woensdag 22 juni 2011

moe en blij

boekenhandel…

Ik ben moe, heel moe, je zou bijna zeggen: alleen maar moe…maar dat laatste is gelukkig niet het geval ;) Ik ben ook blij, omdat de badkamer bijna klaar is, omdat de vakantie eraan komt en omdat de zomer is begonnen, mijn favoriete seizoen!

Over de vakantie gesproken… ik neem altijd een flinke stapel boeken mee en nou wil het feit dat ik ook al flink wat gelezen exemplaren hier heb liggen… als ik daar nou anderen blij mee kan maken voor een habbekrats, dan ruimt het hier lekker op en heb ik weer centen om nieuwe boeken te kopen…dus…

boeken1

In de aanbieding: boeken (per stuk € 2,50 / 5 voor € 10) verzenden doe ik per post (€ 6,75 tot 10 kg( er kunnen er heel wat in een pakket dus!)) ophalen mag ook (in de buurt van Zwolle) (Mailen via profiel)

boeken2

foto 1:

De Kathedraal van de zee (Ildefonso Falcones), Voor altijd verloren (Louise Doughty), De storm (Rik Launspach), De jongen in de gestreepte pyjama (John Boyne), De garnalenpelster (Nilgün Yerli), Vleugellam (Randy Susan Meyers), Sonny Boy (Annejet van der Zijl), Knielen op een bed violen (Jan Siebelink), Suezkade (Jan Siebelink), In het maanlicht (Nicci Gerrard), Het voorbijgaan (Nicci Gerrard), De bewoonde wereld (Nicci French), Het geheugenspel (Nicci French), De nachtwandelaar (Marianne Frederiksson) en Wat nooit gebeurt (Anne Holt).

foto 2:

De vriendinnenclub (Angela Capobianchi), Het nest van de nachtegaal (Sarah Harrison), Weduwe voor een jaar (John Irving), Het huis met de geesten (Isabel Allende), Het keerpunt (Nicholas Evans(schrijver van de paardenfluisteraar)), Stranddieven (Joanne Harris), De kwetsbare getuige (Denise Mina), De vogelpoort (Katie Hickman), De laatste concubine (Lesley Downer), Liefdeskunsten (Sarah Allen), Eiland van Licht (Elizabeth McGregor), Familie (Ann Patchett) en Ochtend aan zee (Anita Shreve).

14 opmerkingen:

faire un songe zei

Ohh.. ja ik ben ook blij met het feit dat de vakantie er aan komt..
Ik neem je boeken niet over.. heb sinds deze week een Ereader.. dus ik hoef geen stapel mee te nemen...
Succes met de verkoop en daarna weer lekker een paar exemplaren uitzoeken.
Groetjes Hetty

Anita zei

Ik kan geen afstand doen van mijn boeken.
Eenmaal gelezen "horen" ze bij me (in de boekenkast)
Ik kan me voorstellen dat je soms ruimte moet maken.
Succes met de verkoop ;-) !!!
Lieve groetjes, Anita

Jansepans zei

Hoe lekker vakantie! Ik ga je ook niet afhelpen van je boeken. Heb thuis een stapel liggen van ongeveer 15 exemplaren en die moeten nog gelezen... Fijne avond. Lieve groet Janneke

Colin zei

Ja een boekenverkoop, gauw even snuffelen (hoewel eigenlijk geen ruimte meer) ... zijn het heel veel titels die hier ook in mijn boekenkast staan:-)

Ik ben nog van de echte boeken en niet toe aan een E-reader maar leen tegenwoordig van de bieb want mijn boekenkast raakt een beetje te vol en moet ook weer eens opruiming houden. Hopelijk heb jij een snel een goede deal en kan je weer nieuwe voorraad halen. Groetjes, Colin

Karin zei

Knielen op een bed violen (Jan Siebelink) ait al geruime tijd in mijn hoofd maar is er nog nooit van gekomen. Hoe vond jij het (geloof dat de meningen nogal verdeeld waren).

Mayflower zei

Je heb er mooie boeken bij Corine. Ik heb ook 2 boeken van Siebelink. In 'Aan de overkant van de rivier' staat zijn moeder centraal, het is wat vooraf ging aan 'Knielen op een bed violen'
Ik vond het mooie boeken om te lezen.
Succes met de verkoop.
Lieve groet, Mea

bijzonder-oud zei

Heerlijk he? als je lekker kunt lezen, doe ik ook graag! De meeste van jouw boeken heb ik zelf ook in de kast staan, goede smaak heb je :-).

Succes met de verkoop en ik benieuwd welke nieuwe boeken je gaat kopen.
groetjes,
Yolanda

Gerreke zei

Ja leuk die boeken, maar ik ben zo benieuwd naar je badkamer!!!

Lieve groet,
Gerreke

Verrassend Goed! zei

Ga momenteel niet op vakantie, werk de zomer altijd door, dus even geen tijd om te lezen. Voor jouw alvast een fijne vakantie gewenst en dat je maar mooie nieuwe boeken mag aankopen en uitlezen natuurlijk.

warme groet,
Marianne

Servies en Brocante zei

wat grappig, je leest dezelfde boeken als de meoder van mijn oppaskids..ik heb daar deze boeken ondertussen dus ook al gelezen. Stuk voor stuk mooie verhalen.
Groetjess

Wanda zei

Fijn hè? Lekker lezen. Helaas kom ik er tegenwoordig niet meer zoveel aan toe als ik zou willen, bovendien heb ik nog een reuzestapel liggen aan boeken die ik nog moet lezen. Ik laat je aanbieding dus aan me voorbijgaan. Helaas, want ik zie wel een heleboel erg mooie titels (denk ik)...

Lieve groetjes,
Wanda

Wondelgijn zei

Veel van jouw boeken heb ik ook! En net als Toaske kan ik maar moeilijk afstand doen van boeken... heb er ook nog veel ongelezen exemplaren tussen liggen, dus... even geen boeken voor mij!

Het Hoogerhuys zei

Sorry Corine, heb net mijn hele verzameling boeken verkocht, had er geen ruimte meer voor, maar ben toch gek op lezen, heb bij de Hema voor weinig een e-reader gekocht en kan nu alles downloaden van het internet en lezen, ideaal!
Echt een aan rader als je niet weet waar je met al je boeken heen moet.
Behalve de woonboeken dan hè, die gaan nooit weg!!!
Fijn weekend, groetjes Sandra.
p.s. kon de kleine lettertjes niet meer lezen in de boeken en op de e-reader kan je de letters heel groot zetten;)

Dani zei

Ohw boeken! Daar kan ik nooit genoeg van krijgen :-) Ik mail je zometeen even.
Groetjes
Dani