maandag 8 maart 2010

gebaande wegen

Het kan raar lopen in het leven...
in de periode rond mijn scheiding, was ik van één ding zeker.. ik wilde rust voor mij en de kinderen! Alle energie steken in het creëeren van een nieuw thuis.
Zeker geen andere man...en dát liep dus anders!
Het was zo dubbel en daardoor zo heftig... verdriet vanwege een mislukt huwelijk, opluchting dat het voorbij was, zorgen om de kinderen, behoefte aan rust voor een nieuwe start, vlinders in de buik, geroddel ('men' vond het veel te snel), echte liefde voelen maar het niet durven/kunnen toegeven...
want het was de bedoeling eerst rust te vinden!
Maar we konden er niet omheen, we wilden samen verder...dus zijn we getrouwd, alleen met de kinderen, de ouders en mijn beste vriendin.
Samen hebben we de rust gevonden, samen hebben we mijn kleine huis tot ons thuis gemaakt, samen...!
Vorige week was Gert een paar dagen in zeeland voor zijn werk (wij zijn beiden gek op zee).
Gert is een ochtendmens, dus elke ochtend voor hij aan het werk ging , maakte hij een strandwandeling... mét camera.
Mijn nieuwe uitdaging 'zonnestralen vangen' heeft hij daar doorgezet...
Deze foto's weerspiegelen ons leven, vrieskou en zonnewarmte, grof rul zand en een gladde strandvlakte, donkere wolken en zonlicht...
Ons leven ging niet over gebaande wegen, we moesten soms ploeteren door mul zand, maar samen gaan we verder vol vertrouwen in een liefdevolle toekomst!

36 opmerkingen:

Tamar zei

Heel veel geluk samen

Wat heb je dit mooi opgeschreven en de foto's vullen het prachtig aan
Lieve groet,
Tamar

Tante Trien zei

hoi Corine

wat een verhaal zeg, fijn dat je toch je hart heb gevolgd en niet wat MEN er van vond. Gelukkig zijn is het aller belangrijkste in het leven (buiten gezondheid natuurlijk). Ik wens jou en Gert een super zonnige toekomst tegemoet met weinig rul zand en kou
veel liefs thamar

Home and Lifestyle zei

Wat een prachtige woorden...ik ben er stil van! Ik wens jou met Gert en je kinderen een leven vol liefde toe (waarbij je je niet altijd de mening van de hele wereld aan moet trekken, al is dat vaak heel lastig)!

Lieve groet, Ingrid

Mayflower zei

Hoi Corine, wat heb je dit prachtig verwoord, ik proef èchte liefde en wat een ander ook zegt, laat je altijd leiden door je gevoel, mensen hebben toch altijd te snel hun oordeel klaar. Soms loopt het in het leven anders dan je had verwacht, maar ik ben blij voor je dat je toch het Geluk weer heb gevonden. Gert heeft dit prachtig in beeld vastgelegd.
Lieve groet, Mea

Hannekie zei

wat een mooi verhaal. ik ben zo blij voor je dat je stap hebt gezet om voor je echte liefde te kiezen. veel liefs hannie

La Maison-Wonderboom zei

Lieve Corine,

Mooie foto's en heel lief dat jouw man Gert de zonnestralen voor je ving. Ik wens jullie veel zon samen en koester je geluk. Andere mensen??
Ach wat, men heeft genoeg aan zichzelf.
Leef gelukkig,

Hermine

Franse Lelie zei

Heerlijk: de zee, het strand. Het heeft alles en verbeeld alles. Ik herken dat erg goed. En de liefde komt op je pad op het moment dat je het niet verwacht....en op dat moment maak je een keuze. Jullie hebben ondanks alles voor elkaar gekozen en ik hoop dat jullie tot in lengte van dagen samen over het strand kunnen wandelen!
lieve groetjes Jolanda

English style zei

geroddel is er altijd en iedereen heeft altijd wel een mening, dus goed doe je het niet snel
wees maar blij dat jullie, je hart gevolgd hebben, en wees gelukkig samen !
maar dat spat er wel aardig van af geloof ik :-)
groetjes Yvonne

oh ja prachtige foto's van de zee !!

Roelien zei

Oh wat maak je mij aan het huilen hiermee: zo mooi verwoord en zulke mooie foto´s! Het leven heeft soms bijzondere verrassingen! Ik ben heel blij voor je..En al die roddelaars? Die weten er niks van, die zitten er altijd naast, want het is niet hun leven.

