maandag 12 april 2010

trots en tevreden

We hebben het achter de rug...
de jubileumreceptie van Gert en het was gezellig! Het moge duidelijk zijn dat ik er vreselijk tegenop zag, al die onbekende mensen die voor Gert komen, maar stiekum ook wel benieuwd zijn naar zijn 'nieuwe' vrouw :))
Toch stond ik er, trots op Gert en door alle leuke reacties van medebloggers ook tevreden met mezelf...
En nu op naar de volgende uitdaging!
Aanstaande vrijdag vlieg ik met 3 vriendinnen naar Marseille voor een korte break in st. Rémy-sur-Provence... een heerlijke luxe, waar ik heeeel veeeel zin in heb, maar... ik zie er ook wel tegenop... op zich is dat niet nodig, we hebben alles goed geregeld, maar toch... ik moet even een knop omzetten, 4 dagen zonder Gert dat vind ik eerlijk gezegd best moeilijk.
Vandaag is het (volgens de berichten) een zonnige dag, dus ik ga zo de voortuin onkruidvrij maken, een klus waarbij ik m'n hoofd lekker kan legen, zodat ik morgen weer opgewekt naar m'n werk kan. Woensdag staat er een afspraak gepland bij de MBO-school waar Janiek in september haar kappersopleiding gaat volgen en dan tref ik nog wat laatste reisvoorbereidingen, donderdag ga ik dan weer werken en vrijdagochtend om half 7 gaan we richting Schiphol...
Tussendoor hoop ik ook nog wat tijd te hebben om weer wat zonnestralen te vangen, jongens wat doet die lentezon mij goed! En niet alleen mij.... ook de tuin komt helemaal bij! De struiken zijn binnen een paar dagen zomaar in lentetooi gekomen, het wordt weer groen om ons heen... heerlijk!

23 opmerkingen:

Berna zei

Je zit er stralend bij op die receptie. Goed gedaan! Alvast heel veel plezier in Marseille. Weggaan is even vervelend maar het thuiskomen des te leuker na zo'n paar dagen zonder Gert. Komt vast goed.

Caatje zei

Deze receptie was in jouw ogen voor jou en Gert een soort "vuurdoop", aan de foto zie ik dat jullie die met glans hebben doorstaan.
Veel plezier met de voorbereidingen en het reisje naar Frankrijk.

Fijne dag, Carina

It's me zei

Corinne.....je straalt meid !! geweldig !!

Fijne maandag.....geniet van de zon !! en van Marseille !! mag ik?? ..........een beetje.............jaloers zijn ??? hahahahah!!! fijne dag !

Roelien zei

Wat zien jullie er gelukkig uit op de foto!!!!

Mag ik je alvast een fijne reis wensen?

Mayflower zei

Hoi Corine, wat een gelukkig stelletje zie ik daar op de foto, Gert kan trots op je zijn hoor. Ohhhh... wat een heerlijk vooruitzicht, als je daar ben met je vriendinnen dan heb je zoveel afleiding dat dat gemis even op de achtergrond raakt.
Ik wens je een superleuk weekend en ik ga nu ook de tuin in, nog even lekker genieten van de zon.
Lieve groet, Mea

Granny's Place zei

Wat een leuke foto van jullie zeg, jullie stralen helemaal. Enne eigenlijk is het soms wel even goed apart te zijn lekker even wat dingen doen met andere mensen, wel moeilijk inderdaad. Ik ging vorig jaar 2 weken (AARCH) zonder mannetje en alleen vrouwen en kids op vakantie, dat is echt te lang. Maar lijkt me hartstikke mooi waar je heengaat en ik wens je dan ook veel plezier!!!!
Ik heb trouwens een giveaway dus als je zin hebt om mee te doen, kom langs.
Groetjes en een fijne dag, Madelon

Stina zei

Wens je hele fijne dagen en geniet ervan hoor.
Groet en een zonnige dag, Stina

Home and Lifestyle zei

Nou, dit heb je goed doorstaan en nu toewerken naar aanstaande vrijdag...heerlijk om er een paar dagen tussenuit te zijn!

Vergeet niet te genieten hoor als je daar bent...thuis loopt het allemaal vaak veel beter dan je denkt!

Lieve groet, Ingrid

brocante roos zei

Hoi Corine, leuk om jou eens te zien, ik had toch een ander beeld bij jou, kort haar. Slaat nergens op natuurlijk want waar is dat op gebasseerd.....Zo aan de foto te zien genieten jullie van de avond.
En nu nog zo'n leuk uitje in het vooruitzicht, de dagen vliegen vast om hoor ( time fly's when your having fun)

Fijne week,

lieve groet Marjan

almay zei

Hoi Corine,

Je zit er lekker ontspannen bij op de foto. En volgens mij was het heel gezellig!!
Heel veel plezier met je 2 vriendinnen en straks weer lekker naar je man.

