dinsdag 15 maart 2011

ruimte

rommelkamer wordt badkamer…

De kleinste slaapkamer wordt badkamer, leuk zou je denken, wel een flinke klus maar ook dat is leuk! Maar.. het directe gevolg is wel dat de zolder (die ik in januari helemaal had geordend) weer vol staat met ‘overbodig’ spul. Dat heb ik nu gelijk maar uitgezocht want er moet echt ruimte gemaakt worden. En niet een beetje ruimte, nee veel ruimte! Want…bij de G.amma was een mooie strakke wastafel in de aanbieding, het bestelde bad is al geleverd en de kranen en de radiator komen binnen een paar weken… allemaal leuk en aardig, maar dat kunnen we natuurlijk niet in de toekomstige badkamer zetten, daar moet geklust worden en daar hebben we alle beschikbare ruimte bij nodig :)

Dus ik heb wéér alles uitgezocht… een deel gaat naar met vriendin A. naar de plaatselijke zomerrommelmarkt en een deel verkoop ik op de brocantemarkt. (KLIK)

brocante

Zoals het hier staat lijkt dat heel simpel, maar niks is minder waar… doordat alles op zolder gestouwd was, is daar geen ruimte om foto’s te maken, dus…sleep ik beetje bij beetje de boel naar beneden en na de fotosessie weer vrolijk naar boven… Ik sport niet en dat hoeft ook niet, want ik kom makkelijk aan de broodnodige beweging!!

21 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat gaaf...een nieuwe badkamer...ik ben heel benieuwd hoe het wordt. Onze badkamer staat ook op de renovatielijst, we hopen dat dit jaar of volgend jaar te (laten) realiseren!

Succes met het maken van alle foto's...vandaag niet teveel op zolder zitten hoor want het schijnt een mooie dag te worden :)!

Lieve groetjes, Ingrid

saskia zei

zooo herkenbaar die volle zolder mijn zolder staat ook helemaal vol gelukkig ga ik van de zomer verhuizen kan ik hem ook opruimen.

leuk een nieuwe badkamer ben benieuwd hoe hij word ik kijk al uit naar de foto's.

suc6 met het sporten :P
grtjs saskia

Lina zei

Wat heerlijk, een nieuwe badkamer! Dat wordt straks genieten als hij klaar is......
Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Huize Kip Kakel zei

Verleden jaar hebben wij de badkamer gerenoveerd..jij hoeft echt niet te poetsen en soppen voor en tijdens de klus, want , om je niet te ontmoedigen..., het stof zit tot achter de schutten op zolder...
Maar het resultaat is daarna heerlijk..lekker strak en glad, mooi!
Ps. bedankt voor je reactie op mijn blog, leuk dat je langs kwam..
Succes, groetjes Hannie

Miss M zei

Wat een leuk vooruitzicht! Een nieuwe badkamer... heerlijk.
En ja, dan even in de rommel zitten, maar dta gaat helemaal goedkomen.
Ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

ChoCho zei

Veel succes met ont-rommelen en weet waarvoor je het doet - voor die leuke nieuwe badkamer ;-)

Claudia zei

Dat zou ook precies een actie voor mij zijn. Succes ermee maar vergiet niet tussendoor van het mooie weer te genieten!

Miranda zei

Wat een fijn vooruitzicht... een nieuwe badkamer! Succes met het slepen van alle spulletjes; je hebt er weer leuke dingen tussenstaan. De zon begint er hier voorzichtig door te komen, dus ook nog even lekker genieten hoor vanmiddag!

Fijne dag,
Miranda

Lynda zei

HA!! twee vliegen in 1 klap, Ruimte en een Ranke taille!!:D

Lieffs,
Lynda

almay`s home zei

Heerlijk idee...straks lekker badderen in je nieuwe badkamer. Sterkte met alle klus en rommel die je ervan hebt!

Lieve groet
Alma

wonen met brocante zei

Af en toe moet je inderdaad ruimte maken, maar ik zou zo moeilijk afstand kunnen doen van die mooie spulletjes. De badkamer maar goed voor ogen houden en dan gaat het misschien makkelijker. Hopelijk brengen ze ook aardig wat op zodat je straks wat leuks kan kopen voor in je badkamer. Groetjes Peggy

Jeanette zei

Een nieuwe badkamer is altijd leuk. Welke stijl ga je doorvoeren, ga je alvast iets verklappen? Succes met de verkoop en de verbouwing.

Groet,
Jeanette

Anja zei

Ach je bent al op weg en wie weet wat je nog terug vind wat je wel wilt houden. Deze foto's zijn in ieder geval goed gelukt. Succes!
Groetjes Anja.

It's me zei

Kijk jij bent goed bezig !! ik sleep weer van alles mee naar huis vandaag......zuchttt...owww dat leren tasje met flesjes.........leuk !!! ....liefs fijne avond van mij....xxx...

La Maison en Wonderboom zei

Als ik zie wat je op de foto's hebt staan ga je goed verkopen op die brocantemarkt.
Leuk om alles te bekijken en vervolgens te bestellen voor de nieuwe badkamer.
Als alles klaar is mogen we natuurlijk bij je binnen kijken hè.

Lieve groet
Hermine

Servies en Brocante zei

whaha bekend van ons vorige huis had ik de winkel ook op zolder,, denk dat ik wel 30 of 40 x per dag op en neer sjouwde..wat nou dure sportschool :P

De Nostalgische Nonnevot zei

Gelukkig ben ik niet alleen, zo te lezen, die alles -tig keer in de handen heeft.Hihi. Leuk een nieuwe badkamer...ben benieuwd, heel veel succes, groetjes Nicole

G-style zei

Heerlijk al die plannen , het geeft wel even werk maar dan heb je daarna ook weer iets moois ervoor terug .
Ik wens jullie veel succes toe met alles, dat het mooi wordt , twijfel ik niet aan .

fijne week verder ....met zon morgen ......groetjes Gea

Mayflower zei

Wat een heerlijk vooruitzicht lieve Corine een nieuwe badkamer. Maar dan is het eerst altijd even door de zure appel heenbijten. je blijft maar slepen met spullen die dan weer tijdelijk een plek moeten hebben.
Ben benieuwd hoe alles gaat worden.
Lieve groet, Mea

Roelien zei

Wat een geweldig plan!
Daar zul je vast heel veel plezier van hebben..

Wondelgijn zei

Een nieuwe badkamer! Heerlijk!! En die 'rommel'? Die raak je zo kwijt, joh! Mensen geven er nog geld voor ook... ;-) Hihihi