Liefs Roelien

Marion zei

Wat een mooi verhaal!!
Oordelen zullen er altijd zijn, soms lijkt het wel dat sommige mensen je het geluk niet gunnen. Je moet hier gewoon boven staan. Niemand kan oordelen over wat jij voelt van binnen, en liefde komt gewoon op je pad. Koester wat jullie hebben meid.
De foto's zijn echt prachtig!
lieve groet Marion

Karin zei

Prachtig verhaal. Een echt liefdesverhaal. En je volgt je eigen hart, dat is het allerbelangrijkste. Er zijn geen regels over hoe het wel of niet moet. Liefde kom je op de meest onverwachte manier tegen en het belangrijkste is dan dat je het vasthoudt en koestert. Vooral wanneer je zo'n verdrietige periode hebt meegemaakt.
Wees jij maar lekker gelukkig met Gert in je huisje, je verdient het. Mooie foto's trouwens.
lieve groeten,
Karin

monique zei

Ow wat een mooi verhaal. Goed dat je je eigen hart hebt gevolgd. Zo te lezen zijn jullie supergelukkig. Wat wil een mens nog meer. Wens je nog veel meer geluk (de wijsheid bezit je genoeg zo te lezen)

Wel leif dat hij van die mooie foto's heeft gemaakt. Bedank hem maar namens mij.

Lieve groetjes Monique

Bo Butiek zei

In een soortgelijke situatie gezeten en ook het geluk gevonden. Zo zie je maar weer. (We hebben elkaar trouwens bij de zee leren kennen) Groet, Claudia

Petra zei

Veel geluk samen, geniet er van. Soms loopt het nou eenmaal anders in 't leven.

Groetjes Petra

G-style zei

Prachtig verhaal Corine , je eigen levensverhaal met vallen en weer opstaan , eigenlijk zoals het leven gewoon is dus.................
Zo fijn dat jullie het geluk bij elkaar hebben gevonden , ik wens jullie dan ook nog vele jaren samen !!
groetjes Gea

It's me zei

Wat een mooi verhaal Corine !

Ben zo blij voor je...toch weer je geluk gevonden .............hou het vast meis !

Prachtige foto's !! genieten ............mooi .........deze post !!

Lieve groetjes Ria

APL Living zei

Corine, ik krijg er een brok van in m'n keel, zo mooi omschrijf jij de ontmoeting van je geliefde. Ik hoop dat jullie een lange en liefdevolle toekomst tegemoet gaan. Groetjes Arlette

Berna zei

Wat een mooi verhaal! En van wat men ervan vindt, word je niet gelukkig. Volg je eigen hart, dat is nog altijd het beste. Dat heb je ook gedaan en dat is goed uitgepakt. Ik wens jullie nog een lang leven samen en alle geluk!

with love zei

Mijn reactie wordt wel erg saai na al het bovenstaande te hebben gelezen... maar prachtig
je verhaal, en hele hele mooie foto's, maar ja...zeeland....mijn thuis...ik ben er ook erg gelukkig!
Nou heeeeel veel gelukkig jaren samen!
En voor nu nog een fijne week!
groetjes, Erna

Ineke zei

Hier wordt ik even stil van.......
lieve groetjes Ineke

seasons of my house zei

True Love! Je hebt iets bijzonders, wees er zuinig op.
Liefs Karin

nieneke zei

Prachtig! En ook heel lief dat hij voortzet wat jij bent begonnen: zonnestralen vangen!
Als jullie elkaar steeds zo aanvullen en delen kan de toemkomst niet meer stuk!
Volg je hart!
Nieneke

Jeannette zei

Je kent je eigen hart het beste en goed dat je daarop vertrouwd hebt en niet op wat anderen ervan dachten.
En kijk eens wat een geweldige man je hebt......een zonnestraalvanger! Dat soort mannen zijn zéér zeldzaam. Bofkont! ;)

Bonjade zei

Oh ik herken veel in je verhaal. Ach ja men weet altijd wat goed voor je is.
Maar echte liefde is te kostbaar om te laten voorbijgaan. Dat is zo zelden dat het je gebeurt......pure rijkdom als het op je pad komt en dan moet je er zeker voor gaan.
En dat deden jullie en zie nu.........Ze leefden lang en gelukkig.
Liefs

