maandag 5 oktober 2009

goedgevuld weekend

Vorige week zou een rustige week zijn, maar al met al ben ik toch elke dag op pad geweest..
het is zo moeilijk om verstandig te zijn en 'nee' te zeggen als er iets leuks langs komt!
Dus verstand op nul en gewoon genieten.. het weekend doe ik dan niks..
Maar zo werkt het dus niet, op mp kwam ik prachige laarzenmallen tegen en die gingen we zaterdag bekijken/halen.. bij Steffie en Yvonne (Greenfield cottage) in Lunteren, twee lieve, gezellige zussen waar we heerlijk mee hebben zitten kletsen tussen allemaal mooie spulletjes.
Ja en als we dan toch op pad gaan dan zoek ik natuurlijk allerlei adressen bij elkaar om er een leuke route van te maken.
Dus door naar Valburg, de Potstal, nog nooit geweest maar echt een winkel voor ons, stoere tafels en mooie linnen banken en stoelen gecombineerd met koffers, kistjes, dozen, glas, oude spiegels (waarvan er één met ons meeging) ed.
Van daaruit naar Doetinchem, kringloop 'de Opslag' met een groot aanbod mooie oude linnenkasten en veel leuke brocante. Als we een groot huis hadden...
Onderweg naar huis kwamen we in Dieren nog een brocantehal tegen met vooral kasten en tafels, ook nog even gestopt natuurlijk, niet om te kopen maar wie weet kun je er inspiratie opdoen.
Net toen we na vijven weer thuiskwamen stond mijn vriendin met dochter Madelon op de stoep met een mooi boeket , omdat ik met Madelon naar een training van de handbalschool was geweest. Heel lief, maar ik had zelf genoten van het enthousiasme waarmee de meiden daar trainen dus gewoon graag gedaan!
Zondag stond er een bezoekje gepland aan mijn oma (90 jaar) in Gorinchem en elke keer verbaas ik me weer, zo bij de tijd en zo adrem als ze is! Natuurlijk is ze al echt een oud vrouwtje en is ze na anderhalf uur kletsen wel moe, maar ze is ook nog heel actief, ze haakt hele spreien, ze zingt op een koor en ze kijkt naar allerlei praatprogramma's om te weten wat er speelt in de wereld.
Dit was ons goedgevulde weekend, de rest van de week doe ik ècht rustig aan want ook volgend weekend staat al aardig volgepland. Zó leuk.. maar ik ben nu zó moe!

19 opmerkingen:

Princess Of Pink zei

Wat heerlijk voor je dat je je oma nog hebt :)

Groetjes en rust maar lekker uit deze week, en volgend weekend...er flink tegenaan lol.

Marian

theeleuten zei

Mooie laarzenmallen van Yvonne.....ja dat lijkt mij ook leuk om bij hun huizen eens te snuffelen!
Wat heerlijk dat je oma nog zo actief is en geniet....zo willen we allemaal oud worden!

Goede week en doe het rustig aan....Evelien

Bellavien zei

Wat een mooie mallen zo leuk en decoratief, hahaha... tuurlijk had je die niet kunnen laten staan.

OOOh als ik weer in Nld. ben dan ga ik ook eens langs in Doetinchem en Dieren hoor zo ver is dat niet. Maar een kast zal ik wel niet meer terug naar Zweden kunnen krijgen.

Geniet maar lekker van je week.

kienkele zei

Nou, dat was me het weekendje wel, Yvonne, ik word al moe als ik het alleen maar lees, maar wel zeer goed besteed: mooie laarzenmallen. Ben zo benieuwd of je vorige week in Lemmer ook nog wat hebt gescoord, is het de moeite waard om daar naar toe te gaan (de site ziet er erg leuk uit).
lieve groet, Tineke

English style zei

Hoi Corine,

Wat heerlijk dat jij nog naar je 90 jarige oma toe kan Corine, ik mis dat toch wel hoor...

Je mallen staan prachtig !! als je ze nog een paar x in de donkere antiekwas zet, worden ze nog warmer van kleur, weet niet of we dat erbij gezegd hadden.
je spiegel vind ik super !! prachtig model en staat erg mooi op je tafeltje (nu moet ik toch eens snel naar die potstal toe hoor :-)
was de kring ook wel voor herhaling vatbaar of vond je die tegen vallen ?
nou je weekend was welbesteed he hihi
wij vonden het ook erg gezellig (er is weer heel wat afgerateld in huize greenfield...)
Groetjes Yvonne

Hannekie zei

ooo heerlijk zeg zo een snuffel dag. je hebt geweldige aankopen gedaan. gezellig he zo oud vrouwtje. mijn tante is 98 en nog heel bij
geweldig gewoon
fijne week
gr hannie

Home and Lifestyle zei

Leuk om te lezen, want Doetinchem en Dieren is hier redelijk in de buurt!! Daar ga ik dus vast wel een keer naar toe! Je aankoop is ook mooi, het staat er prachtig! Ik hoop dat je nog lang van je oma kunt genieten!

