woensdag 27 januari 2010

mini serie deel 3: vrouwelijke hormonen

Eens in de paar weken hebben we een samen-dag, dan gaan Gert en ik er met z'n tweeën op uit, iets leuks doen, koffiedrinken, lunchen..lekker tijd voor elkaar. Vaak bezoeken we op zo'n dag een brocantemarkt of -loods, soms een bijzondere woonwinkel of we gaan naar zee (niet met deze kou!).
Zaterdag hadden we een ander plan, we wilden wel eens een Mini van dichtbij bekijken en dan bedoel ik ook ècht dichtbij.. er even inzitten.. even leven in een droomwereld..
Dus reden we in onze comfortabele V70 (met stoelverwarming!) naar Apeldoorn :) Daar stonden er veel, heel veel! Maar kritisch als we zijn, waren er ook veel die niet voldeden aan 'mijn' plaatje, niet de goede kleur, geen zwart dak, foute bekleding, ook veel cabrio's en dat vind ik niets met deze winterse kou.. dus elkaar wijzend op alles wat we níet bedoelen vermaakten we ons prima!
Totdat... de laatste in de rij... daar stond mijn droomauto!! Zilvergrijs met een zwart dak, zwarte spiegels, een stoere uitlaat, een leren sportstuur... we keken elkaar aan en zijn er even in gaan zitten! En dat hadden we dus niet moeten doen! Hij paste als een jas! Een hele modieuze, hippe, stoere jas! Hij stond me prachtig (zei Gert..)
Om een lang verhaal kort te maken, we hebben een proefrit gemaakt, een stukje snelweg en toen kriskras door Apeldoorn terug.. verkocht! (Gert dan hè, ik reed nog gewoon in mijn droomwereld..)
Ja echt! Gert was verkocht en de Mini dus ook!! Ik snap er niks van! Of eigenlijk toch wèl..... mannen hebben af en toe ook last van kriebelende vróuwelijke hormonen in hun lichaam! Want zeg nou zelf... zo'n emotie-aankoop is toch typisch vrouwelijk??!!
Gert, jij bent mijn droomman.....ik hou van je!
Deze week neem ik afscheid van mijn blikje, want vrijdag eind van de middag gaan we 'm inruilen voor mijn droomauto: Een Mini Cooper, zilvergrijs met een zwart dak! --------------------------------------------------------------- Dat sollicitatiegesprek?? Dat is pas over twee weken! En als ik in mijn Mini voor kom rijden dan moeten ze me wel aannemen... toch?!

24 opmerkingen:

Franse Lelie zei

Wat een schatje, ik heb geen rijbewijs (echt waar) maar ik het er bijna voor gaan halen. En wat een lieve man heb je!!
Geniet ervan, groet Jolanda

jootje zei

heerlijk zo´n man! gefeliciteerd met je nieuwe autootje, veel plezier ermee!
groetjes van jootje.

Roelien zei

Wat een gaaf ding!!!
Natuurlijk word je aangenomen.
En die man van jou is heel speciaal, die mag vaker mee winkelen, denk ik.
Groet Roelien

Corina zei

OO bofferd, wat een mooi auto heb je gekregen van van je man, gefeliciteerd met je droomauto!!
Je zal voorlopig nog wel even op wolken blijven lopen ;-)!
Groetjes Corina

Carina zei

Lang leve die "vrouwelijke hormonen"van jouw Ger ;-))

Gefeliciteerd met je nieuwe auto dat je er maar veel veilige kilometers mee mag maken.

Groetjes Carina

Karin zei

Yes, geweldig!! Gefeliciteerd, en succes met je sollicitatiegesprek, komt helemaal goed met die mini.
Groetjes,
Karin

peet zei

Stoer hoor Corinne ! Wat een blitse car zeg !
Nou als je nu niet aangenomen word ! weet ik het ook niet meer !
Hij lijkt wel een beetje op de mini ( in een eerder post waar we te veel bij het tuincentum hadden gescoord , en dat allemaal in de mini moest ..) van mijn vrendin ook zo`n stoere car maar dan een tikkie uitgebouwd ..
Dus een raad , als je gaat brocante shoppen , neem dan maar de auto van Gert ...
Groetjes Peet

Berna zei

Een stoer karretje hoor! Ja, als je hiermee komt voorrijden gaat je a.s. baas bij voorbaat door de knieën. Al was het alleen maar om een keer met je te gaan rijden ;) Succes!

