zondag 20 maart 2011

blogcontact

een dag op pad…

Een half jaar geleden vloog Rianne uit en sindsdien woont ze met veel plezier in haar eigen villa, ze geniet van het zelf kunnen bepalen wat ze eet, hoelaat ze weggaat en thuiskomt en wat ze doet en wat niet :-)Haar appartement is (zoals het hoort in een echte studentenflat) meestal niet al te netjes maar als ik aankondig dat ik gezellig een kop thee wil komen drinken dan krijgt ze opeens de geest en slaat ze als een wervelwind aan het opruimen en schoonmaken. Zo was ze de laatste keer dat ik er was druk met de was..er stond al een rek met shirtjes te drogen en de wasmachine draaide er lustig op los. Ik zat op een kruk voor de verwarming en zij zat op haar bed/bank.

Een lekkere stoel zou geen overbodige luxe zijn, maar haar studentenbudget en bestedingspatroon laten dat niet toe! Toch vonden we op mp een betaalbare stoere leren stoel (met als extra een losse linnen hoes) die het moest worden! Nu was de ophaalplaats niet naast de deur, maar dat is voor Gert en mij dan een goede reden om weer eens een dag op stap te gaan mét onze befaamde adressenlijst ;)

Dus contact gezocht met de verkoper, adres blijkt nog iets verder weg te zijn (net over de belgische grens zelfs) maar toch stoel gereserveerd en afspraak gemaakt voor ophalen….én tot de conclusie gekomen dat de wereld gewoon heel klein is!!! Want wat blijkt, verkoper is een medeblogger

Jammer is dat zij niet thuis is (want brocante-shoppen) maar dan handelen we de zaken gewoon met manlief af, geen probleem. Toch knaagt het een beetje, zowel bij haar als bij mij, het zou zo leuk zijn als we even samen konden kletsen…

Het beloofde een mooie dag te worden, maar het was flink mistig en heel koud (+2)toen we ‘s ochtends vertrokken om eerst sfeer te gaan proeven bij ‘t Achterhuis…prachtige schouwen en mooi stoere sobere meubels…

Achterhuis

Iets verderop bezochten we ‘la Vieille France’,

entree

een loods/schuur waarin een frans dorpje is nagebouwd, compleet met een winkeltje, wat huisjes, een kantoortje en zo meer…zelfs een frans balkon ontbreekt niet ;)

strakblauw

Ondertussen is de zon goed doorgebroken en de lucht helder blauw… we genieten en toeren op ons gemak door naar het belgische, na nog wat brocante-adressen te hebben bezocht (leuk maar naar ons idee veel te veel gefruts) gaan we naar het einddoel.. de stoel voor Rianne.

Eind van de middag zitten we aan de koffie en thee (in het bekende huis;)) met Co én met Judith die al terug was… leuk om zo een eind van huis, even bij te kletsen met iemand waarmee je gewoon thuis regelmatig blogcontact heb!

24 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Gelukkig spreek ik uit ervaring als ik zeg dat een ontmoeting met een medeblogster geweldig leuk kan zijn...zo heb ik het in ieder geval ervaren! Erg leuk dus dat je Judith hebt ontmoet en dat je bij haar een stoel voor Rianne hebt kunnen kopen! We krijgen daar vast nog wel een keer een foto van...

Een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

Lynda zei

jaaaaaaaaaaaaaa je was bij "ons"Juth!!!!! MOET gezellig zijn geweest, kan niet anders, en die stoel.....vindt ik een plaatje!!!!

Lieffs,
Lynda

Wanda zei

Ach, toeval bestaat volgens mij niet... Wat heb je trouwens mooie foto's gemaakt!

