dinsdag 11 december 2012

bij tante Loes

lunchen…

Vrijdag werkten we hard aan het storten van een stevige betonvloer om de doorgang  naar het achterhuis gelijk te trekken met de vloer van de hal, zodat we de granitotegels daar mooi door kunnen leggen.
Zaterdag waren we indirect ook met klussen bezig, maar dan door twee keukenbouwers te bezoeken, we legden haarfijn uit wat wij voor ogen hebben en wachten nu in spanning op de tekeningen die ze ons in het vooruitzicht hebben gesteld :)

blauwwit

Tussen de bezoeken door hadden we tijd om gezellig samen onderweg te lunchen. Deze keer deden we dat bij Tante Loes

Tante Loes

De prachtige locatie (aan de Nederrijn), het witte interieur, de originele kerstversiering en last but not least de overheerlijke gerechten op de menukaart… een regelrechte aanrader!!

kerstboom  veranda

Bij de ingang werden we verrast door de aanblik van een stoere kerstboom, die met de sneeuw op de ‘takken’ nog mooier was dan hij kaal al zou zijn.

Nederrijn.

Wij zaten deze keer (natuurlijk) binnen, vanachter het glas koesterden we ons in de winterzon en genoten we van het prachtig winterwitte landschap. Maar we zien het ook helemaal zitten om met de cabrio hier heen te rijden en dan op het terras eens te genieten van de zomerzon!!

17 opmerkingen:

Pure & White zei

ziet er gezellig uit, bij tante Loes!
Ben benieuwd wat voor keuken je gaat kiezen!

lieve groet,

Dineke

Hannekie zei

zo dat is nog een leuk lunchen..kijk uit naar je keuken
liefs hannie

Marleen zei

Mooi zeg! Is dat in Pannerden??

Marja Verschoor-Meijers zei

Ziet er prachtig uit daar zeg, wat een rust (of is dat alleen op je mooie foto's?)

Agnes zei

Wat een prachtige locatie zeg. Kan me voorstellen dat jullie daar even lekker tot rust zijn gekomen tijdens de verbouwing. Heel veel succes nog en ben uiteraard benieuwd naar de keuken.
Lieve groet,
Agnes

MARIANNE zei

Heerlijk om even tussen alle verbouwings en andere aanverwante klussen...op zo'n gezellige locatie even lekker samen te gaan lunchen, en te genieten van het uitzicht!
Het gaat vast helemaal super worden...dus houd ons gerust tussendoor op de hoogte hoor...want ben ook reuze nieuwsgierig wat voor een keuken het gaat worden eigenlijk...ha,ha!

Groetjes van Marianne.

Home and Lifestyle zei

Alleen om de naam leek het mij al een lieve dame, maar het bleek dus ook nog eens een mooi lunchadresje te zijn. Ik ben heel benieuwd naar de tekeningen, nu hopen dat zij jullie dromen waar kunnen maken!!

Lieve groet, Ingrid

Mirjam zei

Zo, jullie zijn druk bezig een droom van een keuken te verwezenlijken. Stap voor stap in de juiste richting. Heerlijk toch, om het zo te zien groeien. Het kost wat hard werk, maar dan wordt het wel helemaal zoals jullie voor ogen hebben...
Lijkt me inderdaad een heel mooie plek voor een fijne lunch...
Ik wens je een heel fijne avond,
Lieve groet,
Mirjam

Ans van Ispelen zei

Wat een mooie locatie is dat.
En ik ben erg benieuwd hoe je keuken uiteindelijk gaat worden.

Groetjes Ans

Eefies day zei

Was je heerlijk in Rhenen???mooie locatie dia al heel lang bestaat, eerst in zeer oude staat en nu ng steeds met de oude naam helmaal hersteld.
Wij hadden er een maand geleden een receptie van een collega, op de bovenverdeiping met utizicht op de Rijn...en in de zomer is het ook heerlijk toeven, ook lekker om langs de ZRijn te wandeln met je hond en een rondje om de Cunerakerk...
Nu weer lekker klussen???

Lieve groet,
♥Eefie

Jet zei

Wat was het mooi hè, alles onder de sneeuw! Ik hoop dat we nog een paar mooie dagen krijgen dat we ervan kunnen genieten!
Ik ben benieuwd hoe je keuken er uit komt te zien, ik hoop helemaal naar jullie zin!

Colin zei

Spannend of die 'keukenboeren' begrepen hebben wat jullie graag willen! En zo'n plek om te lunchen, heerlijk zo tussen al het klussen door!

lia zei

Ja lekker is het daar hé.
Ben benieuwd bij wie je geweest bent? Maar niet eens even aangekomen. Foei...

Liefs Lia

Judith zei

Ziet er veelbelovend uit... en ik zou er ook liever met m'n dakje open heen rijden en op het terras te genieten van de zon... de WARME zon wel te verstaan!

Groetjes X

Anneke zei

Nou tante Loes..... die gaan we onthouden. Ziet er sfeervol uit en de foto's zijn weer prachtig.
Fijne avond
groeten Anneke

Martine zei

Wat leuk dat ik nu een leuk lunchadres weet als ik ga woonshoppen in de Betuwe. Het ziet er leuk uit en de naam nodigt uit om er naar toe te gaan. Ik ben benieuwd naar de keuken die jullie in gedachten hebben. Maar dat komt vast helemaal goed. Alvast heel veel klusplezier, want ja, eerst natuurlijk werk aan de winkel voordat de keuken geplaatst kan worden :)
een fijne avond, liefs Martine

Janny zei

Ook één van onze favoriete adresjes! Heerlijk eten en mooie lichte ambiance. Wijn is in verhouding duur maar wel heerlijk!
Gelukkig is Tante Loes voor ons maar twee dorpjes verderop:-)
Janny