Welkom bij De sfeer van Toen zei

Corine, wat een prachtige blog! Het is bijzonder om na een nare periode zo tot bloei te komen, al durf je daar eerst niet aan toe te geven (angst voor...alles) Het is bijzonder en je bent ontzettend rijk. Lief van Gert dat hij mooie foto`s heeft gemaakt. Vooral als je het zo ervaart als het strand en de zee.
Ik wens je echt ontzettend veel geluk en liefde toe! Enne roddelen: Praat mij er niet van...ik leerde Manlief kennen drie maanden ná zijn scheiding (en ik was ook nog negen jaar jonger..) Dus je kan wel nagaan wat dát terweeg heeft gebracht! En nu? Zijn we alweer 12.5 jaar samen... en zielsgelukkig met elkaar.

Lieve groetjes van Petra

kienkele zei

Oh Corine, ik zit met kippenvel op mijn armen, wat heb je dat prachtig beschreven. De foto´s die erbij staan zijn werkelijk prachtig.
Ik wens jullie een hele fijne toekomst met weinig rul zand en heel vaak een gladde strandvlakte. Heerlijk dat je nu zo gelukkig bent!
FIjne avond, lieve groet, Tineke

lia zei

Hoi Corine, je hebt het mooi verwoord meid. En jullie zijn een leuk stel. Lief dat hij mooie foto's voor je gemaakt heeft. En sommige mensen hebben nu eenmaal overal een mening over, of het nu goed is of niet.
Geniet nog lekker van elkaar.

Tot vrijdag hé.
lieve groet Lia

Elly zei

Tja, wat kan ik hier nog aan toevoegen... gewoon prachtig!!!
En zo lief dat hij je zonnestralenprojekt heeft voortgezet! Dat is nou liefde!

peet zei

Hoi Corinne
Wat heb je het prachtig onder woorden gebracht .
Ik had het geluk dat ik jullie een keer heb mogen ontmoeten ...en ik kwam toen al tot de conclusie : Jullie zijn een gouden stel , jullie horen gewoon bij elkaar .
Fijn dat jullie en de meiden het geluk bij elkaar hebben gevonden ..
( dat ik bij mijn ex wegging wilde ik ook de rust met mijn kind , maar ik kwam toen mijn man ook tegen tja en liefde hou je niet tegen he ??!!)
Fijne dag
Peet

jojo's wereld zei

Wat een mooi levensverhaal, jullie gaan vast een heerlijke toekomst tegemoet en zo te lezen heb je die wel verdient. Ik ben blij dat wij af en toe mogen mee genieten.

Ilse zei

Het lijkt wel of je het over ons hebt :)
tja opnieuw beginnen is niet altijd simpel en de meeste weerstand komt meestal bij anderen vandaan...

Anita zei

Meid wat een verhaal ,ik kan er niet over meepraten maar trek je nooit iets aan van anderen en ga lekker je gang ,jij weet alleen dat het goed zit.Laat anderen maar praten!
Groetjes Anita.
PS. mooie kiekjes

Angelique zei

Prachtig!! Moedig van jullie dat je voor je eigen geluk gaat.Anderen hebben al snel hun mening klaar. Zo jammer... Geniet van alle mooie momenten, maar zo te lezen lukt dat wel. Veel geluk!!

my day zei

Hoi Corine,
wat een prachtig verhaal bij prachtige foto's. Ben ook gek van de zee en het strand en heb hier ook mijn man leren kennen. Goed dat jullie je hart hebben gevolgd en ik wens jullie en de kinderen alle goeds toe. Geef je Gert de complimenten voor deze prachtige foto's, heerlijk om even op het strand te zijn geweest.
Fijne dag nog,groetjes Ingrid.

bellavien zei

Soms kan het leven raar lopen, vind je ook niet, Ik heb al jaren geleden ondervonden dat je, je leven niet kan plannen, dat verrassingen leuk en minder leuk elk moment hun kop om de hoek kunnen steken, jaren geleden heb ik dan ook besloten om mijn hart te volgen :) Go with the Flow :)

Prachtig verhaal! Jammer dat ik je niet aan de tuinbroek krijg! hahahahah...

liefs bellavien

Granny's Place zei

Ik herken je verhaal. Maar mensen die echt van je houden zullen je altijd steunen ook al kunnen ze iets niet begrijpen. Vaak leer je in deze periode ook echt je vrienden kennen, ook een kado want degenen die blijven zullen er waarschijnlijk altijd zijn. Groetjes Madelon