vrijdag 28 oktober 2011

meeleven

enorm bedankt…

Ik ‘loop’ ruim tweeënhalf jaar mee in blogland en in die tijd heb ik mensen zien komen en zien gaan, maar gelukkig blijft een heel aantal ook ‘gewoon’ lekker meelopen. Toen ik vorige week postte over een fikse teleurstelling kreeg ik onvoorstelbaar veel respons, gewoon via een reactie onder de post, maar ook via de mail.

winter

Dat meeleven drong zelfs door tot in de diepte waar ik zat, en diep zat ik echt! Want wat ik beschreef is maar het topje van de ijsberg, daaronder zit zoveel meer (wat ik voor mezelf houd). Het van me afschrijven deed me goed en dat was de bedoeling. Dat er de volgende dag direct weer een ‘klus’post verscheen (die ik vóór het bewuste weekend al had klaargezet) haalde er de druk ook een beetje af. Want al het meeleven voelde goed, maar ‘men’ moet vooral niet weten hoe ik er écht aan toe was… De klim uit het dal is een barre tocht, waar ik de hele week mee druk ben geweest ;(

Zo langzamerhand gaat het weer wat beter, ik kan een ‘gewone’ dag redelijk volhouden, maar ben na het avondeten helemaal op… en tóch ging ik vandeweek ook nog een avond (redelijk) enthousiast naar de fotocursus :)

Al was de concentratie niet helemaal top en kon ik alle informatie niet altijd even goed plaatsen.. ik hoop binnenkort weer lekker aan de slag te gaan met de nieuwe opdrachten!!

25 opmerkingen:

Bonjade zei

Had je vorige verhaal ietwat gemist......
Maar wat fijn te lezen dat het weer wat beter met je gaat....
Hoe zwaar......
Je lichaam wil niet wat je geest wil....en dat dan te accepteren..........

Heel veel sterkte en liefs....en pluk alleen deze dag, niet morgen, niet overmorgen....want dat overzie je nu juist niet....alleen vandaag is genoeg.
Fijn weekend liefie

Jet zei

Migraine is iets verschrikkelijks en het lastige is dat het (bij mij) altijd nog een paar dagen duurt voordat mijn lijf ook weer wil wat ik wil na een heftige aanval. Neem de tijd maar, doe 't rustig aan en vraag niet te veel van jezelf in dat soort dagen. (Makkelijk gezegd, ik weet het..)
Fijn dat het weer wat beter gaat! Nu weer lekker weekend, ik hoop dat je tijd hebt om te genieten!

Le Style zei

Meeleven zo belangrijk!
Fijn dat dat er is ook in blogland.
Goed te lezen dat het langzamerhand weer wat beter met je gaat.....
Een heel fijn weekend!!
Sterkte.....

Lieve groet van mij

De Lorelei Brocante. zei

Ooo Migraine,.....we hebben het er maar niet over......
Kapot daarna,en depresief word je ervan,ik heb het ook regelmatig en dan schele migraine dan zie ik niets meer ken je dat ?? het overkomt je soms midden op straat en dan maar gaan zitten tot het overgaat en wwer kan zien,daarna komt de barstende hoofdpijn....neee...pffff
Hou de moed er toch een beetje in hé !! ik weet het, het is zo moeilijk.
Ik denk aan je Sterkte meis !!

lieve groetjes
Dicky Marie.
x

Tanja zei

Moeilijk he Corine, die struggel maar blijf lekker jezelf want zo ben je het mooiste!

Ik wens je een geweldig mooi en goed weekend.

Liefs
Tanja

Met Brocant Label zei

Al die meelevende reacties doet je goed en kun je als het even niet gaat toch opbeuren. Ik weet er alles van, ik heb een zware burn out gehad, zal je de details besparen maar een lief woord doet je dan altijd goed. Heel veel sterkte en gewoon weer even van je afschrijven als het niet gaat.

