woensdag 18 november 2009

zon in huis

Het is hier vandaag wat wij noemen 'boesterig' weer, de wind loeit om het huis, de poortdeur rammelt en de bladeren dansen in de tuin.
Maar de temperatuur is heerlijk! Niks koud novemberweer, dit is perfect 'loopweer'!
Behalve dan dat je geen dikke winterjas aan moet doen want daar drijf je binnen de kortste keren uit..
Vanmiddag ga ik dus met vriendin A. stevig aan de wandel.
Ondertussen hoop ik dat net als gisteren de zon er door komt..
Dit zag ik gistermiddag vanaf de bank, een zonnig lichte keukentafel... dan krijg je toch acuut zin in de lente?! En in fotograferen..
Ook in de hal scheen de zon naar binnen, ik heb zelfs even de buitendeur open laten staan om het (frisse) voorjaarsgevoel aan te wakkeren :)
Naast de deur hangt een bladerkans waar de zon een mooi spel mee speelde..
Door Tineke (Kienkele) werd ik verrast met een 'kreativ blogger 'award.
Leuk zo'n blijk van waardering voor m'n blog!
Ik heb de award al in de zijlijn gezet, in een latere post zal ik 7 dingen over mezelf vertellen.

20 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Corine, Ja het is echt a stormy weather, ik waaide bijna van mijn fiets af, maar het is ook wel lekker om even een stevige wandeling te maken, dat ga ik zo even doen met de hond. Je heb het zonlicht prachtig gevangen in de lens. Je krans vind ik echt prachtig.
Geniet van je wandeling straks.
Groetjes Mea

Home and Lifestyle zei

Mooi dat licht in je gezellige keuken! Ja, hier waait het ook aardig, maar ik ben nog niet buiten geweest, want ik moet dozen in gaan pakken...de kamer van onze jongste dochter gaan we dit weekend schilderen. Dus ik ga snel aan de slag!

Geniet lekker van de wind straks tijdens je wandeling!

Groetjes, Ingrid

Rianne zei

Heerlijk dat licht en die "storm" buiten heeft ook wel iets, lekker met een kop thee op de bank!
Geniet van je wandeling!

Something White zei

Wat een prachtige plaatjes leveren die mooie zonnestralen op! Deze eethoek is trouwens erg gezellig, heel leuk ook met die gruttersbak aan de muur en die mooie stoelen rond een toffe tafel!

All Seasons zei

Daar kan je dan zo van genieten als een zonnestraal je huis binnen komt. De mens wordt dan een en al vrolijkheid....
Ik zal je vertellen dat ik hier net de was even buiten gehangen heb, volgens mij is die zo droog met die wind, heerlijk !!
Geniet vanmiddag van de heerlijke wandeling.

♥ Patricia

my day zei

Hoi Corine,
ik vind het ook heerlijk als het zo hard waait,zo fijn om dan buiten te zijn.En een zonnetje heb ik gister niet gezien hier maar zo op je foto's geeft het echt een beetje lente.
Geniet van het wandelen,groetjes Ingrid.

seasons of my house zei

Gefeliciteerd met je award, je hebt hem verdiend. Je moet er wel even voor gaan zitten hoor om daarover je post af te werken. Vertel mij wat, ben de hele ochtend bezig geweest! foto's, links etc etc, maar o zo leuk. Ben benieuwd naar jouw zeven zonden, kan niet wachten. Wandel ze vanmiddag en doe A de groeten van me :-)) Karin

Carina zei

Ook hier in het westen waai je uit je ondergoed en de laatste blaadjes vallen uit de bomen.
Veel plezier vanmiddag samen met je vriendin, lekker uitwaaien, tegen de wind leunen om dan thuis te komen voor warme chocolademelk of thee met speculaas.
Hollands herfst heerlijk!

