dinsdag 26 april 2011

rustdag

zomer met pasen…

We zijn druk met veel, de opbouw van de badkamer gaat gestaag door, maar er zijn ook andere klussen die gedaan moeten worden. De tuin ( achter is ie zo'n 50 meter diep) levert heel wat werk, zeker met dit weer :) En dat doen we dus tussendoor…een beetje met de franse slag, want ook onze dagen hebben maar 24 uur… Vervelen doen we ons dus niet! Zo’n lang weekend als met deze paasdagen geeft ons wel de kans even een flinke stap voorwaarts te zetten, vrijdag en zaterdag werd er hard gewerkt, maar zondag was er tijd om te relaxen.

ZONdag

bruin

Toen hebben we genoten van een echte rustdag, lekker lezen, wat rommelen in de moestuin, terwijl de meiden lagen te zonnen op de deckchairs, gingen wij een lekker stuk lopen en ‘s avonds fietsten we nog even naar mijn ouders.

Ons weekend begón trouwens heel apart…

Rianne ging donderdag met een vriendin naar KANE in Ahoy, helemaal leuk natuurlijk, tijdens het concert kreeg ik via sms te horen dat het GAAAAF was, ik geloofde het direct :) Na afloop zouden de meiden blijven slapen bij een vriend van de vriendin, maar er ging iets fout in de communicatie…net na 2.00 uur kwam er een sms, gevolgd door een telefoontje… binnen een kwartier zaten we in auto op weg naar Rotterdam..anderhalf uur rijden van hier.. dochter opgepikt en weer anderhalf terug…om half 6 lagen we weer in bed…Moe maar blij dat dochterlief veilig thuis was!

veldboeket

Rianne zelf was flink geschrokken van het feit dat er iets mis ging zo ver van huis, als dank voor het nachtelijk ophalen kwam ze vrijdagmiddag met een grote veldboeketachtige bos bloemen aan…die ik natuurlijk in dank aanvaardde :))

29 opmerkingen:

English style zei

Die rustdag was dan ook geen overbodige luxe na zo'n nachtelijk avontuur!
Wel lief dat je dochter met een mooi boeket haar waardering voor jullie laat blijken !
Wens je een fijne dag!
Groetjes Yvonne

Room Seventeen zei

Wat een mooi boeket, lief gebaar van je dochter.
Wat de tuin betreft, ook hier wordt volop gewerkt, we sproeien ons suf want het is hier vreselijk droog in het Noorden. Heb vanoachtend alweer 15 gieters over mijn roosjes ...uh... rozen ;-)) gekieperd.

Room Seventeen zei

Vanochtend, bedoelde ik dus, haha, was even in de was door de "roosjes".

Claudia zei

Wat een heerlijk boeket, lief van haar ondanks dat je het wel een beetje verdiend had!

Room Seventeen zei

Pfff, ben ik weer, wat een gestuntel, alweer een fout gemaakt zag ik .Nou, ik stop ermee hoor ;-)

Lynda zei

en dan zijn die nachtelijke uurtjes snel weer vergeten!! wat LIEF!!!!!

Miss M zei

Och, wat een schat van een dochter heb jij! Dat heeft ze natuurlijk van... jou!!! :-)
Geniet van het mooie boeket!
Lieve groet, Marjolijn.

ChoCho zei

Wat een lief gebaar :-)
En wat een leuke tuin heb je daar !

Colin zei

Wat lief dat ze met bloemen aan komt ipv het gewoon maar normaal vindt dat jullie even op en neer rijden, heerlijk kind! En wat ziet het er al gezellig uit in je tuin, prima plek om dagjes te niksen ... of te tuinieren. Groetjes, Colin

Vosje zei

Wat ziet her er prachtig uit bij jou in de tuin!
lekker he zo'n dagje relexen??
Fijn dat je dochter weer veilig thuis kwam.
Wij hebben dat een keer meegemaakt in italie toen onze jongste met vriendin naar een discotheek was. Wat was ik blij toen ze weer veilig thuis waren!!!
Groetjes Truus

Kom Achterom zei

Wat een prachtige tuin zeg! en wat een onderneming! ik kan me voorstellen dat je meiden behoorlijk van de kaart waren.soms heb je die dingen niet in de hand maar gelukkig is alles goed gekomen!
Fijne week
Yolanda

lia zei

Oh, ja klinkt heel bekend. Wij moesten ook eens onze jongste ophalen, omdat hij het gewoon niet meer volhield tijdens een feest dat doorging tot 5 uur. En dan ga ik ze liever halen dan wanneer ze in een auto ergens moeten slapen.

Maar ik vond het al een lieverd, dus van die bloemen kijk ik niet raar op.
En nu weet ik ook meteen waar je de dames had gelaten.

