donderdag 12 november 2009

hèhè..

Nog heel even dan is deze tentamenperiode voorbij, hèhè.. slopend hoor zo'n week.. Twee dochters die moe en gespannen zijn èn een moeder die hier en daar wat stimuleert, wat oppept, wat overhoort en ook haar eigen dingen tussendoor wil doen.. Het werd er niet gezelliger op :) Nu de cijfers nog... beiden hebben ze wat twijfels over bepaalde vakken, maar ze hebben ook beiden al enkele voldoendes binnen, dus.. we hopen er het beste van en we gaan heerlijk relaxen dit weekend!! Vorig weekend ben ik weer een middag naar de fotografiecursus geweest, deze keer was het thema "portretten". kaarslicht Zo leuk! En gelukkig hebben mijn meiden er geen bezwaar tegen af en toe model te staan als ik weer diverse dingen wil proberen met belichting ofzo.. daglicht Op de foto hierboven is bij Janiek de energie even helemaal op, dus ze zit lekker ingepakt met een warme kruik en een kop thee bij te komen..
Kom op meid, morgen alleen biologie nog en dan lekker weekend!
O en Janiek is aangestoken door mijn blogactiviteiten en ze is ook een blog begonnen
(met en zonder flitslicht)
Vanmiddag ben ik ook weer met de camera bezig geweest, ik heb een verzameling oude stolpen op de vensterbank gezet, maar krijg die maar eens fatsoenlijk op de foto...
zowiezo is glas al lastig en dan ook nog met het licht erachter.. maar goed ik blijf proberen.
Wel nu even een plaatje van een stoer sober hoekje op de televisiekast.
En als afsluiter nog een belichtingsoefening, een stilleven bij lamplicht..

10 opmerkingen:

chicchic zei

oh ik vind dat zo knap he, fotografie. zelf ben ik dagelijks fotos aan het maken maar ik doe maar wat haha.
zou wel een keer een cursus willen volgen.. iets om voor te sparen! leuk leuk hoor dat jij dat dan al doet. je maakt hele mooie fotos en lief dat je dochters mee werken
ik duim voor mooie cijfers!!

faire un songe zei

Wens Janiek morgen maar succes.. het komt vast goed..
En je hebt weer mooie foto's gemaakt...
Groetjes Hetty

kienkele zei

Nou Corine, het gaat volgens mij hartstikke goed met die cursus van jou. Leuk he, al die verschillende onderwerpen. Met wat voor camera fotografeer je. Zelf heb ik een Canon EOS 300D, bevalt me uitstekend. Maar belichting, oef, dat blijft een moeilijk punt hoor.
Fijne avond, groetjes, Tineke

Rianne zei

Prachtige foto's. Je bent al goed bezig. Zelf heb ik sinds kort ook een spiegelreflex en een cursus lijkt me wel een keer een goed idee, wie weet! Vooral de belichting blijft lastig!
Groetjes en succes!

t brocante sfeertje zei

Gaat helemaal goed met je fotografie!Blijf maar veel oefenen op je blog kunnen we lekker allemaal meegenieten.En succes met de tentamen-toestanden!!Zal vast goed gaan.Groetjes,Ingrid

Irma zei

ohh ik weet helemaal wat je bedoeld met de tentamenweekstress grmmmmmm onze dochter doet twee jaar in één op het Luzaccollege dus heeft ze nu haar tentemens van de derde en aan het eind van het jaar examen van de vierde en dan kan de vlag met de tas eraan hoop ik uit.
Het vraagt van ouders ook best heel wat zo'n week maar het is voor het goede doel zullen we maar zeggen.
Je sfeerfoto's zijn erg mooi gelukt, je kunt niet zien dat de foto bij lamplicht is gemaakt, knap hoor nou zover ben ik nog niet ik vind het best moeilijk.
Mooie brocante spulletjes heb je heel sfeervol.
Wat enig dat je dochter ook een blog heeft aangemaakt, zo moeder zo dochter ik ga gelijk een kijkje nemen,

Groetjes Irma

Home and Lifestyle zei

Nou, ik begrijp het helemaal, hier komt er ook één in een moeilijke periode (= puber) en als het dan allemaal vermoeiend en spannend is, wil het inderdaad wel eens minder gezellig zijn. Gelukkig nog maar één dagje, dan is het voor deze week klaar voor je dochters!

Mooie foto's hoor!

Groetjes, Ingrid

lia zei

Hoi Corine,

Het gaat goed met de foto's hé. Leuk om te doen.
En Janiek poseert gewillig, dat is dan weer het voordeel van meisjes. Mijn boys willen nooit op de foto. En die stoel, die vind ik toch zo gaaf.

groetjes Lia

brocante roos zei

Wat leuk zeg dat je deze cursus volgt, steek je vast veel van op.En wat een gezellig sfeertje straalt de foto met Janiek in de relax-stand uit (prachtige stoel ook). Ik geniet met haar mee....
Fijn weekend,

Groetjes Marjan

Wondelgijn zei

Wat leuk! Ik ben ook met een fotografiecursus begonnen 2 weken geleden. Onze opdracht voor komende week is: scherpte-diepte in verschillende maten fotograferen, waarbij het voorwerp op de voorgrond steeds even groot is. Leuk!!