dinsdag 29 december 2009

niemandsland

De kerstdagen zijn voorbij en we maken ons klaar voor de jaarwisseling, deze tijd is altijd een beetje een rare tijd vind ik, we bevinden ons in een soort niemandsland.. We rommelen heerlijk de dagen door, geen werk en geen school, even pas op de plaats voordat we met goede moed een nieuw jaar ingaan. Ik vermaak me prima tijdens zulke vrije weken.. Van Sinterklaas kreeg ik het eerste deel (mannen die vrouwen haten) van de Millenniumtrilogie van Stieg Larsson, ik heb 'm heel stoer weggelegd tot een week voor kerst.. ja en toen ik begon werd ik gepakt.. 3 dagen later móest ik deel 2 (de vrouw die met vuur speelde) in huis halen en net voor kerst kwam Rianne met deel 3 (gerechtigheid) aanzetten! En nu.. heb ik ze uit.. en Rianne bijna.. Wij vinden ze prachtig!! Dit zijn echt boeken voor ons, spanning en psychologie spelen een grote rol, het leest niet simpel weg, daarvoor gebeurt er teveel, je moet echt in het verhaal blijven en dat vinden wij nou zo leuk!

20 opmerkingen:

Berna zei

Deze boeken lijken me zo mooi maar als ik eenmaal een boek te pakken heb, doe ik niks anders meer. Herkenbaar waarschijnlijk.

Bonjade zei

Goh wat een dikke pillen zijn dit zeg. Maarre alleen de kaft alleen al is mooi. Gewoon stoer voor op tafel......
Voor lezen heb ik nog steeds te weinig geduld.
fijne jaarwisseling

Prulletje zei

ja hier heb ik meer van gehoord ! Heerlijk hoor je zo te kunnen verliezen in je boek, lekker ontspannen he ! Ik moet altijd rust vinden om te gaan zitten, en dan nog de rust vinden om te lezen...eigenlijk ga ik meestal maar gewoon vroeger naar bed, met boek, dan lukt het wel ;-)

Karin zei

Ik ben nu in deel 3 bezig, geweldige serie!! (uit de kast van m'n ouders). Voordat ik aan deze boeken begon, heb ik veel boeken aan de kant gelegd, ik kom me niet concentreren. Tot m'n moeder deel 1 & 2 voor me meenam eind oktober. Ik zat er vanaf pagina 1 meteen in, zalig. Nu dus de laatste, doe het langzaam aan, want ik wil er zo lang mogelijk van genieten.

kienkele zei

Hoi Corine, ik ben bijna door deel 2 heen, moet morgen de derde nog maar even halen:verslaafd!!! fijne jaarwisseling, groetjes, Tineke

oma leentje zei

Hier liggen ze ook op de plank . Te wachten op rustiger tijden. heerlijk die pillen. Maar verder iets doen kan ik dan wel vergeten. Goeie week. Liefs Leni

Ilse zei

ik heb ze ook gelezen , je kan gewoon niet stoppen. In Bali was dat en geloof me ik baalde zelfs als we het eiland gingen verkennen want wilde alleen maar lezen...

Home and Lifestyle zei

Deze vakantie wordt het niets, maar ik zal het onthouden. Lekker zo een paar weken niets doen, alleen het feit dat je even niet op de klok met alles hoeft te kijken is al zo ontspannend!!

Een hele fijne jaarwisseling gewenst!

Groetjes, Ingrid

Roelien zei

Voor mij geldt hetzelfde, deze vakantie wordt het niets maar ik ga het onthouden. Lijkt met heerlijk deze boeken.

Hartelijke groet Roelien

Sfeer van Toen zei

Heerlijk dat je zo de tijd kan nemen om te lezen, dat doet een mens goed. Ik heb altijd veel gelezen, manlief ook, maar sinds we dochterlief hebben komt het er eigenlijk niet meer van...Deze titels zal ik onthouden, wie weet... van de zomer.

Groetjes van Petra

Gypsy Purple zei

Hope you had a very merry Christmas and wishing you a blessed 2010. Gypsy Purple--Chamara

lia zei

Leuk als je jezelf zo kunt verdiepen in een boek. Ik lees ook heel graag, alleen momenteel kan ik me er niet toe zetten om te lezen. Als ik ga zitten denk ik weer wat ik eigenlijk ook had kunnen doen in die tijd.

groetjes Lia

Elly zei

Ja, heb jij dat nou ook? Dat gekke maar toch wel lekkere "lummel-dagen"-gevoel? Er moet echt bijna niets, gewoon lekker lang in de pyama, de kids spelen wat en mama, nou ja die hangt ook maar wat. Al zou ik wel wat meer willen doen hoor, maar ben op het moment wat suf. Ach, komt allemaal wel weer, het werk blijft heus wel liggen! Ik wens je een heel fijne jaarwisseling en natuurlijk alle goeds voor 2010!!!! Tot volgend jaar!!!!!!!!!!

Diana zei

Ben ook zo dol op lezen. Spannende serie!
Ik lees nu Wat is de wat van Dave Eggers. Biografie van een Soedanese vluchteling, heel erg mooi! Geniet maar lekker van je boeken!

Mayflower zei

Hoi Corine, wat leuk dat jij de boeken van Stieg Larsson aan het lezen bent. Ik heb tijdens de kerstdagen de film gezien en die staat zeker in mijn top 3 van beste films.
Ik wil je een hele fijne jaarwisseling toewensen en dat 2010 in alle opzichten een fantastisch jaar voor jou en je gezin mag worden.
Tot in het nieuwe jaar.
Lieve groet, Mea

English style zei

Voor dit soort boeken heb ik geen concentratie genoeg op het moment, maar ik vind het erg knap dat je zulke dikke "pillen" zo even achter elkaar uitleest hihi
gezellige jaarwisseling gewenst en voor 2010 een mooi jaar gewenst!
Lieve groetjes Yvonne

brocante roos zei

Wat heerlijk dat je zo in het verhaal op kunt gaan, ik ken de boeken niet maar zal het zeker onthouden!

Ik wens jou samen met jouw dierbaren een heel gelukkig en gezond 2010!

Fijne jaarwisseling,
lieve groet Marjan

Mama Monique zei

Klinkt heerlijk ;o)
Ik ken de boeke niet, maar zal zeker eens een kijkje bij Bol nemen. Ben wel benieuwd wat voor soort boeken het dan wel niet zijn, dat het jullie zo goed vast kan houden ;o)

Wil jullie bij deze ook graag direct een fijne jaarwisseling toe wensen. Op naar 2010!

Tante Trien zei

hoi hoi

Ik wil je bij deze even een heel fijn en gezond 2010 toewensen en ik ben heel benieuwd wat je in het nieuwe jaar allemaal op je blog zet.
Ik ben de boeken van stephanie meyer aan het lezen. Ook heerlijke pillen heb er twee van sint gekregen en eentje voor mijn verjaardag. Heerlijk hoor lezen voor je het weet is er een uur om.
fijne jaarwisseling
gr Thamar

The Old and the Beautiful zei

Ik ben dus niet de enige die verslaafd is aan Stieg Larsson. Ik heb deel 1 en deel 2 ook al verslonden en van 'mannen die vrouwen haten' ook de film gezien (vond het boek wel iets beter). Deel 3 heb ik nog niet maar er moet iets te wensen over blijven niet waar?
Ik wens je een fijne jaarwisseling en een heel goed 2010!
Lieve groet,
gonda