vrijdag 19 november 2010

warme winter

duurt het nog lang…..?

Ik ben het zat, de wind, de regen, de mist, de kou en het is nog maar herfst… daarna wordt het nog erger…winter! Waarom vliegt de zomer altijd razendsnel voorbij en duurt het daarna zolang voordat het weer lente wordt?

DSCF4360

Ik word er niet vrolijk van en dus ga ik leuke dingen verzinnen onder het motto ‘help het zomermens de winter door’…..

Zo heb ik van de week de camping geboekt voor zomer 2011, ik verheug me er nu al op…heerlijk een kleine 3 weken met de tent naar zuid-Bretagne, rondstruinen in het Franse land, geweldig! En voor aankomende zondag staat er een bezoek gepland aan de WARME Winter brocante in Oosterbeek. Alleen al de naam van het evenement, heerlijk zou het zijn als we gewoon een WARME winter kregen..Ik bloei helemaal op bij het idee alleen al!

In deze periode zijn er ook wat zaken die gewoon geregeld moeten worden, ook ík moet de nodige surprises en gedichten produceren, het is op m’n werk een drukke tijd dus daar gaat ook wat extra tijd inzitten en ik ben al aan het brainstormen voor de kerstkaarten…., maar al dat nuttige wordt afgewisseld met het aangename… volgende week vrijdag ga ik met vriendin A. gezellig naar de Country & Christmas fair bij kasteel De Haar in Haarzuilens.

25 opmerkingen:

Lynda zei

ben je het nu al zat??? Nee man, en de echte winter moet nog komen, lekker sneeuw, kou en warme dekens, lekker wandelen, schaatsen misschien(ikke niet meer dan u)....heeeeeeeeeerlijk! Het gaat nog wel even duren hoor.....sorry;)

Groetjes
Lynda

Home and Lifestyle zei

De wintermaanden duren mij ook altijd veel te lang, het liefst zit ik buiten maar ja...daar is nu niet zoveel aan.

Ik ben benieuwd wat je van de Winter Brocante in Oosterbeek vindt...als het is wat ik denk dat het is zou ik het wel met iets combineren...met een half uurtje had ik het er wel gezien. Spirit of Winter in Apeldoorn heb ik nooit bezocht, maar dat lijkt mij veel meer de moeite waard, al ben je daar wel weer meteen € 17,50 aan entree kwijt!

En wat leuk dat je naar de Country & Christmas fair gaat, daar ga ik ook met twee vriendinnen naar toe...die fair is super leuk!

Lieve groet, Ingrid

Colinda zei

Ik zit momenteel ook in de vakantieboeken onder het mom "help Colin de winter door", beetje plannen maken voor de zomer helpt daarbij wel een beetje, net als veel leuke afspraken in mijn agenda :-)

Groetjes,
Colinda

Miranda zei

Wat een heerlijk vooruitzicht, de vakantie al geboekt...

Fijn weekend,
Miranda

Witwitterwitst & Zawadi-Atelier zei

Omdat ik wéét van vorige winters dat ik daar ook wel moeite mee heb, heb ik mezelf een gigantisch leuk project toebedacht. Namelijk het opknappen van de meubeltjes die op zolder staan en die ik in mijn toekomstig appartementje wil gaan neerzetten. Ik moet iets LEUKS omhanden hebben! Naar een tuincentrum gaan en zo ... met een vriendin op stap gaan zoals jij ook gaat doen ... jezelf verrijken met een bloemetje, een mooi tijdschrift of een lekkere massage ... hmmm!!!
Dingen waar je van houdt ... dat maakt het voor mij allemaal een stukje aangenamer! Wat heet: zelfs leuk! En ik wil er nu eens met nieuwe ogen naar kijken, van de sneeuw gaan genieten in plaats van me er tegen te verzetten, want dan is het ook inderdaad niet leuk! En jij gaat ook leuke dingen doen ... geniet er lekker van ...
Een knusse avond toegewenst, liefs van Doortje!

Bonjade zei

Allemaal leuke uitjes in het verschiet....
Zo kom jij deze winter wel door ;)
Fijn weekend
Liefs

Pink Princess zei

Ben het HELEMAAL met je eens....maar de winter duurt (officieel) "maar" 5 maanden en de zomer 7 dus we mogen nog niet klagen (doe ik ook hoor als het weer eens sneeuwt, hagelt, regent, miezert, ijzelt enzo hihi) OOK ik weet al waar mijn zomer vakantie naar toe gaat....THAILAND!! YES nog maar 7 maandjes hihihihi

La Maison en Wonderboom zei

Dat vind ik nog eens positief, gewoon de zomervakantie boeken. In gedachten kun je nu al lekker slenteren langs het strand.
Ik woon bijna bovenop Haarzuilens en ben nog nooit op de kerstfair geweest. misschien toch maar eens doen, wie weet zie ik je lopen en dan fluister ik in je oor; voel je je THUIS...;)?

Lieve groet
Hermine

Prulletje zei

En al die leuke dingen heb je weer nodig voor de broodnodige creatievieteit, succes !