Lieve groetjes,
Wanda

Mayflower zei

Dan is de wereld opeens wel heel erg klein Corine, wat leuk om zo iemand te ontmoeten. Ben natuurlijk ook wel benieuwd naar de stoel en of jij ook nog leuke aankopen heb gedaan.
Die Franse loods lijkt me ook prachtig om daar eens rond te snuffelen.
Fijne zondag nog en een lieve groet, Mea

oma leentje zei

leuk mens he die Juth... Mooi huis ook. Gezellige he al die bloggers ik heb haar een keertje op een picasadag ontmoet altijd weer leuk. Lekker zonnig namiddagje wens ik je nog.
Gr Leni

lia zei

Leuk dat je elkaar toch nog kon treffen. En natuurlijk dat je haar mooie huis kon bewonderen.
En wat was het genieten vandaag hé...
Ben net terug van een wandeling, en heb zelfs de eerste bloesem gezien.

liefs Lia

ChoCho zei

en zo is de cirkel rond :-)

Nieneke zei

Dat is wel heel toevallig! En die adressenlijst van jou, die zou ik wel eens even onder de kopieermachien willen leggen...moet geweldig zijn! Ik ben benieuwd naar de stoel.

Collie-Collie zei

Wat superleuk en wat is de wereld inderdaad klein.

Gezellig om zo'n toertje te maken met allerlei mooie adresjes.

Groetjes, Collie

Chantal (uit het Zuiden) zei

Heb de stoel gezien op MP ben benieuwd wat voor moois je ervan maakt.

Groetjes Chantal

Rozmeen zei

Wat leuk dat jullie elkaar nog gezien hebben. Bloggen vergroot je wereld echt. Leuke fotos heb je gemaakt.

Liefs,
Rozmeen

La Maison en Wonderboom zei

Wat gezellig en toevallig.
Zo te zien aan je mooie foto's hadden jullie en geweldige dag.

lieve groet
Hermine

Claudia zei

Wat een leuk verhaal, heerlijk om iemand met dezelfde passie te ontmoeten!

Miranda zei

Een gezellige dag, een mooie stoel en een leuke ontmoeting met een medeblogster; een zeer geslaagde dag!

Fijne avond,
Miranda

Franse Lelie zei

Wat leuk om elkaar op deze manier elkaar te ontmoeten...en een mooie stoel!
Goed idee zo'n adressenlijst...ga ik ook eens aan beginnen!

Jeanette zei

Wat leuk om op zo'n manier een medeblogster te ontmoeten. Hoe klein kan de blogwereld zijn. Wat zal je dochter blij zijn met de mooie stoel.

Groet,
Jeanette

Pien zei

Wat leuk dat je elkaar op die manier "ontmoet". Wat is de wereld toch klein hè, en fijn dat jullie geslaagd zijn voor een mooie stoel.

Groetjes,
Pien

De Nostalgische Nonnevot zei

Ha, zo zie je maar weer, It's a small world after all, hihi. Fijne avond nog, Nicole

Gerreke zei

Nou wat ontzettend leuk zeg!!!

Judith zei

Hey Corine... Ik heb net een post geplaatst en ging eens ff de activiteiten bij de medeblogsters bekijken... Zie ik dat jij ook hebt gepost vandaag; leuk! Vond het heel gezellig om een bakkie te doen met jullie en dan ook nog zoooo toevallig dat onze mannen óók nog een raakvlak hadden:-)
Fijne avond nog en wens Rianne nogmaals veel plezier toe met haar stoel!!! Liefs Judith

G-style zei

Hoi Corine,

altijd leuk om bij een medblogster iets te halen en de stoel had ik al gezien bij haar , vind het een mooi exemplaar .
Toen jullie bij ons kwamen , had je nog niet eens een blog ....weet je nog ...twijfel,twijfel....en kijk nu met hoeveel enthousiasme je blogt .

Je badkamer wordt een plaatje , leuk om wat tijd daar aan te besteden.
En ja hoor je had het goed gelezen , IK heb de lambrisering geverfd , dat wat je zag was één kant , de andere kant moet nog steeds ...ssstt niet verder vertellen hoor .

fijne week , hartelijke groet van Gea

Anita zei

Nouh dat is ook toevallig :-)
Wat leuk dat je bij haar iets hebt kunnen vinden.
Een zeer geslaagde dag !!!
Lieve groetjes, Anita

Servies en Brocante zei

Naar die franse loods wil ik ook nog een keer, missch deze zomer :)
Leuk en lief dat je dit met je dochter doet, ik heb hierin ook veel aan mijn ouders :) en mijn moeder zit natuurlijk in hetzelfde wereldje :)
Fijne week!

Hannekie zei

oo wat een heerlijk dagje zeg..en wat leuk dat je een medeblogster hebt ontmoet...gezellig hoor
liefs hannie