke luxe waar ik echt wel van geniet (en mijn kinderen ook!). Maar het blijft toch een blikje op wielen.. als ik wat verder ga, ben ik redelijk geschud en getrommeld als ik weer thuis ben. Bovendien ben ik een beetje een autofanaat, (hoewel het iets minder wordt,) vroeger kende ik echt elk merk, maar het worden er zoveel dat ik nu regelmatig een auto zie die ik niet ken.
Toen ontmoette ik Gert.. hij had totaal niets met auto's.. het was gewoon een vervoermiddel.. Onvoorstelbaar! Ik moet toegeven dat zijn auto prima reed, maar ik was niet erg gecharmeerd van het model. Bovenaan mijn favorietenlijstje stond de V70, een mooie grote stoere en toch stijlvolle auto vind ik dat! Door mijn commentaar op alle auto's die we onderweg zagen ging Gert ook anders kijken.. dus toen zijn auto aan inruilen toe was... juist... toen kochten we samen een stoere zwarte V70! Ik blij! Maar het leuke is.. hij is ook helemaal blij! Het is een heerlijke relaxed rijdende wagen. En ik zei dus.. hij staat vandaag thuis! Gert is met mijn blikje (lief hè..het is geen gezicht zo'n lange vent in zo'n klein karretje) naar z'n werk, omdat ik vanmiddag even op pad wil naar Lemmer. Nu hebben jullie kennis gemaakt met één van mijn afwijkingen.. wie weet heb je niks met auto's en vind je dit een belachelijk verhaal, kan me niks schelen.. ik rijd vanmiddag heel relaxed naar Moai ald! Reken maar dat ik daar met een glimlach op m'n gezicht rondloop.. Ik heb er zin in..!!

16 opmerkingen:

Thamar zei

dit is toch eigenlijk helemaal geen erge afwijking!!??

Gr Thamar

Home and Lifestyle zei

Ach, ieder z'n hobby toch!! We hebben er zelf ook twee voor de deur staan omdat mijn man er altijd één mee moet voor zijn werk, maar ik rij toch heel graag in het kleine gebakje....makkelijk met parkeren, makkelijk indraaien...ik vind het ideaal. Alleen als ik ver en een onbekende route moet rijden, vind ik de "grote" auto fijn. Veiliger en een navigatiesysteem die mij een hoop ellende en uren dwalen bespaart...!

Geniet maar lekker van je Volvo hoor!!

Groetjes, Ingrid

kienkele zei

ja hoor, een zielsverwant, ik ben namelijk ook gek op mooie auto's, en dol op autorijden. Nou moet ik zeggen dat dat ook een waar genot is, want ik rijd een Mini Cooper (GEWELDIG!!!).
Hoop dat je een leuke middag hebt gehad in Lemmer (klein stukje verder, en je had thee bij me kunnen drinken).
groetjes
Tineke

Irma zei

nou meid daar hoef jij je helemaal niet voor te schamen hoor, ik zal je bekennen dat ik zelf helemaal gek ben van formule 1 race we komen ons bed daar voor uit en zetten de wekker ervoor.
Ik pak zelf ook graag de auto van mijn man, omdat hij een tankpas heeft van de zaak ;-))
Maar erger nog we moeten straks allemaal in mijn auto omdat mijn man zijn werk kwijt is dus ook de auto :-((
jaaaa moet ik mijn karretje delen, mischien moet die ook wel weg, ja je weet het niet.
Maar komt tijd komt raad.

ps ik vind een volvo errug leuk ;-)) en geniet ervan nu hij bij de deur staat.

