donderdag 4 maart 2010

zonnewarmte

Heerlijk, heerlijk... Mijn nieuwe verslaving (zonnestralen vangen) heeft me woensdag een heerlijke dag opgeleverd, ik ben een paar uur (ZONDER jas) in de tuin bezig geweest. De groene container zit helemaal vol en ik heb me volgezogen met zonnewarmte, onze achtertuin is pal op het zuiden, het was er heerlijk! Echt mooie foto's zijn er nog niet te maken in de tuin, er zijn al wel wat knoppen zichtbaar hier en daar maar het is minimaal en nog niet fotogeniek. Wel viel mijn oog op een takje dat op een omgekeerde zinken emmer lag.
En zo heb ik weer wat zonlicht gevangen...

13 opmerkingen:

La Maison zei

Hallo Corine, de zon schijnt vol naar binnen en spiegelt alles in mijn beeldscherm, toch maar even reageren op je bericht.
Zulke takjes vind ik ook altijd zo mooi en neem me ieder jaar voor om ze te verzamelen voor de kerst, maar daarna vergeet ik het weer.
Wat ikook steeds vergeet is om je te vertellen dat ik altijd met bewondering kijk naar je cloche, hij is echt prachtig.
Geniet van de zonnestralen, ze verwarmen niet alleen je lichaam maar ook je geest;)

Hermine

sillie zei

mooie foto's :-) fijne zonnige dag gewenst!!

It's me zei

Mooi hoor!! blijf ze maken deze geniet foto´s !!

Vandaag weer zon ...........heerlijk..............moet alleen op pad .maar ben wel lekker vrij ! wieweet duik ik ook nog even tussen de planten vandaag.........

Groetjesssssss Ria

Kom Achterom zei

Mooi zeg die foto's op je site!!
Jij hebt een landgoed volgens mijn kinderen heb ik een mini landhuis veel overeenkomsten hebben we!n Ik ga je volgen hoor super leuk

Roelien zei

Ik wil ook, ik wil ook!!!

Maar moet eerst nog even werken. Mooie uitdaging zo, elke dag de zon vangen!

English style zei

hier scheen het zonnetje vanmorgen ook lekker, op de rijp :-) van de bomen en schuur, maar helaas zijn het nu weer donkere wolken...
dus zon kom a.u.b. terug !!!
geniet lekker van je tuin, de zon en van alles om je heen...
groetjes Yvonne

Karin zei

Heerlijk hè, de lente weer voelen aankomen. Knappen we allemaal weer van op.
Hartelijke groeten,
Karin

peet zei

Hoi Corinne
Het was hier vanmorgen eerst even de auto ruiten krabben , maar nu schijnt het zonnetje heerlijk naar binnen .Nu zeg ik ook als een echt winter mens LAAT DE LENTE MAAR KOMEN zelf ik heb even genoeg winter gehad !!!
Wat heb je een mooie foto gemaakt van het takje !
Geniet van het zonnetje !
Een fijn weekend alvast !!
Groetes Peet

lia zei

Ik heb gisteren de auto van buiten schoongemaakt en de ramen gezeemd, en helaas heb ik een beetje teveel gedaan met dinsdag erbij. En vandaag ben ik helemaal op. Wel met Rens even naar het gemeentehuis geweest, want hij is vanmorgen geslaagd voor zijn rijbewijs.
Doe dus lekker rustig vandaag. Jij hebt je dus goed vermaakt met het vangen van de zon.

lieve groet Lia

Bonjade zei

Nou enne je hebt zeker aardig wat gevangen....?
Nou ook niet te gek maken hoor, volgens mij is een jas geen overbodige luxe.....;0)
Maarre geniet maar fijn en kom je hier ook even in de tuin langs......?
Fijne dag

Home and Lifestyle zei

Heerlijk hè, dat je zonnestralen kunt vangen! Ik wil eigenlijk ook zo even de tuin in...wat opruimen of alleen maar even in het zonnetje zitten! De goede tijden komen er weer aan!!

Lieve groet, Ingrid

Bienvenue zei

Heerlijk hè dat zonnetje. Ook wij zijn er weer helemaal blij mee. Hondje ook, die waggelt van warm zonnig plekje naar volgend warm zonnig plekje! Nu nog een paar graden warmer en dan is het helemaal perfect!

seasons of my house zei

Jij bent lekker ijverig geweest hoor ik wel. En nou gaat het morgen sneeuwen :o( Het wordt tijd dat we eens lekker (zonder jas) buiten in hetzonnetje ons kopje koffie kunnen drinken! geduld....het komt vast.
Fijne avond, Karin