Lieve groet,
Yvonne

Home and Lifestyle zei

Nou Corine, ik ben van plan je nog lang te blijven stalken :-) en naast het delen van elkaars woon-inspiratie delen we ieder naar eigen wens nog iets meer. En dat jij geraakt wordt, vind ik prachtig om te lezen...want jij lijkt mij een gevoelsmens, maar ook iemand die niet iedereen binnen laat, dus ik vind dit bijzonder en mooi. Ik wens je toe dat de klim uit het dal de komende dagen zich gestaag voortzet...tot je het gevoel hebt dat je er weer bent.

Ik wens je een fijn weekend, het is nu heerlijk buiten! Lieve groet, Ingrid

Kiki zei

Goed dat je naast alle mooie dingen die je op je blog plaatst ook een deel van je af hebt kunt schrijven en daar dan ook fijne respons op krijgt!
Ik hoop dat je je steeds een stukje beter gaat voelen zodat er steeds meer energie overblijft voor de dingen die je graag doet.
Een gezellige dag en een fijn weekend!
Groet Kiki

Claudia zei

Ik heb je vorige post helemmal gemist, wat knap van je om dit te delen, het van je afschrijven helpt maar maakt je ook zo kwetsbaar....

Pink Princess zei

Ja de blogreacties op een post kunnen je idd heel goed doen, weet er alles van (nee gelukkig geen migraine hoor)

Liefs en sterkte van Marian

Jeanette zei

Ik had deze bewuste post ook gemist, heb dus gelijk in je archief even gelezen waar het nou precies over ging. Wat ontzettend vervelend maar zo herkenbaar. Ook ik heb last van migraine, ik ga ook door totdat ik er scheel van kijk. Echter ik mag niet klagen tov jou, ik heb het niet zo extreem. De laatste tijd gaat het zelfs iets beter door een nieuwe aspirine die ik heb ontdekt. Nu duurt het nog 1 dag, eerder 2/3 dagen.
Ik wens je alle sterkte toe en hoop dat de "mist" gauw weer is opgetrokken.

Groet,
Jeanette

Mayflower zei

Wat fijn dat je zoveel warme steun via dit medium heb gekregen lieve Corine. Als je zo diep zit voelen al die woorden van medeleven als een warm bad. Dat vind ik ook één van die fijne dingen van een Blog.
Fijn dat het weer iets beter met je gaat. Het lijkt me vreselijk als je zo'n migraine-aanval heb. Ik heb gelukkig bijna nooit geen hoofdpijn, maar vreemd genoeg wel regelmatig de halo's die bij migraine horen. En ondanks dat mijn zicht en concentratie op die momenten behoorlijk laag zijn prijs ik mezelf gelukkig, na jouw verhaal te hebben gelezen, dat dit zonder die vreselijk hoofdpijn is.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

It's me zei

Tja meis...zo herkenbaar.......het bloggen is voor mij ook een goede afleiding....heb echt geen zin om met de billen bloot te gaan hier das te prive.......maar voel erg met je mee hoor......en soms denk ik wel eens ik wou dat ik het wel kon ...het opschrijven.......liefs van mij...xxx...

Colin zei

Mooi als van je af schrijven je helpt, ook al schrijf je maar een fractie, om weer omhoog te klimmen. Die kwetsbare blogjes en de oprechte reacties er op maken blogland extra speciaal. Groetjes en geniet van je weeken, Colin

lia zei

Fijn dat het van je afschrijven jou zoveel goed doet. Soms zou ik willen dat ik het ook kon, maar ik kan niet zeggen hoeveel posten ik al verwijderd heb, omdat ik ze dan te persoonlijk vind worden.
Maar goed, ik ben blij dat jij alweer een beetje opgeknapt bent.

Fijn weekend, met mooi weer.
Liefs Lia

Brabbels en Kiekjes zei

Rustig aan dan breekt het lijntje niet Meid!
En ja.. blogland is een hele mooie wereld, geniet ervan en haak er zo nu en dan ook wat troost.