Verder was het gewoon genieten van het lange weekend, met ook nog eens schitterend weer.
Nog een fijne week, liefs Lia

Collie-Collie zei

Leve de mobiele telefoon wat dat betreft, hè.

Wat is het genieten buiten, prachtig stralend zonnetje, en dan in zo'n heerlijke tuin... hm... hoog relaxgehalte hoor!!

Groetjes, Collie

Home and Lifestyle zei

Tja...dat was vast even wennen toen jullie zo onverwacht midden in de nacht op pad gingen! Maar dat zouden we hier ook doen hoor...hun veiligheid gaat boven alles!

Wat heb je een mooie diepe tuin...nu maar hopen dat jij geen akkerpest krijgt...hihi...grapje...maar dat gun je echt niemand. Maar al zit de gouden tip er niet bij...de reacties van jou en de anderen waren zo lief!!

Ik wens je een heerlijke dag, ik moest vandaag ook weer aan de slag, maar mijn werkdagen zijn bijna altijd om 13.30 uur voorbij waardoor ik nog heerlijk in de tuin kan genieten van het mooie weer!

Lieve groet, Ingrid

wonen met brocante zei

Heerlijk toch zo'n rustdag, vooral als deze door nachtelijke escapades van dochter gevolgd worden! PRachtig boeket heb je gekregen waar he hopelijk lang mag van genieten! Groetjes Peggy

brocantezussen zei

Dit klinkt als mijn weekend. Heerlijk een beetje rommelen in de tuin... en genieten!

Margot zei

Wat een schat zeg...oké, dan mag ze wel relaxen in de dekchairs, in die prachtige tuin. Je hebt eer van je werk...
Zonnige groetjes, Margot

Wondelgijn zei

Gelukkig wist ze jullie (ook al was het midden in de nacht!) te bereiken!! En dat boeket? Een schatje is het!! Maar reuze verdiend door jullie natuurlijk... ;-)

It's me zei

Tja kan gebeuren he?? mooi boeket hoor...maar om eerlijk te zijn ben ik weg van je groepje paspoppen !! zo mooi !!...liefs van mij....xxx

Servies en Brocante zei

ohhh je paspoppen zucht..maar het boeket is ook super!!

Jeanette zei

Je tuin ziet er prachtig uit, een mooie plek om even te relaxen. Gelukkig bestaat er zo iets als een mobiel toestel als je elkaar moet voorthelpen. Ik zou dit ook doen voor mijn zoon (gelukkig is hij nog maar 8 jaar)

Groet,
Jeanette

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Je tuin ziet er leuk uit lekker groot mmmm maar ook veel werk ...Ben nieuw als blogger dus kijk overal rond heerlijk site heb je en volg je en geniet van je site ... groetjes rosita

RUW MET STIJL zei

Een mooie en gezellige tuin, heerlijk om na veel werken even lekker te relaxen. Wij zijn de laaste paar dagen ook veel in de tuin bezig geweest. Geniet van jullie tuin en ben heel benieuwd naar de nieuwe badkamer.
Groeten
Ellen

faire un songe zei

hahaha voelen zien en ruiken.... denk er maar over na.. en als je in de buurt bent kom je even zien en voelen.......hij is nog niet verkocht.. mocht er zich een koper aan dienen dan meld ik het je..
Ik neem hem niet mee naar Lommel...dan is ie er nog even..
Groetjes Hetty

Anita zei

Wow wat een mooie en grote tuin.
Daar kun je wel de nodige uurtjes in kwijt ;-)
Gelukkig is het avontuur met je dochter goed afgelopen. Lief dat ze als dank komt met dit prachtige boeket !!!
Lieve groetjes, Anita

Sjoukje zei

Dat krijg je wanneer je kinderen op die leeftijd hebt, dan gaan ze alleen op pad~! Lijkt me erg spannend hoor, het duurt voor ons nog even. Onze oudste is 9 jaar, we hebben nog even te gaan....
Wat hebben jullie een heerlijke tuin, al het werk is niet voor niets dan kun je heerlijk genieten van al dat moois om je heen~!
Fijne dag, groetjes Sjoukje

Rozmeen zei

Opluchting!
Wat een heerlijke tuin fotos en ja hier ook veel water gegeven...ze hebben het nodig.. Je pospoppen zijn ook zo mooi!

Liefs,
Rozmeen

Marieke Reintjes zei

OOhh, heerlijk effe rust!!Het ziet er wel erg gezellig bij je uit in de tuin, woon je landelijk???
Groetjes en succes met alles verder, Marieke

Mayflower zei

Gelukkig dat alles goed is afgelopen en Rianne de nacht veilig thuis kon doorbrengen, kan me voorstellen dat ze geschrokken was en wat superlief dat ze jullie verwende met zo'n prachtig boeket.
Mooie foto trouwens.
Lieve groet, Mea