Mayflower zei

Hoi Corine, ik ben ook wel gek van mooie auto's (tja...wat is mooi hihi) en heb ook een mannetje, eigenlijk 2, want zoonlief doet ook mee, die gek zijn van auto's. Stoer, veel pk's en anders gechiptuned, LM-velgen en dan het liefst 20 inch of meer en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Maar ik ben aangewezen op de fiets, manlief heeft de auto nodig voor zijn werk, achja je kan nou eenmaal niet alles hebben. Ik heb in ieder geval genoten van je leuke post.
Maar jij veel plezier vandaag, lekker toeren in je stoere Volvo, maar wel voorzichtig doen.
Groetjes Mea

G-style zei

Mooi verhaal en er zijn ergere afwijkingen toch !!
Ik ben trouwens benieuwd hoe het was bij Gea van Mooi Ald , je komt er vast wel met iets moois vandaan ...............en dan met dat moois weer heerlijk in die lekkere auto voldaan en blij naar huis ....wat wil je nog meer !
groetjes Gea

lia zei

Nou, ik vind het ook niet zo raar hoor. Mijn man heeft het al onze hele trouwdag [28 jr] voor het zeggen gehad. Helemaal opel gek. Vond het echt zo'n suffe auto. Ik was het zo zat, ik wilde nu wel eens uitzoeken. En ben helemaal in mijn sas als ik in onze BMW op de baan zit. Vanmiddag ben ik ook wezen shoppen. Ik ben naar De Potstal geweest. Maar over jouw en mijn aankopen zullen nog wel posten komen. Want ik neem aan dat je wat gekocht hebt.

groetjes Lia

Ilse zei

Ik vind het totaal niet raar, ik heb dezelfde afwijking.
Ik werk me suf voor mijn auto en daar mag niemand een kwaad woord over zeggen over MIJN AUTO...dat is een soort van kindje...

huisjeaandekust zei

wat een leuk weetje! enne ieder zo zijn ding, toch? :)

faire un songe zei

Geniet jij maar lekker van je karretje....
Iedere gek zijn gebrek zullen we maar denken...hahahaha.... EN hoe was het bij Gea...??
Fijn weekend

brocaatje zei

haaha moet er wel om lachen!
Zo had kars voor mijn een Golf cabrio gekocht...moest mijn rijbewijs nog halen hoor,maar ik droomde al helemaal van mijn autootje
Dak open wind door mijn haar,muziekje aan en whow daar ging ik......DACHT IK...
Toen ik mijn rijbewijs haalde (2 jaar geleden met bloed zweet en vooral tranen) zou eindelijk mijn droom uitkomen..mijn Cabrio..
Na twee keer rijden .....NOOIT weer wat een rot auto,voelde niet goed .
Ging liever in de grote bus haha,dus hup cabrio de deur weer uit.....

Wondelgijn zei

Hihihihi, dat heeft mijn mannetje wel een beetje met een BMW en ik ben erg gek op oldtimers en/of kevers.... ;-) Dus... iedere gek zijn/haar gebrek???

Prulletje zei

hahahaha, ik vind het wel grappig en charmant hoor, ik vind auto's ook leuk ! Maar uiteindelijk gaat het er om hoe die rijd. Ik woon in de stad en rij met mijn ienimienie smartje, en manlief met de grote tuut..maar ruilen doen wij nooit, manlief rijd nooit in de kleine, ik wel in de grote..haha goed verdeeld toch ;-)

ps je hebt gelijk ..moet broers zijn ipv zonen..maar zonen staat leuker hahahaha, volgende week mijn 1e franse les..dus..het gaat goed komen ;-)

Fijn weekend!

kienkele zei

Ha Corine, nou je ziet het, wij zijn echt niet de enige twee autogekken!! Wat die Mini betreft, ik wil je niet teveel de ogen uitsteken, maar dat rijdt echt SUPER.
Heb je nog iets leuks gescoord bij Moai Ald, moet ik ook maar eens naar toe, is tenslotte voor mij dichtbij. Fijn weekend, groet, Tineke

Ilse zei

Waar woon jij dan???

jeanette zei

hahaha...ik kan er wel om lachen hoor. meestal is het andersom, mannen gek van auto`s en vrouwen snappen dat vaak niet, leuk om het ook eens anders te horen. ik snap wel je wil natuurlijk een grote kar mee omdat je die vol kan proppen met leuke spullen, in je eigen kar zal dat nie passen:-) hoe was het bij gea? ik woon niet eens zo heel ver maar ben er nog nooit geweest, binnenkort maar eens verandering in komen:-) mijn ouders rijden ook altijd volvo en willen nooit meer anders...

fijn weekend, groetjes jeanette