vrijdag 8 november 2013

vanalles en niks

of toch wel…

Het zou zo fijn geweest zijn als ik na ruim 8 weken ‘thuis-zijn’ zou kunnen zeggen dat ik nu meer energie zou hebben en minder moe zou zijn… maar zo is het dus helaas niet ;-(

1804.40

Mijn werkgever en de bedrijfsarts zijn blij met mijn acties om een diagnose gesteld te krijgen en daaropvolgend mijn zoektocht naar een adequate behandelmethode. Die acties ondernam ik omdat ik heel graag wil herstellen. Maar die acties hebben me wel heel veel energie gekost, waardoor ik dus nog steeds niet de broodnodige rust heb kunnen vinden/nemen… en dan is de vraag of het nu iets ‘beter gaat een hele vervelende. Ik ben de laatste maanden zo druk geweest met ziek-zijn daar zou een ‘normaal’ mens ook moe van worden!

Ondertussen is de keuken geplaatst, de vloer gelegd en hebben we ‘m in gebruik genomen. Maar af is ie nog niet. Er was iets niet helemaal goed met één van de kastdeurtjes en de plinten, ook moeten we nog op zoek naar passende wandlampen voor boven het aanrecht (dat is een zoektocht waar ik nu echt geen puf voor heb, ik weet precies wat ik wil, maar dat dan vinden is punt twee).

broodtrommel.

Ik maakte vandeweek tussen de artsenbezoeken door nog wat foto’s van spullen die ik jaren met plezier in mijn oude keuken heb gebruikt, maar die geen plaats krijgen in de nieuwe..

1787.40 baluster

Waar ik normaal een blogpost zo even uit mijn mouw schud en ‘m dan binnen no time kan plaatsen, daar zit het vandaag helemaal niet mee! Ik plaatste eerst even de ‘nieuwe oude’ spullen op mp, maar daar werkte iets niet naar behoren, want de foto’s werden in eerste instantie in mini -of megaformaat geplaatst, toen ik uiteindelijk toch mijn kraam had gevuld wilde windows live writer ( het programma waarmee ik mijn posten maak) niet opstarten..

                stokbroodbak   1799.40

De oude stokbroodkast (met roldeurtje) stond jaren bij ons in de hal als paraplubak, de oude winkelkoekblikken waren tijden de opbergplaats voor allerlei bakspullen en in de emaille broodtrommel zat tot voor kort onze dagelijkse voorraad brood. Het set beugelflesjes kocht ik nog niet zo lang geleden voor in het raamkozijn in de nieuwe keuken, maar helaas ze zijn net te groot..De baluster heeft dienst gedaan als sierobject én als deurstopper ;-)) En nu staan ze op mijn marktkraam(klik).. ik ben benieuwd waar ze terechtkomen!

27 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Volgens mijn eigen ervaring is een complete verbouwing en uitrusten niet echt een goeie combi.....

Franse Lelie zei

Verbouwen en klussen, ook al doet een ander het, vind ik altijd vermoeiend. Rust lekker uit, lieve groet

Home and Lifestyle zei

Nu hopen dat de onderzoeken je echt iets gaan opleveren, zodat er iets kan worden gedaan aan je energie-tekort. Sterkte!

Fijn weekend! Liefs, Ingrid

Bonjade zei

Oh ik had helemaal geen tijd voor je........zo vervelend......
Echt een bliksem aanblik en ik moest weer verder....sorry.....

Vond het wel super leuk je die ene tel te zien.

Heb je nog mooie aankopen gedaan.
Offe....had je dat al verteld...?

Hoe dan ook de dag was voor herhaling vatbaar.

Je keuken wordt prachtig en je vindt er vast weer veel mooie 'nieuwe' items voor.

Sterkte en liefs

Fijn weekend

What's in a day zei

Hopelijk levert je zoektocht naar een goede behandelmethode iets op, je zou idd al moe worden van alles erom heen, laat staan dat je altijd al moe bent!!!
Ik wens je veel sterkte.
Je keuken zal vast heel mooi worden.

Lieve groet, Eefie

Mirjam zei

Hoi Corine,
Blijf het alsjeblieft rustig aan doen. Herstellen kun je toch niet forceren, hoe graag je ook zou willen... Sterkte er mee...
En verder... vergeet niet ook heel veel te genieten van alle moois om je heen...
Ik wens je een heerlijk weekend,
Lieve groet,
Mirjam

Karin zei

Rustig aan dan maar,een verbouwing is zo wie zo al slopend dus hopelijk knap je gauw wat op.
Succes met je keuken,ga dit weekend ook lekker "prutten " in de keuken :-) fijn weekend

lia zei

Met een nieuwe keuken is er altijd wel iets wat niet helemaal goed is. Maar dat komt wel weer ok, net als met jou.
En die spullen komen vast weer ergens terecht.

Xx en knuffel

Pure & White zei

Niet te streng voor jezelf zijn hoor.... Verbouwen is zeer vermoeiend, in de medische mallemolen zitten ook, last staan dat je beiden tegelijk doet en al een energie tekort hebt..!!!
Rust nu maar, de rest komt daarna wel weer!
Lieve groet,
Dineke

inge van der sanden zei

Wat een mooie vloer zie ik daar...
Het komt wel goed met je keuken...en ik hoop uiteindelijk ook met jouw.
Fijn Weekend.

Groetjes,
Inge, my choice

Anna Marie zei

Verbouwen is altijd een vrij heftig gebeuren en als je dan eigenlijk al geen energie hebt. Ik ben blij voor je dat het einde in zicht is (van de verbouwing) en hopelijk kun je nu echt aan je eigen herstel gaan werken.

Heel veel beterschap!! Anna Marie.