lia zei

Hoi Corina,

Een heel goed teken dat je aan de wandel bent. Hier waait het niet alleen maar regent het ook nog eens. Dus niet echt lekker wandelweer. Leuk dat licht over je keukentafel. Ik ben gisteren zo druk geweest dat ik niet eens meer weet of de zon scheen. Erg hé. Vandaag doe ik dan ook lekker niets.

groetjes Lia

kienkele zei

Nou, ik hoop dat je nog hebt kunnen genieten van je wandeling, Corine, hier heeft het namelijk de hele middag geplenst, en dat doet het nog! De wind is wel wat gaan liggen, want het ging me tekeer zeg, de tuinstoelen waaiden hier onder de tuintafel vandaan!
Fijne avond, lieve groet, Tineke

Berna zei

Heerlijk om met dit weer in huis leuke dingen te doen. Je keukenplaatje is heel mooi.

jeanette zei

gefeliciteerd met je award, leuk dat je blog gewaardeerd wordt. leuk om hier nog iets herfstig te zien ipv kerst, ik vind het nog wat vroeg. wat heb jij een leuke stoere eethoek! prachtig met die gruttersbakken.

groetjes,
jeanette

brocante roos zei

Heerlijk dat zonnetje, het heeft hier de hele dag geregend, het enige licht hier in huis was dat van de lampen...je eethoek ziet er leuk en knus uit, hebben jullie daar heerlijk zitten nagenieten van de stevige wandeling?

Groetjes Marjan

Bellavien zei

Hahah...jaaaah via de internationale bieb in Stockholm kan ik alle boeken in het Nld bestellen! Lees ook wel Zweedse boeken maar in je eigen taal is het net wat spannender!

Heerlijk dat je nog even de zon heb gevangen.

brocaatje zei

Gefeliciteerd met je award!!
Zalig he die storm,zolang ik niet op mij fiets hoef kan ik er echt van genieten.
Maar zo het zonnetje in je kamer is ook wel heeeeel lekker!

Elly zei

Het is zulk raar weer aldoor! Zo regent het pijpestelen, zo schijnt het zonnetje. Koud is het zeker niet, ik heb zojuist nog een lekker stukje gewandeld met de hondjes.
Je hebt een heerlijke, knusse keuken. Dat mis ik wel een beetje in ons huis, de eethoek is erg krap. Ik zou zo bij je aan willen schuiven voor een bakkie, gezellig!

faire un songe zei

Hoi Corine,
Mijn Poppen zijn nog niet terug.. ze komen morgen.
Misschien zien we elkaar dan nog wel in Apeldoorn.
Vanmiddag eerst naar Harderwijk, morgen naar de intocht van de Sint in Epe, Tom en Eva lopen als zwarte piet mee, en zondag naar de Spirit of Winter bij het Loo.
Een vol maar gezellig weekend.
Nu eerst naar Bakkerij Maasen kijken naar een workshop Marsepein figuren maken...
Jajaja... ik weet het ik doe het mezelf aan.. hahaha...;-))

Karin zei

Hallo Corine,
Dank je voor het berichtje op mijn blog en ik zal inderdaad uitvoerig verslag doen van alles wat de bouw met zich mee zal brengen. Ondertussen doe ik ook ik ideetjes op met name ook op jouw blog, prachtig intérieur heb je. In m'n hoofd heb ik eigenlijk al een plaatsje voor zo'n mannequin. Waar zou ik zoiets kunnen vinden?
groetjes,
Karin

snoepig zei

Hoi Corine,
Het was toen zeker aangenaam weer! Hoe was het weer de ochtend? want toen scheen hier ook heel warm het zonnetje naar binnen... je zou je op sommige momenten inderdaad voor kunnen stellen dat het al weer lente was!!

Fijne dag en vast een mooi weekend,
groetjes Susanne

Wondelgijn zei

Mooi is die zon nu, hè?? Niet zo fel als in de zomer, met lange schaduwen, precies goed!! En ja, qua temperatuur lijkt het wel lente.... over 5 weken gaan wij op vakantie, naar de sneeuw, ik kan me er niets bij voorstellen nog....