maandag 9 augustus 2010

waardering

klussen en poetsen...
Gert is weer druk aan de klus, het nieuwe project vordert gestaag.
Ondertussen ga ik aangestoken door een medeblogger die het had over een lekkergeurend schoonmaakmiddel vandaag met een sopdoek door het huis.
Ook wil ik de ramen van binnen en van buiten lappen (het is vandaag droog).
En ik denk na...ik kreeg namelijk een award van Lina. http://www.linaslog.blogspot.com/
Altijd leuk zo'n blijk van waardering (Ineke bedankt) en die waardering haal ik zeker ook uit de reacties op mijn posten en uit de mailtjes van medebloggers of stille lezers.
Bij de award hoort dat je 5 dingen over jezelf deelt met de lezers en dat is lastig, ik schrijf nu bijna anderhalf jaar over ons THUIS, vaste bezoekers weten daardoor al veel over mij en mijn gezin, toch??
Maar is er nog iets dat je graag over mij zou willen weten, dan hoor ik het wel...
Voor mij is mijn blog een rustpunt in ons drukke gezinsleven, kleine of wat grotere dingen die we meemaken in een korte post samenvatten maakt me extra bewust van hoe gezegend we zijn, ondanks moeiten en verdriet dat ook ons huis niet voorbij gaat. Er is veel om dankbaar voor te zijn en veel om van te genieten met elkaar!
Ik geef awards niet meer door, want vaak is het zo dat er opeens zoveel worden uitgedeeld dat niet meer bij te houden is wie er wel of niet één hebben gekregen, bovendien vind ik op alle blogs die ik lees wel iets wat me aanspreekt, dus wat mij betreft is er waardering voor iedere blogger.

16 opmerkingen:

Lynda zei

Gefeliciteerd!!! Heerlijk soppen en boenen!! ramen open, muziekje aan, maar wel liefst alleen thuis, dussssssssssss...ik moet gewoon even wachten ;)!
Tja,wat willen we nog weten....daar ga ik eens even goed over nadenken, ik zal er eens niet zomaar het eerste het beste tegenaan kwakken:D

groetjes
Lynda

Bonjade zei

Zo is het maar net....
Van harte met je award, ach ik kom toch gewoon vaak langs, zo gezellig.
Fijne dag

wonen bij de dijk... zei

een award..
ik had er ook eentje, leuk he, die waardering...
heerlijk he, dat bloggen, even een moment voor jezelf...
en wat jeschrijft over je gezin...
mooi!!
lieve groet, cobi

Carla zei

Gefeliciteerd met je Award!!

Soppen....tja...zo af en toe moet dat hè!!
Wat voor lekker geurend middelstje is dat dan wel??
Ben altijd in voor nieuwe luchtjes!!!

fijne dag verder...lieve groet Carla.

It's me zei

Gefeliciteerd meid !! leuk leuk....wat zal het weer lekker ruiken in huize Corine.....geniet van een heerlijke avond liefs Ria

Irma zei

je award dik verdiend en wat reukt het heeerlijk hier;-))

liefs irma

Bo Butiek zei

Gefeliciteerd met je award, waardering is altijd fijn!

Liefs Claudia

Roelien zei

Gefeliciteerd en waardering is mooi....

Nieneke zei

Ja dat is inderdaad het leuke van bloggen, Corine; het stilstaan bij de dingen in ons leven en door het op te schrijven krijgt het een plekje of kijk je er net nog even bewuster naar..
Enne heerlijke luchten ben ik altijd voor in; welk merk was het??
Lieve groet, Nieneke

lia zei

Oh, hier ook druk aan het klussen en poetsen. En ook ik heb nog een award om wat mee te doen, maar is er nog niet van gekomen.
En je blog is even een rustmomentje, net als bij mij. Eigenlijk saai, dat we het vaak eens zijn hé.
Fijne avond, het is nog heerlijk om buiten van de koffie te genieten.

Lieve groet Lia

Home and Lifestyle zei

Gefeliciteerd met je award...altijd leuk dat iemand je laat weten jouw blog te waarderen! En dat doe ik ook hoor...al heb ik nu geen award voor je onder de arm! Ik heb er trouwens ook één gekregen maar net als jij deel ik ze ook niet meer uit...ik weet in ieder geval niet wie te kiezen zonder er een aantal te passeren! Zo moeilijk!

Ik wens je een fijne week! Lieve groet, Ingrid

Jeanette zei

Gefeliciteerd met je award, ook bij jou is die zeker verdiend. Zoals de andere dames die reageren ben ik bloggen als een hobby gaan beschouwen die zorgt voor een moment van rust, even denk ik nergens meer aan. Heerlijk! Dat ik daar af en toe een slaaptekort door oploop neem ik op de koop toe.

Fijne avond en week,
Jeanette

kienkele zei

Ook al aangestoken door het poetsvirus van medeblogster met de lekker-geurend-poetsmiddel-tip? Ik was vandaag ook lekker bezig, terwijl mijn hulp er was heb ik zelf ook even wat dingetjes gedaan, o.a. de gordijnen van de serre gewassen, daar komt me toch een kattenhaar vanaf (mijn gordijnen kunnen even in de droger, ideaal) je kunt er bijna een jong poesje mee bekleden!
Poets en klus ze! Groetjes, Tineke

gewoon gezellig zei

Toch leuk om een award te krijgen, maar lastig om ze door te geven hè...Ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar het lekker geurende poetsmiddeltje.....ga je het me vertellen??
Alles wat meehelpt om het poetsen leuker te maken is mooi meegnomen toch?
Groetjes Hilde

Karin zei

Nou dan mocht ze van mij de was zelluf doen hoor!!! Grrr. Ik heb besloten dat iedereen hier in huis t/m het weekend alles aanhoud (of verstopt) maar de wasmand blijft leeg. Zo punt gemaakt ;))

Margot zei

MMMMM, wat ruikt het lekker fris bij je...
Proficiat hoor, en we houden gewoon alles bij via je blog. Is altijd gezellig.
Groetjes, Margot