vrijdag 27 juli 2012

druk

met genieten…

Tjonge wat kan een mens toch druk zijn! Afgelopen week was mijn laatste werkweek voor de vakantie en dan weet je het wel… álles moet bijgewerkt zijn voordat ik de deur achter me kan sluiten.

 boterbloem

Voor Gert was de vakantie al begonnen dus in de uren dat ik vrij was deden we er alles aan om het echte vakantiegevoel (alvast) te krijgen :) en natuurlijk werkte het zomerweer daar bijzonder goed aan mee.

dijk

berm

Lekker toeren (met de kap open), een terrasje pakken hier en daar en buiten eten, dát zijn de dingen die ons het ultieme zomergevoel geven… we zijn nog even druk… met genieten!!!

(ondertussen hebben we het kleine schuurtje leeggehaald en afgebroken en is het beton voor de fundering van de nieuwe schuur gestort, want de klussen op ons landgoed gaan wel gewoon door ;))

16 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Hoi Corine!!

Wat was het inderdaad afgelopen week geweldig weer hè? Wij hebben woensdag in de hitte buiten nog geschilderd...pfftt, wat was het warm...maar verder zijn we vooral lui en lezen we veel, daar komen we normaal gesproken weinig aan toe!

Wat lekker dat jullie nu samen vakantie hebben en zelf kunnen bepalen hoe je leeft, zonder klok.

Geniet er van!! Lieve groet, Ingrid

Tanja zei

Ik wens je nog heel veel mooie genietmomenten, en veel foto's zodat ik kan meegenieten met je.

Fijne vakantie Corine,

Liefs
Tanja

Anoniem zei

Blijf gewoon lekker genieten Corine!

Lieve groet,
Gerry

Mayflower zei

Ik geniet met je mee Corine.
Morgen begint voor ons ook de vakantie, maar het is zoals je al zegt, met het prachtige weer deze week hadden ook wij al een echt vakantiegevoel.
Wat heb je weer mooie plaatjes geschoten.
Ik wens je een hele fijne vakantie.
Lieve groet, Mea

Jessica zei

Groot gelijk, geniet er lekker van!

Groetjes Jessica

Marjonel M zei

Het was genieten de afgelopen week, wij hebben ook een aantal terrasjes gepakt lekkere cappuccino met appel gebak zonder slagroom natuurlijk. Lekker fietsen een paar brocante markten bezocht, buiten eten heerlijk.

Groeten, Marjonel

Ans zei

Mooie foto's,in een zomerse sfeer.
Ja,het is genieten nu.

Groetjes Ans

Mirjam zei

Hallo Corine,
Dus nu is je vakantie echt begonnen, heerlijk hoor. Maar wel heel mooi dat je de afgelopen week samen al heel veel zomerse geniet-dingen kon doen...
Fijn weekend, en heel fijne vakantie,
lieve groet,
Mirjam

Colin zei

Heerlijk in die vakantie-modus, bevalt hier ondertussen ook prima!

Nieneke zei

Wij hebben hier onze eerste week samen erop zitten, vol varen, meertjes en zwembad. Volop genieten. Ook de klussen gaan (weliswaar op een iets lager pitje) door....
Volgende week zijn de voorspellingen weer minder, maar dat betekent ook dat je dan weer andere dingen gaat doen. Ach we veranderen er toch niets aan en nemen het zoals het komt! Geniet van jullie vrije tijd samen! En ik ben heel benieuwd naar de nieuwe schuur...

Lynda zei

vakantie....je bent er altijd zo aan toe na al die prevakantiestress!;P

Liefs
Lynda

MARIANNE zei

Genieten in Optima Forma!
Hopelijk komen er nog meer zonnige dagen aan, zodat jullie lekker met het open dak kunnen gaan toeren, en onderweg mooie foto's maken...zodat wij daarna weer even fijn mee kunnnen genieten!
Maar inderdaad, helaas is er op een Landgoed ondertussen...altijd wel weer wat werk te doen...en dat is wel lastig natuurlijk!!!!ha,ha.

Maar 'Carpe Diem' en maak er een zonnige waardevolle, vakantie van!

Groetjes Marianne.

G-style zei

Hopelijk zijn jullie nog lekker aan het genieten , het weer nog steeds acceptabel alhoewel met de kap open misschien ietsje minder is nu .

Ben benieuwd naar de nieuwe schuur, zal vast weer heel mooi worden ,,jullie smaak kennende.

Fijne vakantie verder, liefs Gea

Claudia zei

Ik ben verliefd! Verliefd op je eerste foto!!!

Pure & White zei

Heel fijne vakantie hoor!

En daarna weer gezellig verder bloggen..;-))

groetjes Dineke

Anoniem zei

Hallo Corinne,
Sla net de nieuwste WLS open,en herken meteen het schilderij wat bij jou aan de muur hangt.....Heb je goed geheim gehouden,deze reportage..!
Prachtig hoor!

Dag!
Sandra