Carla zei

Als je net zo moe bent als ik (lees mijn blog maar) dan heb ik diep bewondering voor je met ook nog een verbouwing!!!!
Nou meis...jij ook rustig aan...en hopelijk zijn we over een tijdje weer ons 'oude' zelves!!!

Lieve groet....Carla

Dorine zei

Sterkte hoor!
Fijn weekend, Liefs Dorine

Miranda zei

Wat vervelend dat het nog steeds niet beter met je gaat en dan ook nog een verbouwing... probeer toch je rust te vinden/pakken...

Fijn weekend.

Des guirlandes zei

Volgens mij zijn de meeste mensen moe als er verbouwd wordt, dat is normaal. Zoiets kost gewoon veel tijd en energie. En nooit gaat iets in één keer goed. Althans dat heb ik nog nooit meegemaakt.
Ik vind het moeilijk om je raad te geven qua je vermoeidheid. Ben bang dat ik te veel of te weinig zeg. Maar er zijn ergere dingen, geloof me. Kijk naar wat je allemaal nog wèl kan. Ik ben heel benieuwd naar je keuken. Volgens mij wordt die supergaaf.
Barry

Anneke zei

Ik ben zeer benieuwd naar je keuken. Ik had even op MP gekeken omdat ik de blikken zo mooi vind maar ik zie dat iemand mij voor is. Je krijgt van mij een knuffel, ik wou dat ik je wat energie kon sturen.
Liefs Anneke

Anita r zei

Je heb leuke spulletjes op MP.
Heb van de week de schoenen mallen gekocht.
Staan mooi te zijn op de trap.
Je heb geen vast link met MP op je blog?

fijn weekend.

gr. anita

Miss M zei

Jeetje Corinne, ik heb je blog teruggelezen en met name je posten waarin je je klachten zo 'mooi' beschrijft. Wat lijkt me dat intens vervelend om zo'n syndroom te hebben...
Altijd maar dat moe zijn en nergens energie voor hebben, wat moet dat erg zijn zeg!
Gelukkig heb je een mooie afleiding zo nu en dan met je foto's en je projecten thuis. Maar ja, dat zal natuurlijk ook wel enige moeite kosten.
Ben er erg van geschrokken Corine, hoop dat er wat aan gedaan kan worden met de juiste medicijnen/therapie of iets dergelijks.
Sterkte in ieder geval...
Heb je marktkraampje bekeken, staan mooie dingen tussen. Vind je witte broodtrommel erg mooi! Maar... net een beetje aan de dure kant, voor mij dan :-)

Liefs en succes met de verkoop, Marjolijn

Anita zei

Hi lief mens ik zou je met alle liefde wat energie sturen maar helaas ook hier altijd een chronisch gebrek. En nog veel meer van dat en alles en nog wat ;-)

Verbouwen en klussen zijn sowieso energievreters. Als alles klaar is kun je misschien ook wat meer je rust pakken. Ik weet hoe moeilijk het is om niet telkens je grenzen op te zoeken. En nog moeilijker om er niet overheen te gaan. Een mens wil zo graag ...#knuf

Een fijn weekend saampies! Groetjezz lfs mij

Huis in de Provence zei

ziekenhuis in en uit voor onderzoek is ook niet niks hoor....verbouwen en uitrusten gaan ook niet altijd goed samen, maar nu kun je lekker bijkomen en rustig aan doen en genieten dat het bijna klaar is.
Gr. Mirjam
PS Leuke spullen heb je in je marktkraam

Colin zei

De eerste regel die de arts vandeweek op het verslag (om thuis na te lezen) schreef was: "jezelf lichamelijk verwennen". Vond ik maar een rare zin maar daaronder schreef ze wat ze bedoelde: ik moet me overgeven aan de moeheid. Rust pakken etc. maar voor nu nog even geen idee hoe.

Ik hoop dat al die onderzoeken en artsenbezoeken je uiteindelijk ook echt iets op gaan leveren waarmee je verder kan. Je straks voorzichtig weer uit je energiedip kan klimmen zou toch wel een mooi resultaat zijn!

van alles wat in huis en tuin. zei

hoi Corine, wat verdrietig voor je dat je weer zo'n periode van extreme vermoeidheid hebt. Ik weet een beetje hoe het is omdat mijn schoonzus dit ook heeft.
Ik hoop dat er uit de onderzoeken iets komt wat je kan helpen.
Veel sterkte wens ik je toe.

Een fijne zondag.
groet Trijnie

Janny zei

Ik kan me voorstellen dat een verbouwing nu niet direct meehelpt om aan je broodnodige rust te komen. Hopelijk gaat het laatste stukje niet al te lang meer duren en kan je weer wat opladen. Ik heb al wat van je keuken gezien op de foto's en hij is echt super. Ben echt benieuwd naar het totaalplaatje.
Sterkte met de laatste loodjes!
Janny

Wondelgijn zei

Wij hebben dezelfde broodtrommel. Maar dan in zachtgeel.... ;-)

Marjan zei

Dat zal niet meevallen, verbouwen terwijl je zo moe bent. Hoop dat er snel een oplossing komt. Rust in elk geval goed uit.
Ben benieuwd naar je keuken....

A place for my home zei

Zo'n zoektocht naar een diagnose lijkt me behoorlijk intensief en dan ook nog eens verbouwen. Hopelijk kan je op korte termijn je rust nemen, zodat je helemaal opgeladen bent voor het nieuwe jaar.

Ik ben in ieder geval benieuwd naar het resultaat van je keuken, maar dat zal vast heel mooi zijn!

Fijne week.

Groetjes, Cynthia

Krek wak wou zei

Dat valt niet mee, Corine, verbouwen en zorgen voor je herstel. Neem je rust!
Fijne avond!
X Nicole