maandag 1 maart 2010

lente

Maart... meteorologisch het begin van de lente!
En het begint goed...
Na een stormachtige zondag, met flinke buien en harde wind schijnt vandaag de ZON
én het eerste sneeuwklokje bloeit bij de achterdeur.
Het lukt me niet om het klokje echt scherp vast te leggen :(
Ik heb alle mogelijke standen op de camera geprobeerd en ik heb mezelf in allerlei bochten gewrongen om dit welkome bloempje mooi op de foto te krijgen, maar beter dan dit lukt het niet..
Gelukkig heeft het positieve lentegevoel zich al stevig in mijn gestel genesteld dus de frustratie over het niet lukken zet ik glimlachend opzij :))
Ik ga zo naar buiten met Jip, jaja ik weet dat het nog niet écht lente is, dus ik doe m'n warme winterjas aan en m'n sjaal om en dan loop ik stevig door om zo warm te genieten van de lentezon!!

22 opmerkingen:

Granny's Place zei

Scherp of niet, het is het idee. Heb hier gelijk de deuren opgezet, niet dat ik het nu zo warm heb hahah.. Gewoon even genieten.
Fijne dag, groetjes Madelon

English style zei

Staat er prachtig op hoor, we kunnen allemaal zien dat dit zo'n lief wit klokje is...
Veel plezier met je "Lente" wandeling !
Groetjes Yvon

Mayflower zei

Maakt niet uit hoor Corine, je sneeuwklokje is prachtig en het is heerlijk genieten van het prille lentezonnetje. Heb net ook even een wandeling met de hond gemaakt en alles staat even open, heerlijk die frisse lucht.
Geniet ervan en een fijne week.
Lieve groet, Mea

Home and Lifestyle zei

De zon schijnt lekker fel...heerlijk! Misschien duik ik zo met jas aan wel heel even de tuin in om een paar warme zonnestralen op mijn gezicht te voelen.

Het klokje staat er prima op hoor...het bloemetje moest eens weten wat voor positieve invloed het heeft op jouw gestel hi hi!

Fijne dag nog en een fijne wandeling!

Lieve groet, Ingrid

marja visscher zei

Nou die witte schoonheid staat er goed op, extra fragiel door die grote kop van de gieter. Maar het begin is er zullen we maar zeggen! Leuk dat je door m'n mooie voordeur naar binnen wil, maar goede bekende mogen geheel op z'n plattelands ook zonder kloppen de achterdeur nemen, hoor. Altijd welkom!
Fijne dag nog en lieve groet, Marja

Laura zei

Hello Corine!
Your sweet snowdrop holds much promise for what is to come....it will be a long while here before we even see the cold ground....two feet of snow on the ground and more in the forecast! Boohoo! I feel sorry for me.
I must learn patience!
Have a happy day!
Laura :)

La Belle Vie zei

Het begin is er en met het zonnetje volgen er vast nog wel meer.

Fijne dag, Nicole

with love zei

Heerlijk he die zon!! En de lente komt....
groetjes, Erna

lia zei

Met dat zonnetje geniet je meteen overal van, zelfs als je een bloempje niet op de foto krijgt zoals je wilt.

Fijne wandeling, of ben je al terug.

groetjes Lia

le ciel flamand zei

Heerlijk, een streepje zon!!! Wat een dapper sneeuwklokje heb je daar ;o)
Geniet met volle teugen van de (lente)wandeling,
groetjes, Annelies

Roelien zei

JAAAA!! Zo één heb ik ook....zou het dan nu toch echt????

Mooi op de foto gezet, vind ik.

Groet Roelien

It's me zei

Heerlijk de zon schijnt !!

ben ook al helemaal in mijn sas!! heb de boel aan kant....alleen mijn bed nog even opmaken.en dan gaan we lekker even in het zonnetje lopen met iris ben vanmorgen ook al geweest..........maarja die zon he?? dan ziet alles er gelijk anders uit in huis........heb gelijk de keukenkastjes maar even meegenomen en de keukenla !! en doe gelijk alles wat ik dan zie ben dan net een tornado............hahahahah!! ...............pfffff....maar zit nu lekker een boterham te eten en tis weer klaar voor vandaag..........groetjes van mij

G-style zei

Ook ik heb hier al eventjes een paar foto's van de zon in de achtertuin gemaakt , hopelijk volgen er nog vele deze week want de zon doet wel goed hoor !!
Ik hoop dat je een fijne wandeling hebt gehad en een heerlijke frisse neus hebt gehaald onder het genot van een zonnetje natuurlijk.......

lieve groet van gea

Welkom bij De sfeer van Toen zei

Heerlijk hé! Lente!!!!
Het lijkt wel of mijn lichaam er helemaal op reageerd. Heerlijk!

Hoop dat je fijn gewandeld hebt! En geniet ervan!

Groetjes van Petra

Anita zei

Zalig he om het zonnetje weer te voelen en de bolletjes de grond uit zien komen.Ik ben er helemaal klaar voor!Enne...je sneeuwklokje mag er wezen staat er lief op daar wordt je vrolijk van!!
Groetjes Anita.

jeanette zei

Ik zie je klokje ook heel goed hoor! en jij wordt gelijk een ander mens hè als je een paar zonnestralen op je lijf krijgt! Ik wou er ook nog wel ff uit maar moet vanavond ook nog sporten, moet ook niet overdrijven om te lopen en ook nog eens sporten. Dus zit lekker bij de kachel met een kop thee en zelfgemaakte kruidcake.

Groetjes,
jeanette

Berna zei

O wat verlang ik naar de lente, de zon! Laat maar komen. Ik zag op 1 foto je hoefijzer ondersteboven staan. Hoe wil je het geluk opvangen nu? Haha, fijne avond.

Renny zei

Ja, mooie foto heb je ervan gemaakt. Ik heb ze ook alweer gezien. Heerlijk.
Groetjes Renny

kienkele zei

Heerlijk Corine, ook bij jou al een sneeuwklokje. Ik ga morgen viooltjes halen voor wat bakken, mijn tuintafel ziet er zo helemaal niet meer fleurig uit. En vandaag het eerste half uurtje in de tuin gerommeld, mmmmm. Fijne avond, lieve groet, Tineke

t brocante sfeertje zei

Maar de lente komt eraan hoor ik krijg al last van mn hooikoorts hoestje en rode ogen.Maar heb t er dit jaar nog meer voor over!!!Groetjes,Ingrid

Jeannette zei

Is toch prima gelukt om je sneeuwklokje in het zonnetje te zetten? Ik kan niet wachten om ze eindelijk hier ook te zien. De laatste resten sneeuw en ijs verdwijnen hier ook eindelijk....nu nog de zon.
Alleen al van het woord lente word ik vrolijker. ;)
Liefs, Jeannette

The Old and the Beautiful zei

Ach wat staat hij daar dapper en fier dat kleine sneeuwklokje.
Eindelijk een voorjaarsbode.

Groetjes,
Gonda