Mayflower zei

Jee Corine, waar vind je dit soort mannen hihi. Wat een superauto, wat zal jij hier de blits mee maken als je daarin rijdt en met die sollicitatie komt het nu helemaal wel goed. Nou ik stap maar weer es op de fiets haha voor de dagelijkse boodschappen. Bofkont.
Lieve groet, Mea

lia zei

He, dat is nog eens een aankoop. Mooi dingetje.
En fijn dat Gert last had van die vrouwelijke hormonen hihi.

lieve groet Lia

faire un songe zei

Geweldig.........!!!!!!!
Das pas genieten.. wat een schat van een man heb jij.. !! Ik zou hem in een glazen kooitje stoppen en niet wegdoen.
Heel veel rijplezier en veilige kilometers.
Groetjes Hetty

seasons of my house zei

Hahaha, wat goed, helamaal "in the pocket" je mini EN Gert. Doe mij ook zo'n vent bofkont dat je bent. Nou en die baan....dat zit wel snor. Succes, Karin

Bonjade zei

Nou ja zeg. Ik geef me op voor het 6e zintuig. Ik ben gewoon helderziend, heldervoelend, ach ik heb alles gewoon helder voor ogen.
Tja die baan piece of cake, want wat heb ik erover gezegd........dusse, wanneer gebak?
Fijne dag
Enne knuf voor deze droomman, ja van jou dan hoor....

Granny's Place zei

WOWWWWWWW... dat is nog even een uitstapje.
Groetjes Madelon
(En heel veel plezier met die geweldige auto!)

English style zei

Jee wat een super cool, vetgaaf, blits karretje!!!
Fantastisch zeg dat je zo'n cadeau krijgt terwijl jouw klus nog niet geklaard is, ach dat zal dan toch ook wel loslopen he, die sollicitatie doe je nu op je sloffen, uuhh in je mini :-)
geef die vent van je nog maar een kus, want dat is er 1 uit duizenden !! (maar dat had je volgens mij zelf al door he hihi)
lekker van genieten meid, het is je van harte gegund !!
Groetjes Yvon

The Old and the Beautiful zei

Ik heb even je 3 delen van je mini serie gelezen en ervan genoten! Wat leuk verteld.
En gefeliciteerd met je nieuwe droomauto'tje! En je dochter met haar stage plek natuurlijk!
En nu zal het met die baan toch ook nog wel goed komen???
Groetjes,
Gonda

Welkom bij De sfeer van Toen zei

oOooooooooooooo Corine, hij is gaaf! Wat? Hij is GAAF! Wat een blits auto(ootje)!Wat zal jij straks heerlijk rondrijden in je nieuwe auto! En die sollicitatiegesprek,gaat helemaal goed komen!

Groetjes van Petra

Ineke zei

Wauw, die is gaaf! wat zul je daar blij mee zijn, gefeliciteerd. Nu nog het sollicitatiegesprek.......dat gaat vast goedkomen meid.

Hannekie zei

ooo gaaf zeg!!! wat een gelukkie. hij is echt helemaal te gek. gefeliciteerd
gr hannie

La Maison zei

Gefeliciteerd wat een super auto, je kind een stageplek en jij nu nog je nieuwe baan (dat gaat lukken) en jouw jaar kan niet meer stuk.
Ik ga je direct volgen want ik wil wel weten hoe het verder gaat.
Groetjes en die Gert van jou boft maar.
Hermine

my day zei

Hoi Corine,
wat geweldig!! een droom-auto een droom-man en dadelijk ook nog een droom-baan, SUPER!!
Veel succes met je gesprek en dat gaat nu vast helemaal goed komen.
Fijne avond,groetjes Ingrid.

Wondelgijn zei

Oooo, wauw!! Wat een super gaaf autootje!! Ik ga eens kijken of ik mijn man ook op deze manier kan strikken.... En dan ook voor dit type!
Leuk!! Nu moet je inderdaad wel aangenomen worden.... hahahaha

nieneke zei

OHHH, wat heerlijk! En ook zo lekker herkenbaar! Ik droomde zelf al jaren van een PT Cruiser (Chrysler), maar dan wel een zwarte met stoere velgen. En nu rijd ik daar alweer bijna 2 jaar in. Eerst kon ik het gewoon niet geloven; ging ik helemaal nadenken over wat ik aan moest trekken als ik met de auto weg ging (of het wel stond, haha) Het went wel, hoor! Maar nog steeds als ik dan wegrijd van een parkeerterreintje denk ik: zie mij gaan! In mijn droomauto! Niet te geloven! Ik hoop dat je veel (veilige) kilometers gaat maken in je droombakkie! Veel geluk samen, dat íe je maar naar veel mooie plaatsen mag brengen!
Nieneke

* zei

Zeker weten dat jij aangenomen, wordt jij straalt straks zoveel zelfvertrouwen uit hahahaha als je uit je mini komt....Heb haar hihi... nog niet hier zien rijden, maar als ik in Nld, zou wonen zou ik haar met gemak voor mijn V70 met stoelverwarming inruilen maar hier niet hoor.... Succes met je sollicitatie :)

liefs bellavien