zondag 24 april 2011

eigen huis en tuin

pasen op ons landgoed…

Al is de badkamerklus natuurlijk een echte binnenklus, het mooie weer is absoluut een genot! De voorraad latten, planken, balken en het hout voor de wanden en de vloer staat opgeslagen onder de veranda en het zaagwerk gebeurt allemaal in de tuin. Tijdens de schaftpauzes genieten we van de zon en van al het uitbottende groen op ons landgoed!

perenbloesem

appelbloesem

De houten tuinset is met groene zeep gesopt, de tuinkussens zijn van zolder gehaald, de parasols staan weer binnen handbereik en de bbq is weer in gebruik genomen…net als de fruitbomen bloei ik helemaal op met dit mooie weer :)

Finn

Ook Finn geniet..hij maakt heel wat kilometers, hij rent constant heen en weer, speelt met ballen, met stukken haardhout of met kiezels.. vlinders, bijen en vogels, hij vindt alles leuk en interessant :)

22 opmerkingen:

It's me zei

Wat een schatje jullie Finn....geniet van nog een heerlijke dag morgen.....liefs Ria...xxx..

Home and Lifestyle zei

Deze warme zonnige dagen doen ons ook goed...vandaag zijn we bijna de hele dag buiten geweest, het is ook merkbaar rustig in blogland.

Succes met de badkamer, het weer blijft voorlopig nog heel aardig dus dat wordt ook de komende dagen genieten op jullie landgoed :-)!

Lieve groet, Ingrid

lia zei

Ja, je snapt het wel hé. Uitgerekend met deze temperatuur... Maar ja, wie A zegt....
Heerlijk dat je toch ook nog kunt genieten in de tuin als er druk gewerkt word.
En die kleine Finn, is al een hele vent.

liefs Lia

Anita zei

Héérlijk dit is wat we allemaal nodig hebben ...
lekker buiten, GENIETEN, wát een weertje !!!
Succes met je badkamerklus
wens je nog een hele fijne 2e paasdag :-)
Lieve groetjes, Anita

Carla zei

iedereen krijgt toch ook bergen energie met dit weer!!
Voor mij mag het nog wel even aan houden hoor!!
Ben benieuwd hoe de badkamer eruit gaat zien!!!

veel klusplezier...liefs Carla.

Collie-Collie zei

Ja, héérlijk hè, die zon. Bij ons ook lekker buiten gezeten en gewerkt. Ook de BBQ gisteren aangehad en heerlijk gesmikkeld. Chanel, ons racekonijn, rent heel wat rondje in de tuin. Haar nageltjes hoeven door de dierenarts niet te worden geknipt... hahaha! De gieter is haar speeltje... ze schuift dat ding de hele tuin door. Konijnenspeeltjes bestaan er niet, dus ja... ze moet toch wat hè.

Genietse! Groetjes, Collie

Pink Princess zei

Ja het is echt genieten nu met dit mooie weer. Heb gisteren zelfs in mijn uppie ge BBQ-ed hihi. Klein maar fijn noemen ze dat...één burger en één worstje...en dat alles voor mij alleen :-)

Tierlantijn zei

Ohhh wat een schatje!!!

Claudia zei

Na tijd voor arbeid altijd goed om tijd voor rust te nemen!

Vosje zei

Wat een heerlijke foto's heb je geplaatst wat een schat van een hondje is jullie Finn!!
En wat super hoe je over jullie landgoed praat hahaha....
Succes met de badkamer en een fijned dag gewenst!!
groetjes!1

Karin zei

Picture this, onder de luifel aan de tuintafel, blik gericht in de tuin, een vogeltje baddert in de waterpartij op 2 meter afstand, het lijkt te sneeuwen, vallende bloesem, en in de verte het gelach van spelende kinderen......En dat allemaal terwijl ik deze woorden aan je stuur. Je begrijpt het vast, ook ik geniet! (en ook hier heeft de BBQ al zijn werk gedaan)

ChoCho zei

Het mooie weer doet wat met de mensen he :-)

Hannekie zei

ja heerlijk he..ik voel me ook weer op mijn best..echt genieten zo
liefs hannie

Jet zei

Echt waar, dit vind ik dus de allerschattigste hondjes die er zijn!

Bonjade zei

Kijk nu niet alleen de tuin in volle bloei, sorry je landgoed ;0) maar ook die lieve Finn bloeit op met dit heerlijke weer.
ach wij niet allemaal......?
Top top, dagen met een gouden gloed.
Fijne avond
Liefs

Wondelgijn zei

Wat was het genieten afgelopen dagen, hè? Altijd fijn om even naar buiten te kunnen, tijdens het klussen!! ;-)

wonen met brocante zei

Wat is het toch heerlijk genieten hé, met dit weer. En dan ook nog een extra dagje vrij, zodat bijna iedereen er wat aan heeft. Wij hebben vandaag ook weer voor het eerst gebbqt en ben naar de eerste buitenmarkt geweest, echt genoten. Groetjes Peggy

Jeanette zei

Ook wij hebben genoten van het prachtige paasweekend. Familiebezoek, zwemmen, lezen in de zon, het kon niet op. En ook nog een gezond kleurtje gekregen, wat wil een mens nog meer.

Groet,
Jeanette

Jeanette zei

De mooiste tijd van het jaar vind ik dit. Alles in bloei , de geuren en kleuren..ben er gek op. Mooie plaatjes van je fruitbomen, heb er net ook een post van gemaakt:-) zullen wel meer zijn want de bomen zijn op moment op hun mooist....

Liefs..

almay`s home zei

Heerlijk genieten van alle mooie dingen om je heen en dan nog dat heerlijke weer! Het lijkt wel vakantie.

Lieve groet
Alma

De Nostalgische Nonnevot zei

Heerlijk genieten die Finn...ooo we hebben gisetren alleen maar binnengezeten, balen...een kunst en hobby markt. Ja, je raad het al..er was niet veel te doen. maar vandaag halen we de schade in...succes met de verbouwing verder...groetjes Nicole

Leander zei

ziet er super uit hoor ! Overigens, als je in een omgeving woont met veel groen om je heen, is de kans groot dat je last gaat krijgen van boktor. Mocht dit het geval zijn, is dit de oplossing : boktor