Groetjes
Almay

faire un songe zei

Hoi Corine, helemaal leuk dat het goed is gegaan.....en ik vind het zo leuk en dapper dat je een foto hebt geplaatst van je zelf...Je ziet er uit zoals ik me ook ongeveer had voorgesteld..
Ik ken het gevoel wat jij nu ook hebt...heel dubbel....... wel lekker weg willen maar ook thuis missen..ik ben ook vreselijk slecht in afscheid nemen..
Probeer de knop om te zetten en lekker genieten..voor je het weet ben je weer thuis.
lieve groetjes Hetty
p.s de paneeldeur stond echt vreselijk en daarom is het dat niet geworden,..jammer alle moeite voor niets... maar het was echt een deur op een tafel..;-))

lia zei

Nou Corine, dat heb je ook weer gehad meid. En heelhuids doorstaan. En vrijdag ga je dus lekker even weg. Probeer er even lekker van te genieten. Gert komt de tijd wel door en koken doet hij toch al, dus hij komt niets te kort hihi. Jan zou 4 dagen chinees moeten eten. Nee echt, geniet lekker je verdiend het.

lieve groet Lia

Marion zei

Hoi Corinne,

Je ziet er prachtig uit meid op de foto, al met al toch meegevallen hé?
En lekker genieten hoor met je vriendinnen, als je weer thuis bent is het staks dubbel genieten van je mannetje.
Heel veel plezier.
Lieve groet Marion

jojo's wereld zei

Fijn dat het niet tegengevallen is.
Vanaf deze kant wensen wij jou een hele fijne reis toe.

oma leentje zei

Heerlijk even weg. En idd terug komen bij t mannetje is dan nog leuker. Gelukkig dat de receptie goed verlopen is . Zie je wel je zag gewoon apen en beren. Geniet van je heerlijk tripje......

t brocante sfeertje zei

Ohh heerlijk toch n paar daagjes weg.Ja afscheid....brrrr ben er ook niet goed in maar je hebt vast n paar heerlijke dagen!Groetjes,Ingrid

Jeannette zei

Wat een mooi stel zijn jullie! En aan de foto te zien heb je genoten en Gert ook.
Heel veel plezier in St. Rémy-sur-Provence, dat wordt genieten. Ik verheug me al de fotos.
Liefs, Jeannette

Logement it Foarhus zei

Dat het gelukkig toch genieten was is aan de foto te zien. Fijn.
En wat heerlijk zo,n vakantie in het verschiet. Reken er maar op dat het ook weer heerlijk is om thuis te komen,

Fijne dagen, groetjes Pauline

LiLi M. zei

Wat een mooie foto van julllie samen! Gelukkig dat het allemaal naar wens verlopen is. Nu is het een mooie dag voor jullie samen geworden, die ze jullie niet meer afnemen. Ik wil je toch veel plezier wensen in Frankrijk. Als je er eenmaal bent zal het natuurlijk heeeeel gezellig zijn, maar ik herken dit helemaal *bloos*.

nieneke zei

Hoi Corine,

Wat een overwinning! Fijn dat het een geslaagde receptie was, toch wel heel spannend...
Ook leuk om jou eens op de foto te zien...(haha, iemand schrijft je ziet er ongeveer zo uit als ik dacht...nou,ik zat er toch finaal naast...)
Op naar de volgende spannende uitdaging! Ik wens je alvast veel plezier!
Nieneke

La Maison en Wonderboom zei

Je zag er geweldig uit Corine, jullie zijn een mooi paar en de collega's zullen vast gedacht hebben, zoho die Gert boft. En jij boft met Gert. Geniet maar veel van je dagen in Marseille en heus de tijd vliegt om.

Lieve groet
Hermine

Brigitta zei

Je ziet er toch heel relaxed uit hoor ;-) En dan een paar dagen naar Marseille, heeeerlijk da's nog eens wat anders dan naar een revalidatiecenturm LOL

lieve groetjes
Brigitta

fotorantje zei

twee stralende en gelukkige mensen!
geniet van je vierdaagse trip, het zal even slikken zijn zo zonder je man, maar het goede gezelschap zal dat wel opvangen.
Geniet!
http://blog.seniorennet.be/fotorantje