zondag 24 januari 2010

mini serie deel 1: mannelijke hormonen

Elke vrouw schijnt ze te hebben... een kleine hoeveelheid mannelijke hormonen. Sommigen merken er niks van, anderen hebben (last van) een lichte, mannelijke tic.. Bij mij uit het zich in een (ietwat onvrouwelijke) fascinatie voor auto's. Geen probleem, ik heb het onder controle :))
Oké, ik heb er wat energie in gestoken om Gert enthousiast te maken voor de aankoop van een *piep* V70, maar daar is hij tot op heden zelf ook nog steeds heel blij mee!
Mijn eigen auto's, een *piep*205, een *piep*polo en later nog een *piep*focus station, waren vooral gekozen als praktische vervoermiddelen, om mijzelf, de boodschappen en/of de kinderen van A naar B te brengen. Na de scheiding was ik helemaal happy met de aankoop van mijn huidige bescheiden blikje op wielen!
Toch bezorgen die mannelijke hormonen me af en toe behoorlijk de kriebels........... Eens in de paar maanden 'móet' ik gewoon even rondkijken op autotrack punt nl! Bevlogen zet ik dan wat begerenswaardige automobielen in 'mijn showroom' om na uitvoerige vergelijking allerlei wetenswaardigheden over deze droomexemplaren over Gert uit te storten. Hij luistert rustig, kijkt mee als ik iets aanwijs, lacht lief naar me en geeft me een kus......

15 opmerkingen:

marja visscher zei

Moet kunnen toch! Zo'n leuk pookje in dezelfde kleur als de stoelleuningen en de binnenbekleding van de portieren. Glazen dakje... leuk sportstuurtje... leuke roze spaarpot met een krul in zijn staart..Begrijp helemaal wat je bedoelt. Bij mij staan ze vier rijen dik in een garage die ik niet heb.
Fijne dag nog!
Lieve groet, Marja

jootje zei

grappig hoor, zo´n mannentic! bij mij uit zich dat niet zo, tenminste niet met auto´s. ik ga toch eens nadenken over mijn mannelijke kant....
groetjes van jootje.

Mayflower zei

Hihi Corine, wat een heerlijk verhaal en....tic. Ik ben ook wel gek op auto's, alleen de uiterlijkheden en niet te vergeten de kleur, verder gaat het bij mij niet......nouja aangestoken door de twee autofreaken hier in huis kijk ik ook wel naar de pkaatjes en er moeten een paar mooie LM velgjes onder zitten. Nou ik dit allemaal opschrijf besef ik dat dit ook weleens mijn mannelijke kant zou kunnen zijn hihi, ach, als je er maar lol in heb.
Fijne zondag en een lieve groet, Mea

faire un songe zei

Haha,.. ik moet lachen om je post.. wij hebben onze auto verkocht en ik ben deze week victor aan het aansporen om toch eindelijk eens een keertje die V70 te kopen die al zo lang op mijn.. oeps zijn verlanglijstje staat.. we hebben onze auto particulier verkocht,... dus we kunnen met contant geld gaan shoppen ... er is niet mooier..Toch..??
Maar goed hij kijkt nog rond...;-)).
Je hoort wel of mijn missie gelukt is...haha..

Corina zei

Wat een heerlijk verhaal om te lezen, is toch allen maar leuk zulke " mannenhormonen"
Groetjes Corina

La Flotte zei

Oh, het lijkt wel of ik mijn man hoor praten! haha
Ieder zijn eigen ding tóch, leuk verhaal!
groetjes Heidi

Welkom bij De sfeer van Toen zei

Hihi..mannelijke hormonen of niet. Een mooie auto is altijd een lust om naar te kijken...
vooral als je er in rijden mag!

Bonjade zei

Ha die man van jou die snapt de vrouw nu echt.

Gewoon luisteren, even bemoedelijk toeknikken en als afsluiting een kus. Als vrouw voel je je weer heerlijk begrepen......
Maarre nu moet ie er natuurlijk nog even doorgedrukt......ben benieuwd.
Fijne avond

Roelien zei

Hahaha, dat vind ik grappig!
Hoe rijd jij? Schrijf je daar ook nog eens over?
Groet Roelien

Berna zei

Iedere "gek" zijn/haar gebrek toch? Lekker van genieten. Zeker als je ook nog een kus toe krijgt. ;)

seasons of my house zei

Haha, die Ger, die moet dat allemaal maar aanhoren. Ik heb HELEMAAL NIETS met auto's dus ik herken er niets van. Nou kreeg ik toevallig afgelopen week een link toegustuurd over vrouwen en auto's en die wil ik je nu niet onthouden (toeval bestaat nl niet) Kijk maar eens hoe mannen over vrouwen en auto's denken.
http://www.youtube.com/watch?v=ygtBxhFc24A
Fijne week! Karin

lia zei

Haha, we hebben het er al eens over gehad hé. Maar ik zeg alleen wat ik mooi vind en het is me de laatste keer ook gelukt maar verder verdiep ik me er niet in. Al hoewel ik met al die mannen in huis toch wel ergens over mee kan praten. Onze jongste is nu ook helemaal met zijn eerste autootje bezig.

groetjes Lia

my day zei

Hoi Corine,
hahaha, wat een leuke tic heb je.En fijn dat je dan ook zo begrepen word(hihi).
Wil je dochter ook nog even feliciteren, helemaal super dat ze kan beginnen.
Fijne week,groetjes Ingrid.

Manuela zei

hahahaha....wat denkt hij dan???
?ach...wat maakt het ook uit...
ieder zo zijn ding toch..
lekker genieten..en je weinig van een ander aan trekken.
fijne week verder!
groetjes manuela

English style zei

Nou je bent er idd aardig in thuis als ik het zo lees :-)
Gert laat zich de kop dus niet helemaal gek maken en bekijkt het allemaal eens rustig, tsja er moet er 1 de kop bij houden, maar ik begrijp je "mannelijke" kant eigenlijk wel heel goed hahaha
groetjes Yvon