dinsdag 27 september 2011

bezigheidstherapie

uren prutsen…

Ik ben 43, maar ik ben toch geen muts?? :) Uren ben ik al bezig om het uiterlijk van m’n blog een iets andere uitstraling te geven. Sommige aspecten zijn nu naar m’n zin, maar…sommige ook helemaal niet!! Zo krijg ik de headerfoto niet gecentreerd wat ik ook probeer (het ging bij m’n testblog wél goed) en de titels van m’n blogberichten zijn blauw (!!!) en ik kan nergens vinden hoe ik dat aanpas. En er staan nog meer blauwe letters , die ik ‘gewoon’ grijs of zwart wil hebben…..zucht…. uur na uur na uur verstrijkt en ik kom er niet uit…

zeeuwsknopje

Ik ga er een nachtje over slapen, ik gun de kabouters ook een kans… en komen zij er ook niet uit, dan puzzel ik morgen verder…


Jaja leuk bedacht, maar zo werkt het toch niet ;) Ik kijk nog even één keer… en ja gelukt!!!! weer een stukje van de puzzel gelegd…het blauw is weg… morgen richt ik me volledig op een header :)))

25 opmerkingen:

Huize Kip Kakel zei

Hoi Corine, hopelijk kan je lekker slapen met zo'n probleem in/aan je hoofd..
Ik ben er helaas ook niet zo goed in, maar http://tanjahilgersom.blogspot.com/ Tanja van Homemade heeft een blog waar al dit soort dingen op vermeld staan..Misschien heb je wat aan haar tips..
succes!
Groetjes Hannie

Anoniem zei

Haha ik ben dus net zo,n muts want ik ben met een blog bezig geweest Ja ook heel wat uurtjes maar het wilde ook niet naar mijn zin !Maar we geven niet op hoor! We gaan het morgen gewoon weer proberen!!TOCH?? Succes!!
Erika

Painting by Louise, Maison Louise, NieuwGroenLeven. zei

Dat is heel vervelend zeg!
Ik weet precies wat je bedoeld, je blijft maar doorgaan met de hoop dat het goedkomt en de uren gaan voorbij.

Slaap er maar fijn een nachtje over, dan komt het wel weer goed.
Voor zover ik kan zien, ziet je blog er goed uit.

Groetjes Loes

Miranda zei

Niet te lang over piekeren; morgen is er weer een nieuwe dag met nieuwe oplossingen! Je headerfoto staat inderdaad niet gecentreerd, maar ik zie geen blauwe letters, dus dat probleem is volgens mij al opgelost ;)

Welterusten!

Franse Lelie zei

Succes, ziet er goed uit hoor. Inderdaad even op tanja's blog langs. Zij heeft er volgens mij een beschrijvong opstaan.Het heeft met de instellingen van het formaat van je blog te maken...snap je m nog:) Pruts ze!

Collie-Collie zei

Ah, dat is al weer gelukt. Morgen de volgende aanpakken... Ik vind het er allemaal mooi uitzien... ik krijg dat allemaal niet voor elkaar hoor... ik roep gewoon REM... hellepie!!

Succes!

Groetjes, Collie

Jansepans zei

Ik vind m al wel mooi Corine. Maar als je er zelf nog niet over uit ben moet je nog even door puzzelen... Ik dacht vandaag ook aan een andere header. Seizoen veranderd dus moet onze blog er ook aan geloven he! Succes met afmaken. Liefs Janneke

Le Style zei

Ik vind het al super mooi geworden!
En de header naar links heeft ook wat.....
Je tekst in de rechterbovenhoek vind ik zo mooi!!

Lieve groet

It's me zei

Succes lieverd...je kan het.......hihihih!!...liefs van mij...xxx..

Home and Lifestyle zei

Je komt er vanzelf, alleen kost het vaak veel tijd. Ik wilde je ook al naar Tanja van Homemade verwijzen, zij heeft een tweede blog met tips...daar kom je vast wel verder mee.

