zondag 21 oktober 2012

rivierklei

aan de IJssel…

brug2

‘Ze’ hadden het over een nazomer-weekend en natuurlijk wilden wij dat heel graag geloven en beleven, maar zoals dat wel eens kan gebeuren, viel het hier in onze kleine stad aan de IJssel wel wat behoorlijk tegen. Het was en bleef een beetje mistig en grijs…

ijssel.

En hoewel er bij mij ‘iets’ niet helemaal lekker zit (ik vrees dat ik écht ziek ga worden. kan me niet heugen wanneer ik dat voor het laatst was..) ging ik vanmiddag met Gert mee de honden uitlaten. Al lopend bedachten we dat we wel onder de spoorbrug konden gaan kijken bij de IJssel, gelukkig had ik m’n stevige staplaarzen aan, want wat een natte blubberbende…

trio

Na de wandeling schrobde Gért de rivierklei uit onze profielzolen en poetste híj de poten van de honden schoon en plofte ík onderuit in de luie stoel…

22 opmerkingen:

Mirjam zei

Hoi Corine,
Ja, ik had ook een andere voorstelling van het weer van vandaag. Maar je doet er niets aan hè..?
Het lijkt er wel op dat jullie een mooie wandeling hebben gemaakt daar langs die prachtige rivier...
Ik wens je een heel fijne avond en alvast een heel mooie nieuwe week,
Lieve groet,
Mirjam

Home and Lifestyle zei

Vrijdag was het hier heel erg lekker, maar gisteren en vandaag kregen wij ook niet het beloofde weer. Dat is misschien een schrale troost, dat het ook elders niet bijzonder was. Lekker zo'n wandeling, al is die blubberbende minder!

Een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

Dinah zei

Her viel het ook een beetje tegen met het weer, maar ja ik woon dan ook niet heel erg ver van de IJssel :-) Wel lekker wandel weer en de honden vinden het vast niet zo heel erg. Regen heb ik hier in Enschede niet gezien.

Nog een fijne avond,
dinah

Martine zei

Hier was het ook niet het weer wat ze voorspeld hadden, er viel zelfs regen.
De laatste foto is leuk, jij kijkt naar de rivier, Finn kijkt naar iets aan de zijkant en Guus houdt in de gaten wat zijn baasje met de camera aan het doen is.
Een fijne avond, ik hoop dat je je wat beter gaat voelen.
Lieve groet, Martine

Eefies day zei

Heerlijk om te wandelen langs de IJssel, alleen moet de zon dan wel meewerken...en als je al niet lekker bent dan valt het toch een beetje tegen...
Hopelijk word je niet echt ziek, dus in dat geval doe rustig aan.

Lieve groet,
♥Eefie

Pure & White zei

ook hier was het niet het weer wat we verwachtte, al was het wel warm..
t Zal vast heerlijk wandelen zijn langs de Ijssel! Fijne avond!

Lieve groet

Dineke

MARIANNE zei

Hier veel het weer ook behoorlijk tegen hoor! het is zo wisselvallig dat er heel veel mensen grieperig worden...hopelijk gaat het bij jou niet doorzetten.
Blijf maar lekker onderuit in je luie stoel liggen hoor...lekker theetje erbij, en op rust!

Groetjes van Marianne.

Judith zei

Wij hebben vanmiddag zitten borrelen met vrienden... binnenin het cafe i.p.v. op het terras terwijl het in het zuiden eigenlijk wel aangenaam was; Iets klopt er niet aan dit plaatje haha

Ik hoop voor je dat de griep niet doorzet, maar als ik het om me heen hoor, vrees ik ervoor... Wat heerst het zeg!

Groetjes X

'Inga' zei

Hopelijk heeft de wandeling je goed gedaan... Mooi gebied zo langs de IJssel, is het bij Kampen?
Zo te zien zijn de honden al maatjes.

Een fijne [gezonde] nieuwe week!

Lieve groet

Sabine (Wonen Engelse Stijl) zei

Ik vermoed dat ik in hetzelfde stadje werk als waar jij woont. Echt heel erg leuk. Vanuit mn werk lopen we in de pauze ook regelmatig een rondje langs de ijssel. Genieten!
Liefs, Sabine

Maison Louise, Paintings by Louise zei

Heerlijk, zo'n wandeling langs de IJssel.

Meestal knap je na een wandeling weer fijn op, ik hoop dat het jou zeker goed heeft gedaan en dat je niet echt ziek gaat worden.

Hele fijne week!

Lieve groet, Loes

Lynda zei

stiekem heeft het toch ook wel mystieks....die nevel en mist. Hoop dat je NIET ziek wordt want dat kost altijd zoveel energie. Vroeg onder de wol en zuinig zijn op jezelf!

Groetjes
Lynda

Franse Lelie zei

Het viel hier erg tegen vandaag. Al was het in het Oosten wel goed weer, vertelde m'n zusje uit Nijmegen. De hele middag in de zon op een terras! Maar vrijdag hadden wij een heerlijke dag, we hebben zo genoten. Ik kan niet wachten op de zomer:) Lieve groet

Ans zei

Maar het heeft wel mooie foto's opgeleverd.
Bij ons was wel heerlijk weer,met een zonnetje erbij.

Groetjes Ans

Marjonel M zei

Ja het was een grauwe dag gisteren maar heerlijk voor een wandeling met de honden.

Groetjes, Marjonel

saskia zei

tja Nederland en het weer he het viel inderdaad een beetje tegen ,hoewel het nog steeds niet koud is maar wij willen er zon bij he .
ik hoop dat de griep je met rust laat maar anders betreschap .

een hele fijne week grtjs saskia

little sweet things zei

Het viel ons ook een beetje tegen maar we hebben evengoed een heerlijke wandeling gemaakt door het oude centrum van Monnickendam, bij de haven was het echt te fris. Ik hoop voor je dat de griep over zal waaien.
groetjes, Sas

lia zei

Hier was de zon ook niet zo aanwezig als vandaag. Maar lekker was het wel.
En vandaag was het gewoon warm.

Liefs Lia
Beterschap

Jeanette zei

In de achterhoek scheen de zon vanaf 15.00 uur en vandaag was het helemaal super.

Groet,
Jeanette

Home and Lifestyle zei

Hoi Corine,

Je vertelde in je reactie op mijn post dat je amper op je benen kon staan en hier bij Lia zie ik beterschap staan...heeft de griep misschien toegeslagen? Hoe dan ook...ik hoop dat je snel weer opknapt!! Dus ook van mijn kant...beterschap!

Lieve groet, Ingrid

Jet zei

Heerlijk hè, die laarzen?! Ik heb ze al 14 jaar en stap er nog steeds mee door alle plassen, ze zijn zo heerlijk waterdicht!

Lees ik bij Ingrid (hierboven) dat je nu toch ziek bent geworden? Heel veel beterschap dan maar, ziek het goed uit en kruip maar lekker onder een dekentje op de bank of je bed!

Anita zei

Heej volgens mij wonen wij helemaal niet ver van elkaar vandaan. Ik lees een stadje aan de IJssel. Die IJssel is nl helemaal niet zo ver van hier :-) Ik heb je post van vandaag gelezen. We krijgen zo visite, kom nog bij je terug of hier of via je mail. Pas goed op jezelf meissie !!!
Groetjezz lfs mij