Room Seventeen zei

Ja, die ellendige wintermaanden duren zoooo lang. De zomer is maar kort in dit koude kikkerlandje, eigenlijk is het hier altijd herfstig en fris, zelfs in de zomer kwakkelt het weer nog. Veel plezier alvast op de warme brocante fair!

lia zei

Corine, kom op hoor de winter moet nog beginnen. Regen vind ik ook niet leuk, en die mist hoeft ook niet. Maar verder heb ik er nog geen moeite mee. Een voordeel van de overgang is dan wel weer dat je het niet meer koud hebt haha..... Hier vragen ze weleens of ik niet goed ben want dan heb ik de deur open.
Maar jij hebt wel leuke dingen in het vooruitzicht. Oosterbeek zei je??? Hmmmmm

fijn weekend
liefs Lia

Haikey zei

Hoi Corine,

Ik voel helemaal met je mee hoor! Ik heb moeite met de korte dagen en kom zon uren te kort.
Daardoor heb ik het gevoel dat ik niet aan de dingen toe kom die ik zou willen doen. Met als gevolg dat ik daar somber van wordt. Ze noemen het ook wel winter depressie..

Trouwens nog bedankt voor de felicitaties!

Fijn weekend!

Nieneke zei

Nou, maak je borst maar nat....ik heb net ergens gelezen dat de kans op een echte winter weer groot is...
Je hebt in ieder geval leuke uitjes en bezigheden in het vooruitzicht!
En trouwens, zag in het Ikea magazine een kerstreporage in een zomers oord....ziet er toch wel heel vreemd uit hoor!!

Tuinkamer zei

Hoi Corine,

Winter is nooit leuk ... en ik hoop ook dat het snel voorbij is.
Even over het weekend van 10.11.12 december,er is dan in ieder geval nog een fair in een grote boerderij en verscheidene brocante winkeltjes zijn in kerstsfeer.

fijn weekend gr karin

Jeanette zei

Jij kan er echt niet goed tegen hè deze seizoenen...ben benieuwd waar je heen gaat in Z-bretagne? Haha...en nee..ik heb na 5 jaar nog steeds geen veranderkriebels. Als ik 1x een goede basis heb hou ik het heel lang vol, verander alleen met accessoires en dat geldt ook voor de rest van mijn huis....goed hè"-)

Ambiente nostalgia zei

Ja , als je r zo'n hekel aan hebt dan krijg je nog een heeeeele lange winter. Ik vind dit juist een hele leuke tijd, lekker koud buiten dan gezellig binnen bij de openhaard.
Maar ik vind alle seizoenen echt heel leuk. Maar de lente is bij mij favoriet, als het niet te veel regent.

Fijn weekend,
Groetjes Dorine

Hannekie zei

heerlijk zo dingen plannen. dat heeft een mens nodig. leuke dingen in het vooruitzicht. jammer dat ik het financieel nu zo moeilijk heb anders wist ik het wel. mijn zoon heeft de veemarkthallen al voor me gesponserd dus daar was ik al zo blij mee. veel plezier hoor meis met al je leuke plannen
gr hannie

with love zei

Met al die warme vooruizichten...heb je het vast niet koud meer! Klinkt heerlijk maar..dat duurt echt nog heeeel lang die zomervakantie!
groetjes, Erna

Karin zei

Het komt door al dat grauwe weer. Maar vandaag zie ik hier een blauwe lucht en een zonetje dat maakt meteen een hoop goed! Veel plezier met al je goede voornemens. (Surprises maken, moet ik ook nog en ik heb geeeeeen idee wat!)

Servies en Brocante zei

Hoii Hoii,
Ik ook!! Zullen we met zn 2e op de bank met warme choco een goeie film en een lekker deken?
bleeeegh

Marieke Reintjes zei

Hoiii, heerlijke plannen heb je gemaakt, begrijp je gevoel bij dit weer...
Maar met al die vooruitzichten, fleur je inwendig weer helemaal op!!
Veel plezier in Oosterbeek en op de fair.
Hartelijek groet, Marieke

gewoon gezellig zei

Tot 1 januari vind ik het heerlijk!
Maar daarna duurt het me altijd te lang voor het weer wat warmer wordt, en er een beetje fris groen gaat groeien... januari t/m maart.
Maar nu is het nog heerlijk genieten, vind ik.
Succes ermee, je hebt in ieder geval wel hele leuke dingen op het programma staan!

almay`s home zei

Super idee van je om lekker zomerse dingen te boeken! Kom je alvast lekker in de stemming!

Ik verheug me op kaarslicht, sneeuw, warme chocolademelk!

Misschien gaat de voorjaarszon wel heel vroeg schijnen!

Groetjes
Alma

Tjitske zei

gelukkig heb je wel leuke uitjes in het vooruitzicht om de winter door te komen! ikzelf vind de winter juist wel fijn, ben eigenlijk wel een seizoensmens.. vind juist de afwisseling fijn..
in de winter vind ik het heerlijk om het binnen gezellig te maken(veel kaarsen!!) en de dingen te doen waar ik anders niet aan toe kom. misschien helpt het om de vakantiefoto's in de plakken, ben je even weer terug in de zomer!
lieve groet, Tjitske

Mooi (Karin) zei

Hoi Corine,
als ik jouw post zo lees dan is de komende tijd (en de komende dagen waarin ze al sneeuw voorspellen) echt een grote straf voor jou. Ik heb ook meer met de zomer, maar de aanloop naar kerst en zo vind ik dan wel een hele mooie tijd en daar mag van mij best wel sneeuw bij. In januari mag het dan van mij ook gauw zomer worden ;-)
Nog een vraagje; voor ons huwelijk kreeg ik toen een hele mooie kaart van jou met nog twee cadeautjes..het klokje heeft het helaas alleen gehaald...maar ik vind hem super! Heb je die zelf gemaakt? Lijkt me namelijk leuk om er nog een paar bij te hebben en er iets voor oud en nieuw mee te doen.
Ga je trouwens zelf kerstkaarten maken?
Lieve groet van Karin (en sterkte ;-) )