Succes! Lieve groet, Ingrid

wonen met brocante zei

Als je weet hoe je de header in het midden krijgt dan hoor ik graag. Ik heb het namelijk al opgegeven haha. Groetjes Peggy

English style zei

vind hem zo ook mooi, weer eens wat anders, maar je hebt dat natuurlijk in je hoofd, en dat wil er niet meer uit (ik ken dat gevoel :-))
ik heb de foto wel in het midden staan, of zou het ook aan het formaat foto liggen ??
ik heb de foto toegevoegd, en aangevinkt: Plaats beschrijving achter de afbeelding.
maar dat zal je ongetwijfeld al hebben geprobeerd
hoop dat het je gaat lukken, succes !
Groet Yvon

@nne zei

ik had vroeger hetzelfde probleem, en toen ik een nieuwe foto plaatste was het plots opgelost! het kan inderdaad met het formaat van de afbeelding te maken hebben. ik vind je lay out trouwens zo al prachtig! lieve groet, @nne

RUW MET STIJL zei

Super veel succes. Ik weet dat je hier inderdaad uren mee zoet kan zijn.
Het ziet er wel leuk uit.
Groetjes Ellen

Mirjam zei

Hallo Corine,
Bij Tanja's blogje 'Tips en Trucs' staat een hoofdstukje speciaal over het centreren van je header. Even haar aanwijzingen volgen en het is zo gepiept... Ik heb het laatst ook gedaan want ook mijn header stond niet in het midden...
Succes, echt zo gedaan...
Heel fijne dag vandaag,
Groetjes,
Mirjam

Wanda zei

Of je header nou gecentreerd staat of niet, ik geniet evengoed weer van je blog hoor. Maar ik snap het wel... Als je iets ècht wil, dan laat het je niet meer los... Grrr. Succes ermee.

Lieve groetjes,
Wanda

Rozmeen zei

haha muts nee..maar snap het heel goed...je wilt je blog naar je zin maken..het moet jouw stijl en sfeer goed weergeven.. en dus blijven proberen.. Ik ben precies zo :-)

Ik wens je een mooie dag.
Liefs,
Rozmeen

De sfeer van ..... zei

Als het je gelukt is, hoor ik het graag, want ook die van mij staat niet in het midden, wat ik ook probeer.

Ik ben benieuwd of het je wel lukt :-)

Groeten van Petra

De Lorelei Brocante. zei

Ojaaaa hoe herkenbaar dit, haha..wij mutsen snappen dat toch niet.....
Ik snap er ook niets van maar op goed geluk staat het soms ineens goed, net doen of je er alles vanaf weet, ooohhhhhahaa.. ja toch..
Aan mijn uuhh soort van hulp neee daar schiet je weinig mee op ben ik bang.
Gewoon proberen maar.
Succes zet um op hé !!!!!

Groetjes
Dicky Marie.

Room Seventeen zei

Bezigheidstherapie, zeg dat wel! Ik zit soms ook zo te prutsen met mijn blog. Vind trouwens de headerfoto zoals hij er nu op staat best mooi hoor. Grappig dat jij ook zo trouw blijft aan 1 foto, de mijne ( Room 17 stoel) staat ook al geruime tijd op mijn blog, ik blijf hem mooi vinden. O ja, voor hulp moet je bij Tanja zijn, maar dat had je al begrepen natuurlijk ;-)

lia zei

Oh je durft de stap te wagen om eens wat te veranderen.
Ziet er al goed uit, en de rest gaat je ook nog wel lukken.
Maar moet jij niet buiten zonnestralen vangen....

Liefs Lia

Agnes zei

Och Corine, ik herken het helemaal hoor. Ik wil ook wel eens wat anders maar gaat zooooooveel tijd in zitten en frustratie.;)En je bent absoluut geen muts hoor. En je blog ziet er zo ook prima uit.
Maar ik wens je wel succes, ben benieuwd hoe het uiteindelijk wordt.
Lieve groet,
Agnes

Colin zei

Dat is nou precies de reden dat ik hem voorlopig even laat zoals het is ... bang dat ik het niet voor elkaar krijg zoals ik wil, maar gaat jou vast lukken en anders die kabouters wel! Groetjes, Colin

Judith zei

Ik zeg alleen maar: HERKENBAAR!

Mooi zei

Ik sluit met bij Judith aan, word er soms ook tureluurs van!
Maar nu moet jij gewoon lekker genieten van het mooie weer, want je kunt nu nog even zonnestralen vangen ;-)
En...word je ook weer mijn volger (zou ik wel leuk vinden)
Groetjes,
Karin