zaterdag 19 december 2009

kerst

Ook bij ons thuis is nu een subtiele kerstversiering aangebracht. Niet uitbundig, maar precies zoals wij het graag hebben.. In de boom alleen glazen kerstballen, hier en daar versierd met een decoratie in wit of zilver. Voor ons is kerst het feest van de geboorte van Jezus, de Messias en daarom staan elk jaar Jozef en Maria (met in haar armen het kind) op een ereplaats in de kamer. Toen de kinderen nog heel klein waren heb ik ze ooit tijdens een workshop gemaakt en de simpele figuren staan samen met 2 schapen op de tv-kast. Gezellige feestdagen en een goede reis door 2010!

15 opmerkingen:

Twa zei

Mooie boom. En wat leuk dat je jozef en maria zelf gemaakt hebt. Knap hoor. Jij ook gezellige feestdagen en een goed 2010!
groetjes Antoinette

Bonjade zei

Zie je wel less is more.....
Oh ik ga ervoor!!!!
Fijne dagen

kienkele zei

Het maakt niet uit of je nu veel of weinig versieringen hebt, het gaat om het sfeertje, en dat is er bij jou (altijd) wel. En de gezelligheid moet wat mij betreft uit je hart komen, en niet uit de kerstboom of uitbundige versieringen toch? Ik vind dat er met eten (en inkopen daarvoor doen) vaak ook zo overdreven wordt, en na de kerst de helft in de groene container....
Jij ook heel gezellige kerstdagen met de mensen die je lief zijn Corine, en een gezond en liefdevol 2010!
lieve groetjes, Tineke

Inka en Andre zei

mm,heel mooi.

fijne dagen,gr inka en andre

Home and Lifestyle zei

Je moet inderdaad je gevoel volgen...veel kerstversiering hoeft niet in te houden dat het gezelliger is!

Ik wens jou ook hele fijne feestdagen en een goed en vooral gezond 2010 toe!

Groetjes, Ingrid

jootje zei

wat heb je het stijlvol versierd! mij lukt dat nou nooit zo die rust. ik kan er wel heel erg van genieten zoals jij dat gedaan hebt.
geniet van je weekend!
groetjes van jootje.

jeanette zei

eenvoud kan ook heel erg mooi zijn, als je het maar op de juiste manier doet zodat het toch sfeer geeft, en dat doe jij heel goed! absoluut niet kil gewoon puur, prachtig!
bedankt voor je mooie boodscahp en natuulijk wens ik jou en je gezin ook hele fijne dagen en een super mooie reis door 2010...

liefs, jeanette

Pink Princess zei

Ja daar staat Kerst voor mij ook voor:
De geboorte van Jezus.

De rest is bijzaak, ook al versier ik mij huisje ook wel hoor! Alleen niet zo heel uitbundig wat kleuren betreft, voor mij roze en ivoor.
Maar ieder moet versieren wat hij/zij mooi vindt. Bij jou is het schitterend :)

Liefs van Marian en een heel gezegend Kerstfeest en een geweldig 2010

peet zei

Wat ziet het er mooi uit bij je !
Je beelden zijn ook zo eenvoudig , en daar door zo mooi !!

Ik wens jullie ook een hele fijne kerst en een goed en liefedevol 2010 !
En ik zend je een hoop warmte toe met heel mijn hart !!( zit je lekker onder je dekentje bij de kachel ??!!)
Liefs Peet

lia zei

Mooie boom Corine, Zo heb ik hem ook jaren gehad. En blijf dit toch het mooiste vinden. En ik zie opeens rechts naast die boom iets achter de bank hangen Mmmmmm, wat zou dat zijn? En die beelden zijn prachtig, dat heb je heel mooi gemaakt.
Had ik al verteld dat je kaart op een mooi plaatsje staat.
Nogmaals Fijne dagen. Lieve groet Lia

The Old and the Beautiful zei

Ik vind dit ook mooi. Rustig en toch sfeervol. Een 10 wat mij betreft en je beelden vind ik prachtig.
Fijne zondag nog verder!
Groetjes,
Gonda

Antiek Brocante Curiosa zei

Hallo Corine,

Je ziet ik ben zelf ook een blog begonnen, ik moet me d`r nog wel goed in verdiepen. Maar goed het begin is er en de rest volgt vanzelf.

Groet,
Harmke.

Mayflower zei

Hallo Corine, Je heb een mooi versierde kerstboom en je zelfgemaakte beeldjes zijn ook prachtig. Het hoeft toch ook allemaal niet zo uitbundig om iets mooi te laten zijn, less is more. De Kerst is voor mij ook een periode van bezinning, stil te staan waar de Kerst voor bedoeld is en niet de overdaad, de volgestouwde winkelwagen en ga zo maar door.
Ik wens je hele fijne dagen en dat jouw reis door het Nieuwe Jaar er ook één mag zijn met veel goede gezondheid en Geluk.
Lieve groet, Mea

thornwoods at home zei

Mooie eenvoud, puur en simpel daar houd ik van!!

Wens je hele leuke dagen toe en een liefdevol, gelukkig en gezond 2010.

Lieve groet, Monique

disa zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色