dinsdag 15 februari 2011

haar gezocht

kapster in opleiding…

Onze Janiek doet de kappersopleiding, 1 dag in de week naar school in Zwolle en 3 dagen werken in de kapsalon in Epe. Ze vindt het helemaal leuk en zit er echt op haar plek! Omdat ze de laatste maanden van vorig jaar ging sukkelen met haar gezondheid, werkt ze nu dus 3 i.p.v 4 dagen en dat gaat prima. Ze moet nog steeds goed haar rust nemen en heeft veel slaap nodig en ze gebruikt weinig tot geen suiker en dat scheelt een hoop.

Zowel op school als in de salon moet ze met trainingen modellen mee nemen om te laten zien wat ze kan! Elke week weer mensen zien te vinden die tijd willen maken voor een behandeling is best lastig, bovendien moet zo’n model ook nog eens voldoen aan de voor die opdracht geldende haarlengte… Langzamerhand zijn we dus bezig een heel netwerk op te bouwen van beschikbare modellen met allerlei soorten en lengten haar :)

thuiskapper

Het kleuren; uitgroei, totaalkleuring en flying colors heeft ze al onder de knie en dat voert ze dus ook regelmatig uit in de salon maar ook bij haar zus, heel handig zo’n THUISkapper!

Woon je in de buurt en wil je best eens model zijn, dan graag even mailen..het modellen bestand kan altijd groter, vooral de kortharigen (boven de schouders) zijn schaars…bovendien kost de behandeling je alleen tijd, geen geld en da’s toch mooi in deze dure tijden Knipogende emoticon.

17 opmerkingen:

Carla zei

Jammer dat het uit de richting is hoor, anders had ik wel gewild.
Da's idd moeilijk hè...ik weet nog wel dat mijn dochter toen de opleiding voor schoonheidsspecialiste volgde hoe moeilijk dat was om altijd maar weer modellen te vinden.
Ik hoop toch dat er een hoop dames jullie richting op wonen.

fijne dag...liefs Carla.

Collie-Collie zei

Ik zit geloof ik niet echt in de richting qua woonplaats, plus ik heb inmiddels haar tot halverwege mijn rug... niet echt geschikt als kortharig model, hahaha.

Fijn dat je dochter zich inmiddels een stuk beter voelt en het zo naar haar zin heeft op de opleiding/werk.

Veel succes met het vinden van nieuwe modellen, misschien een advertentie ophangen bij de supermarkt??

Groetjes, Collie

Wanda zei

Hè wat jammer dat ik niet in de burut woon, anders had ik me zeker bij je dochter aan gemeld... Ik wens haar in ieder geval veel succes met haar opleiding/werk en ik hoop dat zich voldoende modellen aanmelden.

Lieve groetjes,
Wanda

Pink Princess zei

He ik woon net buiten de regio hihi(alhoewel....Drenthe??) . Mijn haar heeft ZO een opknapbeurt nodig, had me graag aangemeld als proefkonijn :)

Anderson cottage zei

verf en knip mijn haren niet meer , maar heel veel succes met modellen vinden, komt helemaal goed, liefs marion

Vosje zei

Mijn dochter is ook kapster en had toen ze op school zat natuurlijk ook medellen nodig.
Zij zat in Leusden op school en heeft toen een advertentie gezet in de krant in Amersfoort daar heeft ze toen wel wat leuke modellen weggehaald misschien een idee voor je dochter!!succes!!!

Lynda zei

niet in de buurt:(...wel geschikte haardos(lees:hopeloos, kan een makeover gebruiken;))
Leuk te horen dat het zo goed met haar gaat!
Kind blij=mama blij!

Groetjes
Lynda

Passione Helena zei

Niet in de buurt..maar ik hoop dat je dochter via deze post, veel aanmeldingen zal krijgen. Fijn dat het zo goed met haar gaat.

Succes!

Liefs, Helena

Home and Lifestyle zei

Te ver weg, haar op schouderlengte...gaat hem niet worden! Maar ik hoop wel dat ze op deze manier haar bestand kan vergroten, misschien een advertentie via Marktplaats?

Gaat het met jou al weer iets beter!

Lieve groet, Ingrid

Home and Lifestyle zei

beter moet natuurlijk met een vraagteken er achter...

lia zei

Ja, dat kan soms een groot probleem zijn. En om even snel heen en weer te rijden zit er hier ook niet in. En ik heb het nu weer superkort.
Maar wel fijn te lezen dat het weer wat beter gaat. Geeft jou ook weer wat rust.

liefs Lia

faire un songe zei

Woon wel redelijk in de buurt... maar heb zo'n spijt van het feit dat ik het afgeknipt heb.. dat het nu eerst moet groeien...
Wat fijn dat het nu weer een beetje beter met haar gaat.. onze bas zit nu een beetje in de lappen mand.. maar hij loopt nu bij Vitalief en we zien hem opknappen.. had/heeft bij hem ook met zijn suikers te maken...
Zorgen om je kinderen is niet echt fijn....
Hopelijk knapt ze snel verder op...

En hoe gaat het met de mama dan.. een beetje de vervelende dag ( gevoelsmens) weer te boven...??

Groetjes Hetty

Janet zei

Hoi Corine,

Ik heb nog een verlaat berichtje geplaatst bij je vorige post...
Groetjes, Janet

Hannekie zei

ben eigenlijk net haar aan het kweken..
fijn dat het beter met haar gaat
liefs hannie

Nieneke zei

Altijd handig zo'n kapper in huis!! Ik vind het echt zo zonde van mijn tijd om naar de kapper te gaan...(sommige mensen vinden het heerlijk, maar daar hoor ik dus niet bij)
Mijn kapper zit in het apartementencomplex waar we vroeger woonden. Zat m'n haar in de verf, intrekken, ging ik mooi even naar huis om te stofzuigen, wekkertje mee... Ideaal!!! Nu neem ik maar een dik boek mee en probeer ik niet te bedenken wat ik in de tussentijd allemaal wel niet had kunnen doen...
Ben je zelf weer uit de slow motion stand??? Zoals je het beschrijft; wat heftig zeg!! Ik hoop dat je weer wat beter voelt en vandaag al weer wat zonnestralen hebt kunnen vangen...

little sweet things zei

Helaas... ik woon niet in jullie regio en ik heb zulk dun haar ze zou er wanhopig van worden ben ik bang.
Veel succes met zoeken!
groetjes, Sas

wilma zei

hoi,plaats een advertentie in een schoolkrant. Deden ze bij ons ook. Leuk,kids en moms.Succes, enne wij wonen aan de andere kant van de ocean.
Onze vorige kapster was ook Hollands, want hier is het 3 keer niks.Die meiden in Holland leren teninste wat. Ozo, klinkt goed he.
Wilma