Fijn weekend.
Liefs,

Anoniem zei

Dit is het topje vd ijsberg schrijf je!
en ik vond het al zo heftig wat je schreef Corine!
Ik denk dat we geen van allen kunnen indenken hoe beroerd en ellendig je de afgelopen dagen gevoeld heb (al weet ik ook heel goed wat migraine is. Maar lang niet zo heftig als bij jou)
Fijn dat je zoveel steun krijgt in blogland en fijn dat het weer beter met je gaat!!
Wens je een héél fijn weekend!
Liefs Erika

Elisa zei

Het is altijd fijn om te lezen dat het beter gaat. Je schrijft een blog maar doet niet alles uit de doeken en dat vind ik ook erg goed. Dat doe ik ook niet, iets moet toch van je zelf blijven.

Ik wens je een heel fijn weekend.

Roelien zei

Zo zie je dat er echt meegeleefd wordt...ook al kennen we je niet 'echt'. Sterkte!

Mirjam zei

Hallo Corine,
Wat moedig vind ik het eigenlijk van je, dat je zo´n post dan toch plaatst... ook al wil je niet dat ´men´ weet hoe het nu eigenlijk echt met je gaat. Jij bent al tweeenhalfjaar met je blog bezig en ik pas drie maanden, maar nu al ervaar ik de reacties van mensen als zeer positief, ik geniet er echt van. En dan gaat het bij mij tot nu toe alleen nog maar over positieve zaken. Ik weet niet of ik het zou aandurven om te posten over een flinke dip of over een dieptepunt... Maar gezien de reacties die jij hebt gekregen is het gewoon het beste om het wel te doen. Het schrijft lekker van je af, kan enorm opluchten en de reacties zijn nog een steun ook. Heel erg fijn moet dat zijn...
Ik ben oprecht heel erg blij voor je dat je je langzaam weer een beetje de oude gaat voelen... Doe het rustig aan, in je eigen tempo, dan kom je er vanzelf weer...
Voor nu, fijne avond, geniet van kleine momenten en plan niet te veel vooruit,
Veel liefs,
Mirjam

Paintings by Louise, Maison Louise zei

Het is altijd fijn als mensen met je meeleven.

Je voelt je niet lekker in je vel of je bent ziek, dan doet een aardig woordje altijd goed.
Sinds een half jaar heb ik een blog en het valt mij op hoe lief bloggers bij elkaar een berichtje achter laten.

Geniet van al die berichtjes en een heel fijn weekend!

Lieve groet,

Loes

Mooi zei

Fijn om te lezen! En ga zo door, je kan het en je komt er wel weer. Gaat het even niet dan maar lekker van je afschrijven, delen met ons ;-)
Lieve groet,
Karin

Petra zei

Hoi Corine,

Lees het ook nu pas, had ook weer een dipje en veel hoofdpijn. Had ik niet verwacht bij jou, zo zie je maar weer..Ik heb de hoop dat het beter zal gaan als ik niet meer ongesteld ben dat hoor je vaker. Ondertussen niet te veel hooi op je vork dat wil ook nog wel helpen. Sterkte!

Liefs Petra

Miranda zei

Ben druk aan het bijlezen van posten na een heerlijke vakantie en ik begrijp uit jouw verhaal dat je een heftige periode in je leven hebt, ik ga dus even terug naar je vorige posten en daar laat ik dan een reactie achter...

Sterkte! Groeten, Miranda

Hannekie zei

hoi
fijn dat je weer wat beter voelt. kost gewoon tijd en je natuurlijk is je concentratie minimaal maar kanp dat je wel gewoon doet. wel toegeven natuurlijk als het niet wil he!!!
leuk dat je naar de fair in de fruitschuur bent gegaan. ik was er met mijn zussen vrijdagmiddag. vond het wel heel sfeervol en gezellig. er was best al veel verkocht hoorde ik maar toch nog genoeg te zine. heb zelf een krukje en een matrozenkraag gekocht..zie je binnenkort wel langskomen :)
heb jij nog wat leuks gezien/gekocht?
fijne zondag verder
liefs hannie