Groetjes, Ingrid

lia zei

Nou dat is ook toevallig. Donderdag zei je op je post dat je naar Gea ging, en ik naar.... De potstal. Misschien zijn we elkaar daar wel tegen gekomen. Leuke winkel is dat hé. En je hebt daar een mooie spiegel gekocht. En ook die laarzenmallen zijn zo leuk.
Geniet lekker van je mooie spullen.

groetjes Lia

Mama Monique zei

Maar wat heerlijk om te lezen dat het zo'n voldane vermoeidheid mag zijn ;o)

Leuk ook om te lezen dat je oma de mooie leeftijd van 90 jaar mag vieren. Wat een lange rit! Dan heb ik nog heel wat jaren te gaan ;o)

Goede en een ietwat rustiger week toegewenst!

Irma zei

nog van harte met je oma , wat een mooie leefdtijd en je laarsmallen kwijl kwijl heeeeeel erg mooi.

Ilse zei

Heel mooi je mallen ...
Leuk weekend zo te horen , lekker uitrusten deze week van je weekend ;)

Thamar zei

hoi hoi
Wat zijn ze gaaf de laarsmallen,maar wat een drukke dag zeg overal even kijken, daar hou ik ook zo van. Dan kan mijn dag al niet meer stuk.
Jou oma lijkt mijn tante trien wel, geniet er maar lekker van.
gr Thamar

lia zei

Ja, dat kan ik je wel vertellen. Dat heeft mijn zus gemaakt. Ik heb haar verteld welke kleuren en wat ik een beetje wilde. Ze is nu een schilderij voor mijn zoon aan het maken. Ik wil wel vragen of ze het ook voor anderen wil doen. Ik heb het natuurlijk voor free, maar ja.
Morgen zie ik haar.

groetjes Lia

G-style zei

Hallo Corine ,
wat een leuke snuisteradressen ben je weer bij langs geweest zeg .
Die mallen zijn prachtig en die spiegel ook , heerlijke aankopen !! Dat tafeltje heb je echt mooi aangekleed met al het glas en die mooie oude tas onderop .
Al met al kun je dus terug kijken op een leuke dag met mooie aankopen , kan me voorstellen dat je moe bent maar dat neem je dan maar op de koop toe he ...........
tot de volgende keer, groetjes Gea

Wondelgijn zei

Ha! Zondag waren wij ook nog even in Gorinchem! De kinderen van manlief wonen daar. En mijn oma is ondertussen 92 en voor de gek houd je ze niet, hoor! Heerlijk toch??
Jullie hebben een behoorlijke brocantetour overigens achter de rug!! Leuk hoor!!

Mayflower zei

Hoi Corine, wat een heerlijk weekend heb je achter de rug en nu deze week maar even rustig aan hoor, want je aankomend weekend zit ook alweer behoorlijk volgeboekt lees ik. Wat een mooie nieuwe spiegel heb je op de kop getikt, staat mooi met al dat glaswerk ervoor. Wat fijn dat je 'oude'oma nog zo lekker actief is en dat ze nog in jullie midden mag zijn.
Fijne week en groetjes, Mea

t brocante sfeertje zei

Nou je hebt in ieder geval alles uit t weekeinde gehaald wat er in zat!Toch?Ik heb n tijd geleden bij Steffie n kinderpaspop gekocht,je kijkt je ogen uit bij haar he.Zo veel moois te zien had er uren kunnen ronddwalen.Mijn dochter was er toen bij en die vindt dat maar raar zo je ogen de kost geven in iemands anders huis.Maham dat doe je toch niehiet!Maar de laarzenmallen zijn prachtig.Groetjes,Ingrid

brocaatje zei

Nou dat was me een weekendje wel,zalig toch!
En nu maar nagenieten van al het moois :)

my day zei

Hoi Corine,
zo te lezen heb je inderdaad een heel druk weekend gehad, maar je aankopen zijn allemaal prachtig.De spiegel, de laarzenmallen, echt geweldig.Nu dus even lekker rustig aan doen, wij waren afgelopen weekend ook erg druk en was daar letterlijk een paar dagen ziek van,tja soms zegt je lichaam ineens even te stoppen en het iets rustiger te doen maar dat valt niet altijd mee.
Fijne dag nog,groetjes Ingrid.